Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
(11-30-2009, 08:52 PM)KizaLion link Wrote:[Image: 0910_borac-sarajevo_4.jpg]

Лешинари су се доста ангажовали на омасовљењу трибине у протеклих годину-двије. Томе свакако доприносе и добри резултати Борца у дејтонској лиги ове године. Иначе, планира се изградња новог стадиона у Бањалуци, пошто је Градски прилично дотрајао. Таман да буде готов кад Борац заигра опет у нашем првенству!  ;D
Занимљива је и једна њихова парола: "Титула нама не треба, јер Босна није наша држава!"
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply

;D ;D
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply
[Image: w8okl4.jpg]
Reply
;D ;D ;D ал курвањска фора ... оборили га и удри ... нису то ултра кодекси !!!  ;D ;D ;D
(12-02-2009, 11:59 AM)попино прасе link Wrote:

;D ;D
Кокеза лопове !!!
Reply
(12-02-2009, 10:56 AM)Mikelandjelo link Wrote:[quote author=KizaLion link=topic=2632.msg73425#msg73425 date=1259614320]
[Image: 0910_borac-sarajevo_4.jpg]

Лешинари су се доста ангажовали на омасовљењу трибине у протеклих годину-двије. Томе свакако доприносе и добри резултати Борца у дејтонској лиги ове године. Иначе, планира се изградња новог стадиона у Бањалуци, пошто је Градски прилично дотрајао. Таман да буде готов кад Борац заигра опет у нашем првенству!  ;D
Занимљива је и једна њихова парола: "Титула нама не треба, јер Босна није наша држава!"
[/quote]

ЈЕБАЛИ ВАС ЛАБУДОВИ!!!докле ћете више смарати са причом о трибини која се никако не може назвати "ултра трибином" ?! да можда мало више рачуна поведете о својој трибини да је унаприједите а онда да смарате са осталим?! мало се распитајте какве глупости пишете!!!
ако вас већ занимају лешинари имате њихов форум региструјте се па тамо пишите глупости....

ЗАПИТАЈТЕ СЕ ШТА СТЕ ЈЕСТЕ ЛИ УЛТРАСИ КОЈИ ХОЋЕ ДА ЗНАЈУ ШТО ВИШЕ,И ДА СА ЗНАЊЕМ ПОМАЖУ СВОЈОЈ ТРИБИНИ,ИЛИ СТЕ ГЛУПИ ИНТЕРНЕТ ХУЛИГАНИ КОЈИ САМО ПАЛАМУДЕ ПО ФОРУМУ,И ПРИЧАЈУ ПРИЧЕ РЕКЛА-КАЗАЛА!!!
БОЖЕ МЕ САЧУВАЈ И САКЛОНИ ДА НЕ ПОСТАНЕМ КАО ВИ!!1
Reply
Чича, мораш разумети да многи одавде немају однос према навијачима из РС као према онима из Чачка, Новог Сада, Крагујевца итд. ... Зашто, па једноставан је одговор, много је теже бити Србин у таквој средини, у таквој лиги, фурати српску причу итд... И наравно, у Србији се симпатише све што је из Српске,а против је федералне Босне... И то је ок, ако се гледа из угла обичног симпатизера или љубитеља фудбала... Али из угла правог навијача, твој коментар је скроз на месту... Шта који курац ми њима има да се дивимо... Ми своје пријатеље имамо, они своје и ту је тачка...

И доста више о њима... Идемо даље, следеће што је интересаннто за сваштару је...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Ево нешто што ми је дигло притисак на 300!!!

http://www.rts.rs/page/sport/ci/champion...D0%B5.html

[Image: juve2.jpg]

Који смрадови  црно-беле боје >Sad
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Grobari,to su vasa braca !!!???

izvinite na latinici,na poslu sam.
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Reply
(12-02-2009, 03:11 PM)дрвосеча link Wrote:Ево нешто што ми је дигло притисак на 300!!!

http://www.rts.rs/page/sport/ci/champion...D0%B5.html

[Image: juve2.jpg]

Који смрадови  црно-беле боје >Sad

Ево вам одговор са званичног сајта Делија од човека који је много упућенији...

Quote:Викинг Јуве нису група чије се мишљење вреднује  међу доследним ултрасима у Италији.
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
(12-02-2009, 01:22 PM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote:ЈЕБАЛИ ВАС ЛАБУДОВИ!!!докле ћете више смарати са причом о трибини која се никако не може назвати "ултра трибином" ?! да можда мало више рачуна поведете о својој трибини да је унаприједите а онда да смарате са осталим?! мало се распитајте какве глупости пишете!!!
ако вас већ занимају лешинари имате њихов форум региструјте се па тамо пишите глупости....

ЗАПИТАЈТЕ СЕ ШТА СТЕ ЈЕСТЕ ЛИ УЛТРАСИ КОЈИ ХОЋЕ ДА ЗНАЈУ ШТО ВИШЕ,И ДА СА ЗНАЊЕМ ПОМАЖУ СВОЈОЈ ТРИБИНИ,ИЛИ СТЕ ГЛУПИ ИНТЕРНЕТ ХУЛИГАНИ КОЈИ САМО ПАЛАМУДЕ ПО ФОРУМУ,И ПРИЧАЈУ ПРИЧЕ РЕКЛА-КАЗАЛА!!!
БОЖЕ МЕ САЧУВАЈ И САКЛОНИ ДА НЕ ПОСТАНЕМ КАО ВИ!!1

Видим да си се доста изнервирао, а не видим потребу. То што је било ко овдје прокоментарисао ову слику, укључујући и мене, не значи да је љубитељ те групе. Међутим, увијек је лијепо видјети како се неко негдје изван данашње Србије бори за српску ствар на неки начин. Коначно, ово је сваштара, мјесто на форуму за релаксацију, а не препирке. Поздрав брате.
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)