Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-рудар МОБИЛИЗАЦИЈА!!!
Синоћ је било лепо бити на нашем Северу. Почетна и завршна еуфорија целог стадиона је оно по чему ће се памтити синоћни меч са навијачке стране наравно. Хтео бих да апелујем на људе који воде навијање да чешће употребљавају поделу трибине (једноставно тада се људи наложе невиђено), на пример кренути песму  још једна победа и тиутула прво цела трибина па после пола пола сјајно ће то грмети на оваквим текмама. Tакође требало би се чешће дозивати са истоком и западом на оваквим мечевима. Можда би требало да поново почне да се пушта ђурђевдан 10 минута пре почетка текме једноставно има то нешто у тој песми што ради људе( а то нешто не умем да објасним, многе смо успехе прослављали уз ту песму ) па после добро знај и да то постане као нека традиција на овим Европским текмама. Т. А када народу заигра срце пре почетка утакмице ( и када се сви подсете зашто навијају за Звезду) тада ће грмети и песма - не нема тог закона и пола сата верујте. Такође сматрам да трибина као што је наш Север заслужује да има много боље озвучење, једноставно огромна је то маса људи на Европским утакмицама и с тим у вези  слажем се са дечком втомиц85 не 100 већ 1000%.  А када и ако се обезбеде услови да сви људи на Северу током целих 90+ минута буду у сваком тренутку ЈАСНО И ГЛАСНО чули шта вођа прича и пева онда се може рећи да је то максимум који наша група испуњава према нередовним навијачима и да онда дефинитвно остаје на њиховој савести да ли ће да се манекенишу на трибини или ће и они испоштовати велики труд људи који су им то омогућили. Ово озвучење заиста није довољно за Европске утакмице ако тежимо ка томе да нам цео Север буде коп током целих 90+ минута, а не само у почетних и завршних 10 минута.

Пс.Позрав за екипу из Никшића, браво момци оставили сте срце на трибини синоћ
Reply
Што се тиче разгласа, нема потребе да 15000 људи јасно чује вођу, довољно је да они који не чују људе са шипке сачекају који тренутак док језгро не крене са песмом и после се прикључе.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Неки људи стварно не знају за шта служе приватне поруке!!!!
[Image: vqh84k.gif] [Image: psihodelija11.gif] [Image: czxo5.gif]
Reply
(07-24-2009, 10:54 PM)Игор link Wrote: Што се тиче разгласа, нема потребе да 15000 људи јасно чује вођу, довољно је да они који не чују људе са шипке сачекају који тренутак док језгро не крене са песмом и после се прикључе.

То се и мени из прве чини као реалан одговор,али кад мало размислим можда је и то један од разлога зашто се јавља двоглас.. :-\
Reply
Јел се то неко успавао или су се јавили неки технички проблеми !?Јуче нисам био цео дан на компу,па ево сад седох да погледам снимке са утакмице,али ништа не нађох ни на Делије нету ни овде код нас,осим оног једног снимка са ред стар белграде и снимка црног грује,који су добро одрађени,али ипак навикли смо сви на снимке са кафеа и са нета !Ја имам само једну замерку,односно оно што ми се није свидело у четвртак је гужва која се створила на полувремену на путу до ВЦа !По мени једноставно решење је да се онај штанд са пићем пресели ка западу !!!Тако се неће стварати онолика гужва према истоку!
Reply
(07-25-2009, 10:00 AM)Гале Делија link Wrote: Ја имам само једну замерку,односно оно што ми се није свидело у четвртак је гужва која се створила на полувремену на путу до ВЦа !По мени једноставно решење је да се онај штанд са пићем пресели ка западу !!!Тако се неће стварати онолика гужва према истоку!
Стварно није у реду, такав пропсут се десио, ццц  :-[
Ало бре људи шта је с вама, о чему ви овде причате?! Камоли среће да је још већа гужва, то би значило да је Север препун. Ако немате да пишете о милион позитивних ствари са утакмице онда немојте ни ова срања!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
О навијању је све речено и немам ја ту више шта да кажем осим да увек може боље.Неки ће рећи па било је врућина ал ко је ишао у wc на полувремену осетио је да је доле барем за 15 степени топлије и кад је излазио као да је била упаљена клима на трибинама.На већим текмама по мени мора да имају две шипке да би се  североисток укључио на време.Добро знај на почетку и химна на крају била је ВРХУНСКИ отпевана.
Reply
(07-25-2009, 10:00 AM)Гале Делија link Wrote: Јел се то неко успавао или су се јавили неки технички проблеми !?Јуче нисам био цео дан на компу,па ево сад седох да погледам снимке са утакмице,али ништа не нађох...

Баш сте се много размазили и очекујете увек све и одмах... Људи, одмори су, много људи нема у БГ, али ипак сте добили слике на време и сасвим су солидне с обзиром на мањак људи и опрему... Што се тиче видео снимка и он постоји, и то у високој резолуцији, и одличан је, али то ће сачекати Кизин повратак са одмора, само се мало стрпите... И на званичном сајту је слична ситуација, ту је већина људи, али они који раде фотке вероватно одмарају, имамо и ми ваљда право да некада одморимо и да нас нема 10-15 дана...

И стварно, ако има нешто нормално да се напише, потрудите се да тако и буде... Због мобилизације и омасовљења прећутно одбравамо неке ствари, али мора да се зна нека граница...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Клип, па клип. Па ево Вам...  Smile

Reply
Јеботе кренуле ми сузе на очи кад сам гледао ово
http://www.crvenazvezdafk.com/src/kadu-z...-video.htm

колико је човек пун емоција а једва да зна српски

Каду је већ љибимац једног дела севера  Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: