Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaboravljene i nepevane pesme
Латиница, "побиЈо", "бодриЈо", све набацано, на чега то личи? Ајд само мозак да се укључи ако већ мора да се пише...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Чуо сам неке ликове како певају, чини ми се да иде овако: ''Оправдања нема што нисам био ја на стадиону у Барију Свети Никола... итд''. Зна ли неко која је то песма и јел се певала кад не трибини. Не звучи лоше.
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Reply
Оправдања нема што нисам био ја на стадиону у Барију "Свети Никола",успомену чувамо на северу сви,Дарко Панчев,дика и оних 5-3,ми молимо се сада сви Светом Николи,још једно финале да Звезда победи,да ћу тамо бити ја се заклињем,још само то да видим па могу да умрем, парапапапа...
Reply
никад чуо песму, на коју је мелодију?
Reply
на мелодију песме парапапапа,написао сам на крају песме почни да певаш не звучи лоше.
Reply
Je л' ти то нас зезаш? Каква песма папарапапа  :-\?

Једину песму коју знам да се појављују те ''речи'' је уводна шпица за емисију ''Децо певајте са нама'' Драга Лаковића.

Добро нам дошли, папарапапа, у нове приче....
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
да није можда ово.....

;D ;D ;D Big Grin Big Grin
[Image: vqh84k.gif] [Image: psihodelija11.gif] [Image: czxo5.gif]
Reply

требало би да је ова песма  Smile
Reply
(10-26-2009, 01:24 PM)Neca link Wrote:

требало би да је ова песма  Smile

ако је то та мелодија,фирма већ има пјесму на њу ,као и пола европе,дакле не треба нам сад кад идемо ка оригиналности да узимамо већ исфуране пјесме...
ја исто први пут чујем пјесму,па вјерујем да је то нека интерна фора неких момака...а таквих пјесмица има мали милион,кад би сви почели своје да пјевају.......
Reply
(10-26-2009, 12:55 PM)Neca link Wrote:на мелодију песме парапапапа,написао сам на крају песме почни да певаш не звучи лоше.
Big Grin Big Grin Big Grin
де је онај смајли што се клања? ;D

У сваком случају тема је Заборављене песме,значи какве ово везе има с тим?
Шта се оно тамо чује,ко то пева у равници?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: