Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дизајн зона
МНОГО ДОБРО БРАТЕ!!!
[Image: psihodelija1s.gif] [Image: cetnici-s.gif] [Image: Delije_sever.gif]
Reply
[Image: 32248215.th.jpg]

Reply
Добро је урађено, само ми се шал не свиђа. Јесте да је наша слика али је црно-бео
Reply
какве то везе има???прочитај ша пише испод навијача.
Reply
НИКОЛАЈ
не свиђа ми се само што је написано YOUR ...зар не би боље било да пише OUR? бар је мени логичније  ;D
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
Reply
Ни мени се не свиђа овај црно бели шал. Ако су трибине Србије заједно може само да буде неутрално сиво бео, или да буде плаво бело црно бело црвено бело светло плаво бело итд.

Црно бело не!
Reply
Најбоље да пише нешто на српском, и на ћирилици. Слика је одлична,само промени натпис, све похвале! Wink
[Image: vqh84k.gif] [Image: psihodelija11.gif] [Image: czxo5.gif]
Reply
@Бошке

Твоји радови су дефинитивно без конкуренције, али то не значи да некада не треба прихватити добру критику... Црно бели шал, као што видиш, многима па и мени помало смета... Дакле, исти рад са рецимо Николиним предлогом за распоред боја, би био феноменалан...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Задња слика ТСПР.. је супер.. али што кажу црно бело никако.. ја иначе црну боју не носим, нити је волим.

А може национална тробојка да се стави на шал.. значи
ЦРВЕНО-ПЛАВО-БЕЛА боја..  Wink
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
то је добар предлог...дајте боје србије
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)