Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!!
Идемо даље!

Знате шта вам је чинити у вези писања на овом топику да се сада не понављамо. Немојте беспотребно набијати постове постављајући не проверене информације из жуте штампе од плаћених новинара који су склони сензационализму и повећању тиража истих. Сваки такав пост биће аутоматски избрисан.

Са друге стране, ваша размишљања на којим би се позицијама требали појачати, којим играчима би се требало захвалити на сарадњи као и какве и које играче би волели да видите у нашем дресу су увек добро дошла.

Нека нам у овом року помогну добра процена, знање, памет и наравно срећа од стране људи који су одговорни за такве ствари у клубу...
Мислим да је свима јасно да су нам неопходни:

-лево крило под хитно!!!
-десни бек ако Нинков оде
-искусни штопер
-евентуално леви бек

Не сумњам да управа добро обавља свој посао,као и скаути.Било би ми веома драго да у клуб дође Лука Пејовић из Могрена,није скуп,а цена му је засигурно пала након слабе Могренове полусезоне.Остаје и Ненад Лалатовић,који може и као штопер да игра,ал не знам каква је тренутна ситуација с њим.Лево крило?Хммм пада ми на памет Тришовић,који има солидан статус у Украјини,али мислим да бо га могли довести за мале паре.На крају остаје десни бек,надам се из наше лиге,само нам још неки пропали Бразилац фали... :-[

Надам се да неће отићи ниједан играч,поготову Нинков,а мислим да би се требали решити Обрића,ако већ Пижон не намерава да му да шансу,а ни на клупи га нема.  Wink
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Ненад Лалатовић се опростио од играња, а Лука Пејовић је крш ко већина у одбрани  Могрена. Ко их је гледао против Копенхагена у квалификацијама може само да се насмеје.

Подхитно се морамо појачати ако желимо титулу, а сви тимови у нашој лиги су провалили како играмо..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
што се тиче левог бека не треба нам за сада јер је Игњатијевић у доброј форми а замене су му Васиљевић и млади Маловић тако да сигурно не треба гомилати играче...Маловић је одличан и пред њим је будућност!

десни бек ће нам сигурно требати отишао Нинков или не! ако оде онда чак и два јер смо видели ове сезоне да кад је он одсутан немамо право решење него само привремена решења(Цветковић није класичан бек а и повређен је на дуууууго!)

штопер ће нам требати уз то да се отарасимо Туторића.Вилотић и Ђорђевић су одличан тандем иако су пред крај полусезоне мало попустили али не може се стално играти максимално. Ту имамо још Савића и Врањеша(са којим не знам шта се дешава) и евентуално још тај један штопер да дође уместо Туторића

лево крило јесте проблематично али је питање колико жонпи жели да га користи...мада би било добро јер би тада дошао до изражаја и квалитет Игњатијевића којем није лако да сам шпарта по страни и напред и назад. Или нека се да прилика Срећковићу(добијао је на кашичицу) и Обрићу(који је уопсте није добијао прилику) или нека се пронађу играчи који ће по пижону моћи да одиграју како треба. Не знам колико је добар Тришовић али видећемо...колико знам и Субашић може да игра на тој позицији.

уколико нас мало заобиђу повреде а не као у овој полусезони можемо очекивати и још боље партије
Можда ће Каду у постави бити то освежење у нашој игри. Нећемо играти по десној страни до смрти... У сваком случају потребно је неколико појачања, а по причама људи из клуба и они су тога свесни, тако да се не бринем да неће по том питању нешто урадити.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Маловић,Срећковић,Врањеш?
Мислим да смо досад сви схватили да Пижон младим играчима даје шансу "на кашичицу",ако не и мање.Ако се не варам,Врањеш није ниједан једини минут на терену провео.Слажем се да не треба доводити странце ако имамо момке из наше школе,ал ако они не добијају шансу,онда је једино решење довођење неких нових фудбалера... :-X

Туторића ценим као играча,сматрам да свако може да погреши,његова грешка јесте велика,али му треба на припремама дати шансу.Ако настави по старом,онда му дефинитивно треба дати ногу... :-\
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Чуо сам да је довођење Микића из Напретка већ готова ствар... Мислим да није лош играч, поред Нинкова вероватно тренутно најбољи бек у Србији! Ко хоће може данас да га погледа, има пренос Напредак - Војводина.
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
(12-13-2009, 12:46 AM)Тони92 link Wrote:Маловић,Срећковић,Врањеш?
Мислим да смо досад сви схватили да Пижон младим играчима даје шансу "на кашичицу",ако не и мање.

Много грешиш... Ако Перовић, Јефтић, Богдановић, Николић, Вилотић, Савић и Лазовић нису млади, онда не знам ко је!!! А то је скоро пола тима... И још кад узмеш у обзир претходни боравак Пижона у Звезди када је убацио Декија Станковића у ватру са 17 година, онда се добија слика баш супротна од оне коју си ти констатовао... Проблем је што очигледно остали млади које ти спомињеш нису спремни за оно што се од њих тражи... А то нема много везе са годинама...

Ајде ипак да пре него што нешто констатујемо размислимо мало и сагледамо чињенице... И... Јеботе, још нисмо ни утакмицу искоментарисали како треба а ви већ доводите и одводите играче  Smile Наравно, треба на време одрадити све послове везане за прелазни рок, али полако, одмах смо убацили у пету брзину...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Ја бих рекао неколико ствари пре него што се ова расправа распламса.

Прво и основно, Владимир Петровић Пижон је остварио неочекивано добар резултат у овој полусезони тако што је од играча за које је летос мало ко знао направио јесењег првака. Сваки наредни текст, свака наредна најава евентуалне његове смене се не може тумачити никако другачије осим злонамерног покушаја да се поново унесе немир и расуло у Црвену звезду које очигледно многим струјама у овој земљи одговара.

Друго, играчки кадар тренутно изгледа овако:

Голмани:

[Image: golmani.png]

Одбрана:

[Image: odbrana.png]

Средина терена:

[Image: sredina.png]

Нападачи:

[Image: napad.png]

Треће, такође битно, спортски директор Аџић је пре неког времена најавио да ће у наредном прелазном року бити доведено два, максимум три играча, али свакако појачања у правом смислу те речи. Ово значи и да би ова наша расправа требало да буде много мање заступљена него што је била ранијих година када је у једном року долазило и одлазило по 15-16 играча.

Лично поздрављам овакво размишљање Аџића јер је одлика великих клубова да направе тим и да га појачавају само са једним или двојицом квалитетних играча. Моје је мишљење да су нам прекопотребни штопер, леви бек и евентуално класична десетка која ће бити стартер, пошто из мени непознатих разлога Каду изгледа не може да се наметне.

Четврто, На овим сликама горе се јасно види да нам је играчки кадар поново преоптерећен бројем играче а да је само њих 15-16 добијало шансу да игра. Треба проценити ко од ових момака који нису играли није за Црвену звезде и продати их, док превасходно млађе играче треба дати на позајмицу. Ем се растерећује буџет, ем ће кроз игру у другој средини имати прилике да се касније наметну у Звезди. Славко Перовић и његова позајмица Напретку је најсветлији пример.

Леви везни играч мора бити приоритет при довођењу појачања, та страна напада не постоји у нашој игри.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: