09-07-2009, 04:55 PM
Коме је питање намењено, нешто мислим да си лоше цитирао?
Ja te volim Srbijo...
|
09-07-2009, 09:29 PM
Нисам, питање је намењено РСФ, пошто је он поменуо православне црнце у Африци, али може да одговори и Капетан Кука, и било ко, ко мисли да има потребе.
09-07-2009, 09:33 PM
Национални кошаркашки тим Србије је фантастично отворио Европско првенство побједом над свјетским прваком, Шпанијом - 66:57! Момци су показали сјајну игру и борбеност, показали како се игра за грб!
![]()
09-07-2009, 09:46 PM
нашим момцима свака част на побједи...пријатно су јме изненадили....
а само да одговорим спартанцу на питање...ја све људе гледам прво као људе а онда по вјери боји коже,памети...итд итд....а вјерујем и велика већина нас на овом форуму... само људи који или нису довољно свјесни иоли су залуђени сврставају људе и дају им некакве квалификације...нису сви хрвати злочинци,нису сви црнци добри и лијепи много их је радило и против Срба и Србије...али опет ми ватикану неке ствари НИКАДА али пази НИКАДА нећемо заборавити и не смијемо али то не значи да ми некога требамо мрзити јер је он католик... ТАКО ДА ЋУ ЈА ЧОВЈЕКА И БЈЕЛЦА И ЦРНЦА ПРВО УПОЗНАТИ ДРУЖИТИ СЕ СА ЊИМ А ОНДА ЋУ ТИ РЕЋИ КАКАВ ЈЕ ТО ЧОВЈЕК..... а вјера је ствар појединца а не квалификације!!!
09-07-2009, 10:34 PM
(09-07-2009, 09:46 PM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote: а само да одговорим спартанцу на питање...ја све људе гледам прво као људе а онда по вјери боји коже,памети...итд итд....а вјерујем и велика већина нас на овом форуму... ![]()
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![]()
09-08-2009, 11:26 AM
РСФ ни било ко други није дужан да одговара на таква искључујућа питања која пре свега немају везе са овом темом, а притом немају везе са оним око чега се повела расправа... То не значи да немам одговор, напротив, опширан је и дебело скреће са теме... Ко жели да га чује, прво следеће дружење људи са форума, нек слободно наврати... Треба размењивати мишљења, неки ће се ваљда вратити правом пута са оног на који су скренули... Поновићу још једном, ПРАВОСЛАВЉЕ је једини и прави пут... Мржња и расизам немају везе са нашом вером и нашим народом!!! И мало историје да освежи меморију или попуни рупе у (не)знању и све ће бити како треба!
И за оне који не знају, који никада нису читали информаторе Делија: званично, наша група није расистичка и не подржава расизам!!! И још нешто, немојте да нас терате да даље скретање са теме буде санкционисано... Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
09-09-2009, 09:32 PM
Неки кукају на Пижонову тактику, данас је виђена иста таква. Игра са два задња везна, једним шпицем.
Резултат врхунски, игра никаква. Идемо ми на СП, али тамо ће опет неко да нас одува.
09-09-2009, 09:35 PM
Србија-Француске колоније 1-1(нек ме убеди неко да тамо има 4 Француза)
Добро,није лош резултат све и даље зависи од нас тако да очекујем као и сви ви да ћемо проћи на СП. Навијање колко сам ја успео да видим,позориште...чуло се добро на моменте али изгледа да је људима више стало да грицкају семенке и псују судију него да навијају. Шеталица...не желим да коментаришем,само ћу рећи СРАМОТА! Кошаркаши су освојили 2. место у групи и тако се пласирали за наставак такмичења. Одбојкаши су победили Финце. Сад да победи и Ђоковић па можемо да кажемо веома успешан дан за српски спорт. ![]()
09-09-2009, 09:41 PM
Крај. 1-1. Велика, али заиста велика борба на терену. Французи су једноставно мајстори фудбала и технички су доста квалитетнија екипа од наше, ту нема збора. Анелка а посебно Анри су били заиста добри вечерас. Наши момци су заиста изгарали , сви за једног један за све, наклон до пода. Ајде неко ко је био на мечу, нека пренесе утиске за нас који смо испушили за карте, да би татини синови могли да гледају Французе.
09-09-2009, 09:53 PM
Прво ћу се осврнути на навијање... На моменте веома добро, а већи део утакмице као у позоришту... Стварно нисам за деобе на ове и оне када игра репрезентација, али откуд идеја да југ развије ону шеталицу, па они ни то нису одрадили како треба... Зарозано, незатегнуто, неразвијено до краја... Кореографије им дефинитивно нису јача страна и крај приче... Ово је утисак са тв-а, на стадиону нисам био па нећу ни залазити у детаље...
Игра... Да ли је ово тактика коју игра и Пижон? Можда, али Пижон дефинитивно нема овако квалитетне играче нити је играо против овако квалитетног тима... Тако да поређење није баш на месту... Зашто? Па једноставно, враћамо се на причу да квалитету играча мораш да подредиш игру и тактику, а не да их присиљаваш да играју оно што не знају... Али мени се није свидела тактика... Ако је идеја била не изгубити онда ок, али играти кући и не ићи на победу, мени је равно поразу... То је моје схватање фудбала... Фудбал који се игра за гол више је оно што је поента ове игре... А фудбал који за поенту има да се не прими гол је досада, досада и досада... Додуше, вечерас су Французи иако са играчем мање играли као да их има бар тројица више, посебно последњих 20-ак минута... И моје је мишљење да је превише одбрамбених задатака много уморило везњаке и нападаче па је завршница била лоша, пуно нетачних пасова, мало правих акција... Све је било индивидуализација... Неколико атрактивних потеза Красића, Качара, Ивановића, мада се и целој екипи нема шта генерално замерити, пре свега су били борбени и одрађивали оно што се тражило, а нажалост овога пута селектор није био превише опчињен пуњењем противничке мреже иако су се све карте отвориле у том правцу раним искључењем њиховог играча... Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера " |
« Next Oldest | Next Newest »
|