Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Glodarski blamovi - kroz istoriju...
???? ??? ?? ??? ??? ?????????, ? ???????????? ????????? ??????????????, ?? ?????????? ????????? ? ???????? ??????? :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

- croatia osiguranje-sponzor
žabe nas hapsite, pamet nije prelazna!
Quote:Vidis Brzi Smile
Smile

A grupe tipa:
Erotica, Zebre, Strah, Trepet Smile ...
Pa onda cuveno skandiranje : "Beli!" da bude sto krace, da ne bi slucajno malko zapevali.
Quote:Da dopunimo i Tudjmana na listu blamova. Smile

joj, jebate, to san skroz zaboravia
ova in je najjaca sa fljamuntariem

ca smo mi u torci pricali, kad su igrali din-par: igraju za srce njofrino! :rofl

JEBEMO TUDMANA I BANSKE DVORE, JER MI SMO SPLICANI IMAMO MORE :flasa
lavo more zna, da ga volin ja ...
Kada sam krenuo u ovu temu, da ispunimo ove vrele letnje dane bez fudbala i navijanja, ni sanjao nisam koliko toga ima, pa to jedan covek sam tesko da moze da upamti... :rofl

Cekaj, sta je njima bio Bobetko u klubu? Ili je to bio neko drugi, znam da je osim Tukija Smile jos jedan visoki hrvatski duznosnik Smile bio nesto u FK Partizanke, ali ne mogu tacno i jasno da se setim toga...

E sad, lepo je moj prijatelj Vucko Smile sa nekih drugih topica, primetio, njihov I tim u nekim sezonama tesko da je mogao jedno peceno prase da pojede... Smile

Evo jednog malo starijeg blama, vezano je za njihovu seosku ekipu iz Padinjaka i C*****. Dakle, nasa ekipa sa NBG-a napravi zastavu Destroyers. Sledeci derbi nakon toga, pojavljuje se zastava na jugu, smesna do bola, gotovo krpa, Destroyers - Padinjak. Smile Mislim da im se ceo Sever odvaljivao od smeha... :rofl

Seca li se onih njihovih marama PFC - Jugobicikl koje su imali na finalu kupa protiv Veleza kada smo mi dosli da bodrimo omladince u njihovom finalu... Smile

A imena grupa, recimo u mom kraju grupa se nazvala The Necrophiles :rofl :rofl :rofl Toni zna o cemu pricam i o kojim likovima... Smile

A pesme, ajmo malo o tome:

Tito, partija - crno bela armija... :rofl :rofl

Ajde da vidimo ko zna bolju?

Meni je u novije vreme hit glupost uz Ej Pjano, ona: Kad si bila mala Zvezdo...
:rofl :rofl :rofl

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
A jel neko video "sajt" grobari 1970...mislim da ono nije blam,nego najveca bolest koju sam ikad video na net-u...mislim,tako su iskompleksirani,jadni,smrdljivi,bolesni,napaceni,umobolni,raspadnuti...jednom recju-navijaci partizana
? ????? ?? ?? ???? ??? ???????? ???? ?????? ??????!!! ???? ???? ? ?? ?????? ?? ?????? ???????? ??? ???? ? ???? ?? ??????????? ?? ???????????? ????????.
žabe nas hapsite, pamet nije prelazna!
Jeli Nislija,jel 211 OMB jos uvek na krstu?
Poseban blam im je rusenje sajta... Smile Ko li je to uradio... Big Grin

poz,
budimir
Da nije "zeka"..."nisam ja mama...zeka je" :zbunjen
Ja tipujem na Delije iz Gornjih Mirosaljaca... Big Grin

poz,
budimir

Forum Jump:

Users browsing this thread: