Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
(11-30-2009, 02:33 PM)ДРАГАНА НС link Wrote:А највише ме нервира како  се сви одушевљавају како патуљци навијају на КК утакмицама, никад такве коментаре не можемо наћи у новинама за наше навијање на Мари, а ОПЕТ то не може да се пореди, као што рече Дрвосеча, они су закржљали, и све копирају.

Па тако некакко.. они од своје евролиге праве хвалоспеве више него што је писао Х. К. Андерсен. Занимљиво је да је њима Пионир пун када играју ЕЛ, Арену су имали пуну само прошле сезоне за ЦСКА.
Чврсто сам убеђен да када би Звезда играла евролигу, да би свака утакмица морала Арена да се закупи, значи 20.000 људи!?! Неко ће рећи: да.. али навијачи Звезде су се ужелели ЕЛ, па зато бих долазили.. не ради се само о томе.. Звезду Делије воле више него што ико може и да замисли. Сви се сећамо како је само била атмосфера на утакмицама УЛЕБ купа пре пар сезона када смо још долазили у Пионир. Сетите се утакмице са Реалом када смо им 100 комада убацили.. па Динамо из Москве.. јесте поражени смо 1 поен, али атмосфера је била одлична.. и то за усрани УЛЕБ куп.. па замисли само шта би се десило да Звезда игра ЕЛ, и да дође у доигравање за F4 евролиге!? Ма какав Меш '98.. па то би било правазиђено..

(11-30-2009, 02:33 PM)ДРАГАНА НС link Wrote:Брате Дрвосеча искрено се надам да никад патуљцима нећемо гледати у леђа , бар за мог живота.....

Хм.. ни ја не бих волео да се то деси.. јер оно што не волим то је неправда.. ако они своје титуле поштено заслуже, нека им.. поштено и фер плеј. Али сви смо сведоци како су претходне титуле у фудбалу и кошарци освајали. Само од Тумбаковића су направили себи легенду јер је освојио 6 (ваљда) титула првака.. а кад изађе човек у Европу, онда прцање.. Не треба им поменути чиме тај трофејни Тумба може да се подичи из 1997. године.
Ово око 7 њихових титула у кошарци.. сви смо сведоци да су 4 титуле буквално отели нама из уста.. 2003. када смо у Вршцу покрадени и пребијени.. 2005. када је било неке мање фрке у Пиониру са жандарима, па је су им направили непостојећи фаул у самом финишу.. 2006. антологијску хорор причу исто у Пиониру када је пукла шипка од батинања жандара.. Још има.. али не могу да се сада свега сетим.. ово све пишем из главе.

Quote: на страну све код нас...ирали су прошле сезоне фајнал фор...значи није зајебанија и није да су их пунили. Зато ајд, кад пишемо да небудемо комплексаши.

Грешиш.. нису они играли F4 прошле сезоне.. већ су само имали шансу.. играли су са ЦСКА, али су ту потонули као Титаник.. одувао их је са 3:0.
А треба погледати свих 7 сезона које су овде били шампиони. Нису их за џабе прозвали да снимају серију "Брука".
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Можда,ја се извињавам,вероватно је тако...
Reply
(11-30-2009, 11:57 AM)Red Star Forever link Wrote:http://www.kurir-info.rs/clanak/sport/ku...-vam-zakon

Koлико сам у праву, говори вам и горњи линк... У уоквиреном тексту председник заједнице прволигаша каже дословце: Криви су и Звезда и Партизан... Звезда као организатор, бла бла бла... Па наш клуб само ако није нормалан неће одговорити на овакве изјаве! По ком основу је наш клуб крив ако се пали део трибине на коме су гостујући навијачи???! Јел требао да убаци обезбеђење на ту трибину па да се оно шиба са њима? Не разумем!!!? Мрш у пичку материну сви ви који желите зло Звезди!!!
Слушам сада и на вестима, по свему судећи ће казнити Звезду као организатора,утакмицом без публике, зато што су гробари палили и поломили преко 5 000 столица на југу. Уколико се заиста деси да Звезду казне, утакмицом без публике, овога пута због дивљања стоке на југу то је заиста врло јасан и безобразан сигнал из мафијашког савеза да Звезда мора бити уништена као клуб
Reply
Слажем се да они (али и новинари) Евролигу користе као главни аргумент њиховог доброг навијања, али реално гледано и стварају добру атмосферу, која је, да се не лажемо, сигурно помогла партизану да у последњих сезону-две оствари резултате какве јесте... Него, мени је у очи упала једна друга, много битнија, чињеница. Наиме, приметио сам да партизановци, дакле обични симпатизери, много боље знају њихове навијачке песме, него звездаши... једноствано, људи који не иду на текме и које навијање не интаресује опет знају песме... мислим да је главна заслуга за то лежи управо у утакмицама евролиге, која се стално преносе и на којима се много боље чује навијање и речи песама, него на фудбалским преносима. Стварно имам ђутуре ортака паризановаца који знају најосновније песме, док то са звездашима није случај...

И још једна ствар, мислим да резултати целокупног спортског друштва, пре свега кошаркашког клуба, дебело утичу и на нашу мобилизацију (поготово везано за исток и запад) јер уколико је добра ситуација у осталим спортовима, то ће утицати на симпатизере, који ће активније кренути на утакмице, па самим тим и на фудбал. И такође, ја лично ПОТПУНО подржавам бојкот КК-а, али има много Делија који су почели од скора пратити дешавања на тибини и долазити на текме, а којима апсолутно нису јасни разлози бојкота. Чак ме је један лик питао цитирам :''Шта мислиш дал ће вечерас бити Делија у Пиониру?'' Ја кажем да неће јер бојкот још траје, а он мени каже: ''Видећеш да ће бити, читао сам да их Штимац звао (преко новина), какав бре бојкот.'' А лик иначе иде редовно на текме...

:-\
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Reply
па јеси у праву...праве они добру атмосферу али потписујем да би и ми могли да направимо исту ако не и бољу иако се већ дуго, дуго није организовано ишло на КК...они се доста хвале тим бројкама(21,22 000) а на утакмици пре Олимпијакоса имали су мање од 6 000...6 000 на фудбалу...дакле 12 000...толико их има реално(максимално).арену су напунили јер су за ту утакмицу долазили људи из целе србије, споредних земаља итд...могу да потпишем да би ми могли да напунимо 2 арене када би се све одвијало на прави начин!

ја бих више од свега волео да се прекине бојкот КК јер сам један део живота провео тренирајући тај спорт ал сам увек поштовао одлуку трибине(аико сам ишао пар пута са девојком наравно не да навијам него да гледам кошарку).боже здравља кренућемо ми опет да пратимо КК...кад се само сетим утакмице са Реалом и победе од 20 разлике пре пар година...крв ми се следи!
Reply
[Image: 0910_borac-sarajevo_4.jpg]

Са јучерашње текме, занимљиво!  Wink
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Са све љиљаном на грбу фирме...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
(11-30-2009, 08:52 PM)KizaLion link Wrote:[Image: 0910_borac-sarajevo_4.jpg]

Увек српска Бања Лука    Smile  Smile  Smile Само Чича Кежултра кад види слику има фрас да доживи  ;D !!!
Али не знам што се тиче љиљана, на оној теми Митови и обмане полемисали смо о томе и констатовали на крају да је и љиљан ваљда саставни део грба Немањића, е сад не знам шта и како ...
Кокеза лопове !!!
Reply
Прошле године ако се ја не варам, после текме са Јавором у Ивањици, када смо пукли 2-0 ја мислим, немојте ме држати за реч, шеткајући се кроз град налетели смо на једног од играча Јавора и питали га како је могуће да против Звезде кидају и труде се да је победе а против стоке их није брига, једноставно није иста игра. Дечко је одговорио да партизан није нити ће икада бити Звезда колико год титула покрали и да им против Звезде није потребан мотив. Мислим да то много говори о величини нашег клуба.
Reply
(11-30-2009, 08:59 PM)Капетан Кука link Wrote:[quote author=KizaLion link=topic=2632.msg73425#msg73425 date=1259614320]
[Image: 0910_borac-sarajevo_4.jpg]

Увек српска Бања Лука    Smile  Smile  Smile Само Чича Кежултра кад види слику има фрас да доживи  ;D !!!
Али не знам што се тиче љиљана, на оној теми Митови и обмане полемисали смо о томе и констатовали на крају да је и љиљан ваљда саставни део грба Немањића, е сад не знам шта и како ...
[/quote]

Пре 2,3 недеље сам био у БЛ онај викенд кад су играли са Вележом на Градском.. нисам знао дал да одем на текму, сам, на крају сам гледао на тв, увек ми је драго кад Борац добија екипе из Федерације.. наравно кад Дрина не буде више граница биће то добро гостовање.. поготово што сада лешинари цимају цео град да навија за Борац.. нажалост пре више од пар година имали смо минимум 50 пуних бусева из БЛ који су ишли на звезду.. не знам како је сада, вероватно локал патриотизам
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)