Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!!
Дакле, ево како стоји ситуација са Јевтићем.

Ако Звезда жели да га задржи мораће да уплати на рачун Генчлербирлигија 250.000 Евра до 1. Априла 2010 за откуп.

Oригиналан пост из Новости.

Quote:„Управа зна моју жељу и остаје да до 1. априла, када је рок, откупи мој уговор. Постоји обострана жеља и интерес, а када је тако договор ће брзо пасти. Није потребно да истичем шта ми значи Звезда и колико ми је срце пуно што сам у клубу где сам провео детињство успео да се потврдим.
Волео бих да останем још годину и по дана, да освојим трофеје и тек онда одем у печалбу“, рекао је Јевтић.

јевтић је у јесењем делу шампионата постигао девет голова за најтрофејнији српски тим.

„ Ако ме здравље послужи, требало би да премашим мој просек од десетак голова. Звезду очекује тежи посао на пролеће, сви ће желети да нас сруше. Али, неће моћи. Верујем да ћемо успети да освојимо титулу - каже трећи стрелац екипе.“
250 000 јевреја  :o

Ситна лова по мом мишљењу, морали би да га откупе ... капирам да кад буде одлазио у ''печалбу'' што он каже, вредеће бар 2-3 милиона.
ево дођоше ђорђевић и мугоша,а изгледа и јеремић ће,богами ти нису нека појачања!!! :-\

Пијанац: http://www.srbijazemljaheroja.com/cirilica.html
(12-27-2009, 09:44 AM)aljosa95 link Wrote:evo dodjose djordjevic i mugosa,a izgleda i jeremic ce,bogami ti nisu neka pojacanja!!! :-\
А ти си као упознат са њиховим квалитетима? Ти си пре почетка сезоне знао какави су Лекић, Вилотич, Каду, Савио...?
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Нинков у Тулузу!?
Ово је наслов на сајту ХРТ3(Б92), кажу да ће екипа из Окситаније за њега дати 1,5 милиона јевреја, шта ви мислите о његовом одласку, моје лично мишљење ја да он није незаменљив и да би се за ову суму могао откупити Јевтић и купити неки од домаћих играча на истој позицији.
Прво, има ко ће да укаже на ћирилицу и то да исправи тако да вас молим да нам не правите додатни посао. Друго, речено је да ће у овом прелазном року било који играч, па и Нинков, отићи само уколико се појави такозвана понуда која се не одбија. Колико се сећам таква понуда би у случају Нинкова гласила око 4 милиона евра. Од ове цифре коју је Б92 навео је боље да остане, па да на лето као шампион Србије и евентуални репрезентативац оде за веће паре.
(12-27-2009, 10:53 AM)david.v link Wrote:Нинков у Тулузу!?
Ово је наслов на сајту ХРТ3(Б92), кажу да ће екипа из Окситаније за њега дати 1,5 милиона јевреја, шта ви мислите о његовом одласку, моје лично мишљење ја да он није незаменљив и да би се за ову суму могао откупити Јевтић и купити неки од домаћих играча на истој позицији.

већ је купљен
http://crvenazvezdafk.com/bojan-djordjev...player.htm

видећемо шта ће од њега бити, ту је и Цветковић са поломљеном ногом.

по задњим изјавама које стижу из клуба, велика је вероватноћа да одлази.Његовим одласком изгубићемо на пробојности по десној страни, он и Лазетић били су убојит тандем.По неким видео клиповима, и Ђорђевић има афинитета према офанзиви, ал' сумњам да ће у потпуности заменити Пају.

Волео бих да управа буде искрена, па после продаје каже продали смо га зато и зато, паре од његовог трансфера уложићемо у то и то...Верујем да би тако имали подршку шире јавности.
И онда ми се у секунди чир направи на желуцу када прочитам овакав текст....

Извор: Глас Јавности

Quote: ЗВЕЗДА ЈЕ МОГЛА ДА ЕЛИМИНИШЕ ДУГ ОД 17 МИЛИОНА ЕВРА ДА ЈЕ ЗАДРЖАЛА СВОЈУ ДЕЦУ

Бисери расути по свету
Драган Џајић верује да ће његов наследник Владан Лукић више пажње посвећивати Звездиној деци

Фудбалски клуб Црвена звезда могао је да елиминише вишемилионски дуг, да је у својим редовима задржао тројицу вансеријских талената Уроша Ћосића, Милана Милановића и Филипа Ђуричића. Сума сумарум, дуг Звезде износи 17 милиона евра, а ови голобради дечаци већ сада на европском тржишту вреде више од те суме. Драган Џајић, легендарни председник Звезде, сматра да ново руководство с Владаном Лукићем на челу неће више дозволити одвођење талентованих клинаца с Маракане.

