Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
(11-30-2009, 04:10 PM)Ђенерал link Wrote:Чак ме је један лик питао цитирам :''Шта мислиш дал ће вечерас бити Делија у Пиониру?'' Ја кажем да неће јер бојкот још траје, а он мени каже: ''Видећеш да ће бити, читао сам да их Штимац звао (преко новина), какав бре бојкот.'' А лик иначе иде редовно на текме...

Не ради се ту само о Штимцу.. он је пролазан лик.
Ради се о великој жељи људи да дођу и да навијају, да се направи оно што смо некада имали. Летос сам само био посматрач на 1 утакмици у Пиониру, када смо добили гробље за 2:2 у плеј офу. Не знам јел ко од вас био.. али оно није занемарљива ствар са наше стране.. Видео сам неке, које иначе виђам на Маракани. Био сам заправо несрећан, јер наше време одлази у неповрат.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Ово око дербија и столица..
Снимци тих прекршиоца постоје.. а рад сам да знам, колико ће их дана ребнути!? 15 или 16 у падињаку..  :o

Пази сада.. Наш ФК је крив, јер су ови идиоти то радили!? >Sad која трагикомедија... Уместо да их ребну 2 године затвора, јер уништавају државну имовину, онда би било другачије... никоме више не би пало напамет!
Звезда је још увек државно власништво, а не приватно.. Погледајте само шта су нама Чеси радили летос што смо нашкрабали 4 графита.. Па по тој рецептури онда би ми њих требали булдожером да прегазимо све!!!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
(12-01-2009, 03:23 PM)дрвосеча link Wrote:[quote author=Ђенерал link=topic=2632.msg73412#msg73412 date=1259597421]
Чак ме је један лик питао цитирам :''Шта мислиш дал ће вечерас бити Делија у Пиониру?'' Ја кажем да неће јер бојкот још траје, а он мени каже: ''Видећеш да ће бити, читао сам да их Штимац звао (преко новина), какав бре бојкот.'' А лик иначе иде редовно на текме...

Не ради се ту само о Штимцу.. он је пролазан лик.
Ради се о великој жељи људи да дођу и да навијају, да се направи оно што смо некада имали. Летос сам само био посматрач на 1 утакмици у Пиониру, када смо добили гробље за 2:2 у плеј офу. Не знам јел ко од вас био.. али оно није занемарљива ствар са наше стране.. Видео сам неке, које иначе виђам на Маракани. Био сам заправо несрећан, јер наше време одлази у неповрат.
[/quote]

Потпуно се слажем са тобом, и ја мислим да би ефектније било да долазимо организовано на КК и да их терамо као што смо и Фк пролетос. Овако баш их брига за бојкот, буде 3-4000 сваки пут и то је то...Никад тако неће отићи. Још ако ове године освоје неки трофеј, а сигурна сам да хоће јер је гробље брука лоше, онда тек неће ни размишљати о одласку. И џаба бојкот....
Reply
Добро, јел може мени неко да наведе конкрентне разлоге зашто је ова управа толико лоша као претходне ? Надам се да сви схватамо да иступање из ове анти српске лиге није тако једноставно као што сви мислимо. Сви причамо о бојкоту а нико уствари и не зна разлоге  бојкота .Што се тиче балије он и мени смета, али шта смо ми урадили по том питању ?
Овај упис није написан да би провоцирао, једноставно се надам да ће неко одговорити да би што више људи сазнало зашто уствари не долазимо на баскет .
Молим вас да не обришете овај коментар .
Reply
Дајте људи шта се губите око тих глупих столица, да се ја питам скинуо бих их са југа и севера, кој ће ми курац ?!

Да не причам да смо ми на јна палили много више него они нама.

Када је жандармерија ушла на стадион сад на маракани и потрчала ка југу лепо је са шипке речено немој да је неко тапшао пандурима или тако нешто. Овде неки позивају да се "казне хулигани" који су палили, јооооој мајко, где је ултра свест где је савест, да нећете можда да шаљете фотографије полицији.
Reply
Симке..
није само та јадранска лига.. иако она боде очи ненормално.
Довођење Кикановића је велики прст у око, једноставно они не хају шта армија Делија мисли.
Направили су тоталне глупости и срамоту са маркетингом КК.
Лажу и сакривају се иза самих себе, када дође до дуела са стоком. По неписаном правилу, увек се повуку са црте. Док прасећи батаљон увек стаје иза својих прасића, то код нас се увек ограђују од нас. Пешић још док је на клупи био, каже да му не требају голи навијачи (или како нас је већ назвао) у хали... мислим  :-\

Њима тих 3000 што Драгана каже, даје легитимитет.. нас 10.000 називају "шачицом неверника".. исто ако се сећате током прошле деценије када су биле утакмице репрезентације, па крене звиждање химни.. звижди цео стадион, а они то зову "шачица издајника", још пусте химну из ТВ студија.

И још нешто.. пракса ја показала следеће (мада ово нема везе конкретно са бојкотом, али мени лично смета). Терају се људи који дишу за Звезду, типа Вујанића, Алексића, Топића и сл. Алоооо једном смо имали случај пре пар година да нас победио други тим Звезде носећи дрес Хемофарма.. Зашто терају Звездину децу? Како онда да узмемо титулу, када појачавамо конкуренте?
Reply
у праву је драгана...испашће да су они однели победу

што се тиче кикановића не слажем се јер мислим да се тај дечко трудио и пролио више зноја од многих других звездаша,србенди и православаца...вера једног играча не треба да нас занима! колико ја знам прошле сезоне је у ФК био Шишић па нико није раговао
Reply
Искрено... Млатите празну сламу... То са баскетом је толико далеко отишло да једноставно нема повратка... Ево вам пар мојих личних размишљања која иду у прилог садашњој ситуацији:

1.Да би озбиљно пратили кк треба ићи и на гостовања, зар не? Ми смо озбиљна група и ако не можемо и то да одрадимо како треба онда не треба ни почињати... А признаћете, први ви који сте се расписали не би могли да постигнете још и на кк гостовања да идете... Ја признајем, не би!

2.Ми смо пре свега фудбалски навијачи, остали спортови се прате када се осети потреба да треба помоћи тим клубовима... Наравно, тамо где се заслужи, тамо где се према навијачима опходи са поштовањем и разумевањем...

3.У хали се много лакше снима група, прикупљају информативни подаци који жандарима олакшавају да после наместе људе са трибине... У прошлости су многа хапшења била после кошаркашких утакмица... Неко ће рећи да и гробари имају тај проблем, е па немају, њима је све дозвољено, гробари  = мурија...

И на крају 8стардуст7 је рекао нешто на шта сам Вам већ скренуо пажњу... Не радујте се кажњавању и хапшењу гробара, није то наш циљ, него да покажемо да ничим нисмо скривили било какву казну о којој се прича... А њихово кажњавање препустите онима којима је то посао... И још нешто да додам... Било је аплауза и смеха приликом гашења ватре на југу, али појављивање полиције је пропраћено салвом звиждука и прозивки... Још једно додајем, све више се та свест буди и на добром смо путу да бар они редовни почну да размишљају и делују као један...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Како се овде мало по мало, онако стидљиво ''протура'' прича о кошарци ... Чему то?

Јел ви од јуче пратите трибину или форум, јел то питање апсолвирано неколико пута ?

Могу да разумем да вас занима ''како тренутно стоје ствари'' по том питању (мада не видим зашто би се било шта мењало), али не користите форум за то, имаш друга са трибине, једног, другог ... петог , питаш, распиташ се ако те занима. Wink
Reply
Ево једног интересантног чланка који потврђује тезу да су
"потурице горе од турака"...

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/sport...de%21.html
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)