Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дизајн зона
Вероватно фото шоп. Ово скини и убаци у виндовс. Ово су ти ћирилични фонтови.

http://www.cirilica.com/cirilica/Downloads/cirttf3.zip
Reply
ок.хвала
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Reply
слика [Image: 16412457.jpg]
Tи си ми у уму,нешто магично ....[Image: cbcbcbcb1nr2.gif] [Image: x1989bg7.gif] [Image: srbczpt4.gif]
Reply
[Image: 30_jasamdelija.jpg]
Reply
(10-30-2009, 04:17 PM)8stardust7 link Wrote: [quote author=Професионалац link=topic=3035.msg72320#msg72320 date=1256917537]
Не постоји делије фонт, тако да га вероватно нико нема Wink
Хмм можда је ово добра идеја, да се неко лати посла и направи цео фонт, доста слова се већ зна, а у договору са неким "одозго" би могао да се комплетира и дигитализује.
[/quote]

Дефинитивно није добра. Знаш зашто, процурело би на нет у року од два дана, зато што људи много глуме будале, да би показали како су они делије и да би били шмекери у својој околини, већ је било и има доста таквих примера, већ трећи дан би осванула на некој печењари, кафићу или где већ реклама исписана нашим фонтом. Немојте настављати причу око овога, за потребе маркетинга, парола и осталог ће се слова цртати по потреби и то вам је то...
Reply
Дајте људи вратите се на тему,већ по ко зна који пут читам питање јел има неко делије фонт , по мени ко постави од сад такво питање треба га бановати и крај, али то је само предлог јер има овде ко ће о томе одлучивати...
Tи си ми у уму,нешто магично ....[Image: cbcbcbcb1nr2.gif] [Image: x1989bg7.gif] [Image: srbczpt4.gif]
Reply
[Image: 30_dzajic!193.jpg]
Reply
[Image: 30_familija2.jpg]
Ево нешто фришко од мене !!!
Коментари !!!
Reply
(10-31-2009, 11:59 PM)Nikolaj link Wrote: [Image: 30_familija2.jpg]
Ево нешто фришко од мене !!!
Коментари !!!

овај натпис "фамилија"и цијела идеја је од "Фамилије србских навијача"-"Моногамија"........није оригинално...

[Image: m_d8b5a05a7a3d9b308a872130d582dcb6.png]
Reply
...али и занимљива идеја са ликом који завија...  ;D
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)