10-05-2009, 07:40 PM
i sorry brate but is a little difficult to translate this in english.i will try to find out the same at serbian and i will post it
Θύρα 7+Делије=Православна браћа-Ορθόδοξα Αδέρφια
WELCOME ORTHODOX BROTHERS!
|
10-05-2009, 07:40 PM
i sorry brate but is a little difficult to translate this in english.i will try to find out the same at serbian and i will post it
10-05-2009, 07:44 PM
Ok brate
![]()
10-05-2009, 08:29 PM
i translate in english but is to big to put it here... :-\
![]() ![]()
10-05-2009, 08:57 PM
J sent you a private mesage with my e-mail adress in it, and you can send the translated text there
![]()
02-21-2010, 03:53 PM
The Stongest Brotherhood In The Wold Београда Пиреј је око 1.200 миља. Као прво звук чује много или бар довољно да је тешко да одржава пријатељства. Однос у организацији присталица Црвене Звезде на оне од олимпијских сада је добро позната. Недавно је постао много говоре и не-неправедно-за тај однос, као и углед братске пријатељству које су развили током 21 година је превазишао границе маскаи достигла места у фудбалу широм Европе. Ми смо желели да открију "извор" ове пријатељства, како и под којим околностима је рођен, па до данас био је легенда у уста било ког вентилатора који су желели да имају мишљење о граду са нашом браћом, Србима. Смо отишли у Београд, па чак и током два дана Црвена звезда стижу "омрзнуте" Партизана. У Ел Цласицо "во Србија, где је Олимпијски навика, као и овај пут да овај потенцијал у покрету у знак подршке" црвенкасто-беле браће ". ... Били смо у пећину у организацији присталица Црвене Звезде на "Маллет момци", и ко је одговоран за ове 21-годишње пријатељство са старим фановима и Олимпијакос. Видиш, најстарији од њих су они који су се састали "Јован масти" - функција као што су тада известили имају општи команда "Лука 7" Црвено-бели у местима познатим као "Џон подморница. Ми смо ишли са њима на путу из паба-обесити "Маракани", затим фанатици дерби врата Црвена Звезда(али можемо рећи да смо донели срећу, као и тим-то-чак и Душан Бајевић је победио 4-2 стране "Моно"), а данас смо присутни злогласним Срба, који су више пута рекао да су дошли и Грчке. Састанак: Београд је пред рат ... имератоу дерби између Црвене звезде и Партизана, као и свуда су скирмисхед полиција (чак и ако су покушали да буду што је могуће дискретан) спремни да интервенишу ако је потребно. Дерби дана за капитал и чинило се да нико не заборави. У нашем хотелу, а неки су Грци, који су се нашли поново у Београду дерби дана. "Видећете шта дерби. Људи су просто невероватно "Ми смо и рекао! Нису имали много времена да га виде за себе. Цетири Србина, два аутомобила долазе у хотел и поздрави других који тамо пију своју кафу. Они су сви љубитељи Стар. Након што је неопходно сыстасеискаи познаницима да се објасни ко смо-пре телефонском разговору са њима дан раније и одбора аутомобил да бисте отишли на место где је требала да ... странка припрема за велики дерби. Во Србија нема везе како их фанови знају у Грчкој. Групе које креирате-линк формално изабрали кафану, свратиште за све без обзира на "исту религију" и не знају да је своје. Тако смо отишли у један такав, али већина хардкор ...! У кафани: Стајемо испред продавница, што звучи заглушујућу музику. Супротно, посматрамо два полицајца у тренутку када су сви пабови изаћи и поздрављају своје "браће" из Грчке. Атмосфера је свечана и пријатељска. У продавници су само навијачи Црвене Звезде, углавном старије, који су почели потребно уносење пива. Знамо Марко, председник већина-у линк и питајте га да нам кажете шта они осећају за град са фановима Олимпијакоса. "Понос" је прва реч која говори гласно, док је књиговодствена руку у висини срца. "Ми смо показали током година, да је пријатељство измедју присталица покрета да се развије у нешто више од група у људским односима", он каже, и ми упути за више информација о такозваним "деда". Кирле као што име сугерише, јесте 46цхронос, обичног човека. Она седи за столом са још две "колега" од. Су поздравили смо са осмехом, након што је потребно препорука да се распада "скеин" успомена, крај који је почетком овог пријатељство могуће. Све је почело 1986. Ми смо играли игре са Панатинаикос за УЕФА УЕФА, на Олимпијском стадиону. Стигли смо у Атини синоћ. Хотел сједио је "Џон Дебели" и ја тражио карте за игру које смо дали. Он је објаснио да је све Панатинаикос и Партизан и за нас и пожелео да је он и његова компанија за подршку Црвене звезде у утакмици. Он је рекао "у реду" Колико карата желите "" Две стотине? ", Мој одговор. Ми смо му веровали. Ја насмејао и објаснио да је две стотине улазница коштао жели довољно новца да се једноставно ослањају на реч. Он је питао колико новца ми је потребно и након израчунавања, док је износ. Да ли тако и почиње и бројања новца. "Сутра ћемо бити тамо", каже он. И заиста је било. Они су дошли, они повика с нама, помогли су нам пуно. На крају меч враћају и говори ми да поновим да дође из Атине аутобусом, да нас опет подржава. То је било где је превише смејали. Тада сам користио да одем са неким или групе да се боре у иностранству, посебно када су навијачи неког другог тима. Јован видео да сам се насмешио и рекао ми је у озбиљан тон који ујутро да смо играли са Панатинаикоса у Београду би тренер са Олимпијских навијачима. Следеће разматрање медју собом и смејали. Дошао дан трке, а ујутро да упозоримо да неки Грци траже карте. Отишао сам и видела не једном већ два кола чекају испред "Маракани"! Лажљивац, ја не могу да верујем ", каже" деде "и своје лице сија. Унутар Пуб свету је у порасту. Из звучника непрестано свира песме од Црвене звезде, а често и густа, сви окупили, грљењем и певање песама. Српски језик је тешко, они су обуке за разумевање речи. Тражимо да се осећа добра кондиција за пријатељство развија између њих и фанова Олымиакоу, лансиран са платформе ... и сада има 21 година. "Не знам да ли могу да разумем, али за мене је веома важно. Сада могу да урадим ништа за моје пријатеље Грке. Ја могу да се боре на страни, ако сам питао. То је врло могуће ", каже она и почиње да листе приче и ситуације који су живели свих ових година. "Чак иу рату смо имали када смо тражили помоћ од наше браће, које смо имали. Они нам је дао новац када нам је потребно да живе или да ојача породице који су били гладни, а то је нешто што никада не могу заборавити ", каже" деде ", који се може похвалити да је од 1978 почео процес земљишта, икада урадио ... корак назад, водећи страни бити много мање него нормална! Слушајте нашу дискусију други фан Звезде, која интервенише: "Брате, знаш да су Олимпијске пријатељи су наши пријатељи. Олимпијада су браћа и наши непријатељи, наши непријатељи. Не никада нисам била у Грчкој, али ћу ићи негде. Панатинаикос је наш непријатељ. Не постоји ништа што обуздавати. Ми радимо све што је и моја браћа у Грчкој. Јасно види очима неких лије из мржње. Мрзим када да је преко ивици или чак, као у Грчкој епизоде Пеаниа свакако не води нигде. Пут до стадиона: Време пролазило и људи постају све бројнији. Треба оставити сат времена од почетка трке, када је слоган оставља кафани. Са Кликнути на "деде" и протроп'и Марко, сви устали. Излио на путу од уличици тако да је поред паба. Мора да је било преко стотину људи који су почели "ходати", а идеја је била да пронађе "мишева", како у шали карактеришу присталицама Партизана. Током ретко ко је говорио. Са складан анархија ... шетња уским улицама до којих смо дошли у централно, док је у даљину чинило више стубова земљу. Схватили смо једну од две траке и хода у њој. Питам "деда", који је био поред мене: "Пут је затворен због дербију смо га искључите одмах?" Овај пут је моје ", она одговори, насмејани, притиском са повратак пријатељски. Прибли суду. Ту је познати "Маракани", али да Партизан.