Threads: 15
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Threads: 17
Meni se najvise svidja ovaj u sredini. Mada nisu losi ni ostali.
Ja sam i dalje za to da se napravi jedan sal u burrbery fazonu.
Kizo necu ti reci "da znas za nas dogovor" ili "da pamtis nas dogovor" evo ja se doborvoljno oslobadjam besplatnog sala i zelim da izvrsim uplatu od 600 din.
Sada kada bolje pogledam :o svidja mi se i ovaj prvi - beli!! (on moze gratis)
Threads: 83
Plavi me ne podseca na Zvezdu, crveni je extra dobar, a prvi vec postoji 3-4 meseca na severu samo sa malo tamnijom crvenom... I vezom KB F.C.R.S. ... Bez kopiranja molim...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 9
Meni je drugi najgotivniji i spreman sam da ga uzmem odmah cim se resim ekonomske bede... Djoramo se uskoro, ja vama kintu, vi meni sal
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Threads: 1
Meni se svidja ono cebe na kojem se nalaze salovi
Po meni prvi sal je najlepsi
Threads: 2
Meni 2 i 3 super izgledaju.
Kizo secas se naseg dogovora

;pljuga
Peace Serbz
oj Je Zivot Pun Problema Na Ulici Od Malena Poshtovan Kod Klinaca I Drugara Kojih Nema......
Threads: 22
A ja se s Kizom dogovarao jos pre mesec dana i mislio da cu sve da vas preduhitrim,kad ono Q...Sto se mene tice,onaj drugi(crveni) mi je najjaci,s toga Kizo... namigivanje
Threads: 15
E do jaja su salovi(a mozda su ipak malo kraci) :lol: ,mnogo mi se svidja onaj drugi,kao i vecini,jos kad bude izvezeno na njemu(sta god bude) bice super.Nego vidim svi vapimo za salovima a Kize nema da da povratne informacije gde mozemo da nabavimo i kako da preuzmemo salove.Ja cu takodje odvojiti crkavicu od 600 kinti i kupiti sal.
Pozdrav
Threads: 0
supreme, molim te promeni sliku ispod nicka