Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дизајн зона
(07-20-2009, 04:23 PM)Пијанац link Wrote: Очигледно да њима, када је куповина ових производа у питању, нису циљна група навијачи, већ она фина публика, фенсери и циркузанти. С' тога је овакав избор дуксева и логичан. Наравно да су нама најинтересантнији дуксеви број 1 и 5, али је број ових који би куповали разне шаренише са грбом Звезде далеко већи од нашег.

Па сад да ли је тако не знам, могуће и да јесте, али опет тешко да се и фенсерима и циркузантима не би свидео овај први дукс.

Мада ето Бошке рече да ће се ипак тај дукс радити, па ајд да видимо. Али опет забрињава тај критеријум и неукус људи који одлучују о изгледу производа са мотивима нашег клуба.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
Нама је био одвратан онај наранџасти дрес, па он испаде најпродаванији, многи и сад жале за њим као трећом гарнитуром
Reply
(07-21-2009, 10:59 AM)rukometas_bg link Wrote: Нама је био одвратан онај наранџасти дрес, па он испаде најпродаванији, многи и сад жале за њим као трећом гарнитуром

Проблем је у томе што смо имали мали застој са избацивањем производа са обележјем Делије Север и нисмо били ти који диктирају укусе већ неки тамо кк и фк маркетинг иза кога стоје тотално неупућени људи...

Надам се да је ово отварање бутика истовремено и знак да се законодавно решила цела та прича и самим тим очекујем избацивање групе производа која ће бар нама који смо редовни на Северу бити важна да је поседујемо... Сходно томе и многи други ће желети да је поседују па се надам и да ће то имати утицаја на фк и кк да убудуће прате неке друге трендове а не те фенсерско циркузантске...

п.с. И још једна ствар... Можда би требало предложити да приликом следећег конкурса не доносе одлуке они који седе у столицама у маркетиншкој или не знам којој служби, него ми који би то куповали и носили... Њихов задатак би био да направе избор од 50-ак радова од свих пристиглих, а сви посетиоци тих страница да гласају и на основу тога да се изабере неколико производа који би ишли у реализацију...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
(07-21-2009, 12:58 PM)Red Star Forever link Wrote: [quote author=rukometas_bg link=topic=3035.msg69150#msg69150 date=1248173965]
Нама је био одвратан онај наранџасти дрес, па он испаде најпродаванији, многи и сад жале за њим као трећом гарнитуром

Проблем је у томе што смо имали мали застој са избацивањем производа са обележјем Делије Север и нисмо били ти који диктирају укусе већ неки тамо кк и фк маркетинг иза кога стоје тотално неупућени људи...

Надам се да је ово отварање бутика истовремено и знак да се законодавно решила цела та прича и самим тим очекујем избацивање групе производа која ће бар нама који смо редовни на Северу бити важна да је поседујемо... Сходно томе и многи други ће желети да је поседују па се надам и да ће то имати утицаја на фк и кк да убудуће прате неке друге трендове а не те фенсерско циркузантске...

п.с. И још једна ствар... Можда би требало предложити да приликом следећег конкурса не доносе одлуке они који седе у столицама у маркетиншкој или не знам којој служби, него ми који би то куповали и носили... Њихов задатак би био да направе избор од 50-ак радова од свих пристиглих, а сви посетиоци тих страница да гласају и на основу тога да се изабере неколико производа који би ишли у реализацију...
[/quote]
овај пут неће они одабирати приједлоге,већ ће се обавити гласање на сајту за логоване кориснике.
Reply
Тај наранџасти дрес јесте дречав, и изгледа глупо, али то је ипак тек 3. гарнитура дресова. Те дресове су носили само у Чачку и Новом Саду. Па погледајте које су боје 3. дресови Барсе, Интера, Арсенала, Милана ? Наранџасти и жути углавном, иако везе немају са бојом клуба тј. грба. Ако је продаја тако добро ишла, не видим разлог да се у будућности нешто слично не понови. Поготово што нам сада сваки динар значи.
Reply
hej,ljudi,koje programe koristite pri pravljenju slika???Smile uzgred,sve su full!!!Smile))kiss
...и на небу том на које идем ја,сија моја *З*В*Е*З*Д*А***Ц*Р*В*Е*Н*А*!!!
Reply
Ћирилица,секо,ћирилица Wink
[Image: 2v9orv4.gif] [Image: 2n6ak36.gif]
Reply
(07-21-2009, 08:46 PM)*DelijaGirl:)* link Wrote: hej,ljudi,koje programe koristite pri pravljenju slika???Smile uzgred,sve su full!!!Smile))kiss

девојчице промашила си форум!
имаш много интересантних сајтова за дружење рецимо фејсбук,мајспејс,карике...тамо ћеш упознати јако лепих и добрих другара,који ће те сво волети и љубити као и ти нас сад...

[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply
(07-21-2009, 05:10 PM)_simke_ link Wrote: Тај наранџасти дрес јесте дречав, и изгледа глупо, али то је ипак тек 3. гарнитура дресова. Те дресове су носили само у Чачку и Новом Саду. Па погледајте које су боје 3. дресови Барсе, Интера, Арсенала, Милана ? Наранџасти и жути углавном, иако везе немају са бојом клуба тј. грба. Ако је продаја тако добро ишла, не видим разлог да се у будућности нешто слично не понови. Поготово што нам сада сваки динар значи.

ја стојим при оном "црвено-бели на терен,наранџасти у циркус"....тако да ако нешто "добро иде",тј ако се добро продајте не мора да значи да је то и добро...
шта би ми сад требали  наше производе требали писати латиницом јер би можда продаја ишла добро у страним земљама?!...

пс-новој чланици сам написао приватну поруку и све објаснио  ;D ...нема потребе да сад иде 10 уписа пиши ћирилицом и немој слати пусе и слично....
Reply
Поздрав новој чланици форума , и људи оладите мало са напушавањем нових чланова, стварно није у реду. Пиши ћирилицом девојко  Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)