Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaboravljene i nepevane pesme
ima ona do jaja pevala se one godine kad smo ubasketu ispadali iz lige.
S tobom sam ja dok sudija ne svira kraj s tobom sam ja bori se mushki pobedu daj i uvek znaj da s tobom sam ja [ponavljanje]
ali ne peva se vishe jebiga.
VEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE
Reply
у последње време дуго нисам чула ону:
`Шиптарска је гамад устала,да би Косово нам узела,од Светог Саве нам је завет остао,да бранимо наше Косово....!!`
као ни `Ђенерале,ђенерале`....Поздрав! Tongue
...и на небу том на које идем ја,сија моја *З*В*Е*З*Д*А***Ц*Р*В*Е*Н*А*!!!
Reply
Јел има неко аудио или видео са песмом ... гробари сви сте ви куртони, песме наше крадете стално, трибина ваша изгледа јадно...
Reply
Зашто се више не пева,
Црвено бели ми смо са вама и кад је радост и када је бол ...
затим ХАЈДЕМО НАПРЕД - ЦРВЕНО БЕЛИ-ОРИ СЕ ЦЕО СТАДИОН - Хиљаде срца за вас куца ... то ми је лично омиљена песма односно дозивање
онда Ооооооооо АЛе Црвена Звезда ле црвена звезда ле Звезда ле але Звезда ле Звезда ле Звезда ле оооооооо нананнана
Треба да се смисли нека песма, да када некада не иде добро на терену, односно кад смо већ свесни пораза наше Звезде, да ми са трибина певамо као један из срца ту песму,да грми стадион, значи типа о вечној верности и у поразу, мада имамо Добро знај, али то је више као нека наша незванична химна. Песма и онда кад губиш ти, кад остали људи тад седе ... једноставно нема ту јачину да цео стадион грми
Reply
Већина песама која се не пева, не пева се са разлогом. Неке су препеване са друге трибине, некима је украдена мелодија, неке су на мелодију земаља које су нас бомбардовале и које су непријатељи Србије.

Црвено бели ми смо са вама... је на мелодију марсељезе... да ли је по теби у реду да се на стадиону Звезде који је освештала СПЦ, за који навијају српски националисти, чује мелодија химне земље која нас је бомбардовала и која је признала независност Косова. Без обзира какве су речи песме, мелодија је непријатељске земље и то је крај сваке приче... Друга је исто на мелодију кад свеци марширају... америчка.

Из копа песма ори се... америчка мелодија,.
и напред звездо, црвена звездо... комунистичка, певају је левичари широм европе... итд итд---

Дакле не треба правити забуну између француске химне или нпр неке песме са добром мелодијом коју пева неки француски певач, а не пева се ни на једној трибини. Први случај је НЕ, други случај се може препевати!

Зато верујте да се 99 посто песама које сте навели не пева са разлогом!
Reply
Искрено посумњао сам још и пре постављања поста да се не певају из тог разлога ког си навео, и ти си само потврдио моје сумње. Ок, не певају се више и аргументи су сасвим у реду. Али, неке од тих песама спадају у оне, типа, којом се диже лако трибина чак и када је пун Север. А веома је тешко смислити такве песме.
Reply
Па јесте, зато ето домаћег за све нас. Наћи или смислити заразне мелодије које могу да певају хиљаде људи једногласно а да се нигде другде не певају и  измислити речи за њих.

Добро знај, још једна победа, звезда ми је све... препевало је ОД НАС на десетине трибина по европи. То нам је циљ, да остали копирају нас, јер ми смо најбољи!
Reply
Мене занима да ли можда неко има текст песме "гробари мајку вам јебем, зашто овој град ви прљате..." , нисам потпуно сигуран да текст иде овако. Али ако неко зна, нека постави..
[Image: vqh84k.gif] [Image: psihodelija11.gif] [Image: czxo5.gif]
Reply
(09-13-2009, 04:50 PM)николаБГ link Wrote:Па јесте, зато ето домаћег за све нас. Наћи или смислити заразне мелодије које могу да певају хиљаде људи једногласно а да се нигде другде не певају и  измислити речи за њих.

Добро знај, још једна победа, звезда ми је све... препевало је ОД НАС на десетине трибина по европи. То нам је циљ, да остали копирају нас, јер ми смо најбољи!
Слажем се с тобом, и с тим у вези, мислим да не би било лоше, да отворимо једну тему специјално за то (смишљање песама). На пример, услов да буде, да мелодија на коју иде дати текст, није досад коришћена ни на једној трибини на свету. Можда од нас оволико регистрованих , на форуму, постоје неколико људи који су заиста талентовани за овако нешто. Наравно да то не буду неки дебилни текстови,( који се могу смислити за 2 минута, већ да то буду текстови који погађају тамо где треба),  да се не би гушила тема без везе. И ко зна можда се од , лупам 50 или 100 песама, 1 или 2 заживе на Северу као те 2 песме које си споменуо, и тема ће свакако оправдати своје постојање. А, мислим да ће највећа награда за неког ко се буде својски трудио да напише песму бити када ,чује своју песму како Север пева као један. Молим модераторе да ми кажу шта мисле о овом мом предлогу, да ли да отварам нову тему или не ?
Reply
(09-13-2009, 08:57 PM)Darko link Wrote:Молим модераторе да ми кажу шта мисле о овом мом предлогу, да ли да отварам нову тему или не ?

Види... Ево и Никола ће ти дати слично мишљење претпостављам, али ако већ хоћемо да будемо оригинални, признаћеш да то неће ићи на јавном делу форума... То ће бити доступно свима, тј. биће крађе на све стране... Или имаш идеју како да заштитимо неку добру идеју (песму, мелодију) од тога да се не појави на некој другој трибини пре него на Северу? Додуше постојаће документ у виду уписа овде са датумом и временом, али док се докаже то прође брзи воз... Можда је боље такве предлоге слати људима који су задужени за све то на нашој трибини...

Можда и грешим, али ако се још неко из каффе тима сложи отвори тему па да видимо каквих талената има и да ли можемо нешто конкретно да урадимо за трибину...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)