Threads: 1
Зашто се неби окупили,можда је фора да нас заварају у сваком случају отићи у град и небудели било лепо отићи до цркве упалити свеће и сви у Смедерево.
Threads: 3
САМО ОПРЕЗНО

ВАЖНО ЈЕ ДА НЕЋЕ ПРОЋИ

САД КАЖУ КАО КОД ПАЛАТЕ ПРАВДЕ ДА ЋЕ БИТИ ИЛИ НА УШЋУ
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
Threads: 10
Где то кажу Липљан?
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Threads: 9
Ма параде неће бити људи сигурно, њима није био циљ на ушћу да се скупе, већ нешто сасвим друго. Дакле сутра идемо сви у Смедерево да напунимо нашу трибину !
Threads: 3
(09-19-2009, 01:58 PM)ОртоДелија link Wrote:Где то кажу Липљан?
на вестима ртс1
јебеш има матер ако им се може веровати
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
Threads: 61
Ајд зајебите више приче о паради срама. тема о томе је с разлогом закључана!!!
Сви у Смедерево!!!
Threads: 84
Јел зна неко како да урадим слова на компу као што пише СЕВЕР У ТРАНСУ ЛУДУЈЕ? Мислим да је већ неко направио ту слику али не могу да је нађем.
Threads: 18
Читам прете да ће до даљњег да ударе катанац на Маракану, па се питам, да ли све има смисла, зашто смо уопште певали целу сезону "ДУШМАНИ ХОЋЕ ДА НАС УНИШТЕ...", чему то???? Ми уништавамо сами себе, да се разумемо, неке ствари које су се десиле у смедереву би прошле да кап чашу није прелила, убеђен сам да би нам прогледали кроз прсте и занемарили убацивање пиротехнике у терен, само да се није десило то улетање и "рвање" са неким небитним ликовима из обезбеђења...Зар толико нисмо сазрели као група да нас хватају на неке смешне испаде и драстично кажњавају, докле овако?? :-\
Threads: 1
Требали би једном да схватимо да нетреба убацивати пиротехнику у терен,ако си запалио бакљу држи је до краја па кад изгори спусти поред а исто важи и за димњаке (aко већ греје руку спусти је).После нам је други крив кад нас кажњавају.На Маракани имамо канал за т.ударе и све убацивано на атлетску стазу штетимо клубу а и саму стазу.Потребна је едукација навијача како нових индијанаца тако и старих како поступати са пиротехником.Није фора упалити 50 бакљи и после 5сек.бацити на стазу или терен.