Стадиони су у року од две стотине метроо, иако присталица организованих криминалних група које су очигледно мрзио, која, ако ништа, изненађује. "Они су ставили Весли у цртање, тако да када игра кући, други игра споља," наш одговор на питање о томе како "живи" две групе. Пролазећи поред стадиона Партизана после сада у пратњи полиције, неке лете флаше пива на зидовима и оснажи интензитет показатеља у односу на почетак, наравно, које су у то време нумерисаних преко три стотине људи. "Маракани": Прибли стадиону "Маракани" свет види државе и од сигонтареи пароле вриштање навијачима. Ходање поносом у "кући", у северном латица, који се зове "Север", који домаћини хардкор фанови Црвене звезде. Свет чека да уђу на стадион много. Претрпаност на улазна врата. Улазимо у терен. Потковица је скоро пакује. Игра: Тхе Гаме Црвена звезда - Партизану је дерби, у сваком смислу те речи. Две плочице су у спору да се постигне ... ваздуху лебдећи над "Маракани" са гласовима и слогане. Полиција вози хеликоптер икада направљен ... стоје пакет Црвена звезда је сличан Олимпијски. Црвено беле боје свуда, људи свих узраста, жена и деце, све тамо. Банери, пароле, бубњеви ... исто и супротно, они само носе црно-беле боје. С једне стране каже да машући ПАОК-застава, али не могу изабрати. Ознака изгледа овако Партизана Паок као навијача који певају као Солуњанима пароле. Циљеви Партизана је навело његове противнике да "спали" било где стоје. Десетине ватромет осветљена одједном, док у исто време као и навијачи Црвене звезде скандирали пароле још теже да се морал играча. Са почетком другог полувремена Црвена звезда је успела да изједначи, изазивајући дивљи ентузијазам у Потковица. Све врсте ракете запалила и бачен у коулоуартоу земљи. Слику коју подсећа на врата старог 7 "Караискаки" и два официра који су одговорни за истребљење петарде које пропелс ... посебне канте. Партизану ваздух брзо добија два гола које изазивају живо славље "црно-белих" навијача. Црвена звезда, после неколико минута укоченост разумели како је пораз на терену неизбежан и да пораз у њиховој борби, ова битка платформи. Кореографија почетак, сиконтаи банери, ватромет ... запалила банер мера 30 до које град Црвене Звезде и Олимпијакоса, покривање ограде испред петалло. "21 година, наш откуцаја срца гласно и поносно у Београду, браћа заједно заувек, Делије." Потковица апплаудинг и узвикујући "Олимпијакос - Олимпијакос. У исто време добија банер указује на све групе које су братски фанови Партизана. Знаци АЕК-ПАОК-а су ту. Празник на платформу за разлику од сахране ... у терен, још увек постоји. Утакмице судије марака помаман манигырисмоус партизански анатхематисмоус и оних од Црвене звезде. За једанаесте узастопне године, победа Партизана "црвенкасто-белих" на "Маракани. Информације које Србија у процесу допинг контрола још увек је непознат, може поново објасни, можда не-супериорности "црне и беле. Као што може, освојила дерби Партизана и играчи са леве стране ... Гаћице суду. Θύρα 7-Делије
04-21-2010, 01:05 PM
Наша браћа за Уроша !!!
10-27-2010, 08:14 PM
Добро вече ОРТХОДОКС БРОТХЕРС сам из Грчке и навијача Олимпијакоса
ГРЧКА + СРБИЈА Православље ГАТЕ 7 + Делије БРАЋА један живот ![]() ![]() ![]() ![]()
10-28-2010, 07:16 AM
Добро јутро брате!!! Добро нам дошао на форум!
Good morning brother!!! Welcome to the forum! Καλημέρα, αδελφέ!!! καλώς ήλθατε στο φόρουμ! Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
03-06-2014, 04:29 PM
|
« Next Oldest | Next Newest »
|