Урош Ћосић (17), талентовани дефанзивац, или „нови Видић“ како га зову, висок је 187 цм, тежак 79 килограма и члан је московског ЦСКА. Његова цена на европском тржишту, иако још није пунолетан износи неколико милиона евра. Руски медији ових дана спекулишу да је ЦСКА од Манчестер јунајтед за њега тражио пет милиона евра.

Сетите се Југовића!

Драган Џајић сматра да велику пажњу треба поклонити будућим Звездиним фудбалерима, који долазе из омладинског погона. Посебно осетљива тема везана је за потписивање првих професионалних уговора и уступање другим клубовима.
- Много рачуна мора да се води о будућности дечака када изађу из омладинског погона. Та деца не треба да схвате трагично када буду одлазили на позајмицу. Треба да се сете једног Владимира Југовића, који се калио у Раду, а онда постао један од најбољих Звездиних играча - сматра Драган Џајић.

Други вундеркинд из Звездине фудбалске школе Милан Милановић (18), висок 184 цм и тежак 83 кг, такође игра у Русији, али за московску Локомотиву. Дебитовао је за први тим „железничара“ и процењује се да би и он за коју годину, као и Ћосић могао да достигне двоцифрену цену на тржишту играча.

Трећи Звездин изгубљени бисер Филип Ђуричић (17), висок 176 цм, тежак 68 кг, потписао је први професионални уговор с холандским Херенвеном, уместо с матичним клубом. Овај талентовани младић игра на позицији централног везног играча, класичног плејмејкера и фудбалски аналитичари прогнозирају му лепу будућност. Холанђани планирају да на његовој продаји зараде најмање пет пута више од милион евра, колико су уложили у његов трансфер.

Драган Џајић, био је последњи председник ФК Црвена звезда који је великом броју талентованих клинаца у то време 2004. године дао четворогодишњи професионални уговор. Тадашњи извршни директор клуба Зоран Аврамовић поносно је истицао што су Бошко Јанковић, Душан Баста, Марко Перовић, Дејан Миловановић, Ненад Ковачевић, Драган Мрђа и остали добили „Звездину матуру“.

- Звездина школа мора да буде главни стуб клуба. На „Маракани“ одрастају, школују се и васпитавају будући „звездаши“. И садашњи председник клуба Владан Лукић је то прошао и мени је драго што наставља нашу стару политику. Звездина деца увек су била ослонац клуба. Њиховом продајом увек су прављени најбољи трансфери, од којих је клуб живео. Када сам одлазио играчи су вредели 50 милиона, само не знам колико је од тих пара дошло у клуб - казао је Драган Џајић.
СПОРТАЛ.РС сазнаје: Како је Звезда Партизану "преотела" Микића!

Ноћ између 28. и 29. децембра остаће у сећању како новог бека Црвене звезде Ненада Микића, тако и управа „вечитих". У трци два клуба са две стране Топчидерског брда која је подсећала на сличне обрачуне из осамдесетих година прошлог века када су се вечити ривали сукобљавали око Дарка Панчева, Митра Мркеле и Драгана Стојковића - победила је Звезда.

Како СПОРТАЛ.РС сазнаје, десет минута пре поноћи, пре преласка понедељка у уторак, одбрамбени играч ФК Напредак потписао је уговор са ФК Црвена звезда. Како сазнајемо, црно-бели су данима преговарали са Напретком око услова за трансфер Микића, а пре два дана управе су се чак усмено и договориле тако да је остало само да се Партизан договори са Микићем око његових услова.

Проблем је настао у чињеници да је Микић Звездаш и да одбија да пређе у Партизан! Рачунајући на тај факт, спортски менаџемент из Љутице Богдана реаговао је експресно пославши делегацију у Крушевац која је Микића довела на „Маракану".

Две стране су се још брже договориле, а током јучерашњег поподнева вођени су преговори и са управом Крушевљана. Они су завршени око 23:30х и двадесетак минута касније Микић је постао нови играч Црвене звезде.

Представници Партизана су током понедељка безуспешно тражили Микића како би се договорили са њим и како би га представили, јер су у медијима већ најавили да је Микић ново појачање. Тако је Партизан остао без другог играча у овом прелазном року (у понедељак је потписао штопер Војислав Станковић из ОФК Београда).

На „Маракани" је управо у току конференција за новинаре на којој је несуђено појачање црно-белих Никола Микић представљен као нови играч Црвене звезде.

Не знам какав је играч, али на овој чињеници, или овом проблему за неке, свака му част!
Искључите ТВ, укључите мозак
И Милан Јеремић ( 21) потписао  за нас.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)