Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дизајн зона
(03-14-2010, 11:50 AM)ЦЗБГ link Wrote: Тема су Делије  Wink

извињавам се, видим пише дизајн зона па рек'о да метнем, да не идем даље у оф, биће и Делија Wink
Reply
(03-06-2010, 02:53 PM)дрвосеча link Wrote: Алал вера мала  ;D
Одмах сам га ставио у потпис!  Wink
"мала", "ставио", коначно решење је .....
Smile
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Хммм

Савио ил' Џомба ... трећег нема !  Big Grin

Quote:извињавам се, видим пише дизајн зона па рек'о да метнем

А и Милош ЦЗБГ га метнуо ... данас баш широко ... недеља, ваља се ! Big Grin
Reply
[Image: 21758795.jpg]
Jeдна је Србија!
Reply
Овде се постављају наши радови, колико видим ова слика је са сајта наше браће.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
(03-11-2010, 09:30 AM)ђорђе 735 link Wrote: мислим да је тотално глупо да се десет пута преради једна слика ...

(03-11-2010, 01:04 PM)Џукац link Wrote: Стварно је глупо да сад свако ради "моју" слику,свако од нас сам смишља шта би било лепо да се уради а не сад да се преправља.Како год да је испала.  :-\

касно сам видео па нема сврхе мењати ваше поруке јер нећете видети..

дошли сте на овај форум много касније од људи који овде постављају одличне радове и нашли сте да диригујете и диктирате правила.. можете само да да се прикључите ономе што се ради и ништа друго.. ако сте млади, пратите, има времена, научићете..

џукац, узео си одличну слику за прераду, али си је, благо речено оскрнавио твојом прерадом.. најлашке је узети слику и убацити неки текст, грб.. али све то треба да има смисла и да прати причу..
и треба да се преправља докле год не испадне савршена..

овим се завршава свака даља јавна расправа, ко жели нека настави личним порукама..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Ово сам урадио за свој десктоп.  Smile
[Image: kolazg.th.jpg]
Пружићу јој пажњу, љубав, пружићу јој све,
само немој да ме смара она због ЗВЕЗДЕ;
никад због ЗВЕЗДЕ!!!!!!!!!!!!
Reply
Један мој покушај...

http://img2.imagetitan.com/img.php?image...elije3.jpg
НЕ ДАМО КОСОВО!!!
Reply
Наишла ми нека идеја, као дизајн за заставу, барјак... Сад нисам сигуран да ли нека друга трибина користи ово, али нешто нисам виђао...

[Image: thumb_914bb940.jpg]

Шта мислите...?
Reply
лоша идеја...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)