Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прелазни рок 2009/2010
Бајалица није добио праву шансу код нас,а да ју је добио,сигуран сам да би је на најбољи начин искористио!Подржавам његов долазак,надам се да је позајмица + могући откуп уговора на крају!

Бајалица,велком бек!! 8) 8)
[Image: 2v9orv4.gif] [Image: 2n6ak36.gif]
http://www.sportal.rs/news.php?id=5570

Само сам чекао да неко постави ову идиотску вест. Не бавимо се глупостима и нагађањима искомплексираних новинара а нарочито не чланцима који имају за циљ подизање тиража. Паркер је прошлост и нико више у клубу не рачуна на њега а то да ли ће и где ће да оде престаје да буде интересна сфера овог дела подфорума.
Идемо даље....
Што се тиче Бајалице , колико се сећам његових игара остало ми је у сећању да је добар односно јак у дуелу и да је добар у скоку. Тако да по мишљењу ако дође до позајмице то би за нас био само плус...
[Image: fratria2vh7jc0.jpg]
(07-06-2009, 10:10 PM)Дуле НБГ link Wrote: http://www.sportal.rs/news.php?id=5570
Неће- немора, изволи, довиђења. Шта се праве блесави. Речено је да ће сви услови бити испињени и сва дуговања враћена и да ће Зулу добити проценат од следеће продаје, а они се праве мангупи (манда не верујем ни у шта, што штампа пише док све не буде званично).
Касно је се кајати (прмер татко и синче Ђуровски, те по још који паметњаковић).
Звезда треба да зове само једном, ма ко год "седео" на другој страни стола. И то треба да почне да се практикује од сада, од ове сезона па надаље, да се зна да се ми не играмо "одими-дођими да те натакнем" итд.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
У новинама се појавила могућност да ће се Небојша Јоксимовић вратити из Швајцарске. Ако нам врате тог ретарда, можемо да се опростимо с добром одбраном.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Нама је одбрана ионако крш, а ако се врати што рече Киза ретард Јоксимовић, онда ће нам одбрана и даље бити крш, али растављан делове.
Следећа сезона је у најави реприза претходне ако остане овако како јесте или се настави довођењем медиокритета.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Видим да нико није прокоментарисао потпис овог Цветковића: http://www.crvenazvezdafk.com/src/najisk...-video.htm... Гледао сам га на Златибору, против оних Македонаца, дечко је сасвим коректан и мислим да је задовољавајуће решење за другог десног бека! Такође је веома пожртвован (мада је тада био на проби, па то ни не чуди...). Него зна ли ко шта се дешава са оним Караџићем, што је такође био на проби, колико знам он је својевремено био у идеалних 11 европског првенства за младе, па мислим да би било штета не искористити прилику и лако ангажовати талентованог фудбалера!?
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Паркер представљен као ново појачање Твентеа !

Клеут изјавио да смо се обратили ФИФА, тражећи да се и Паркер и Твенте суспендују, пошто спор око његовог преласка/одласка код нас још увек траје.

По мени он је звршена прича што се тиче играња за нас. Јер, он је се ментално одлучио да се не враћа. Сада треба, како је год могуће изглавити, ако ништа, оно што је КрИвић "бацио" на њега.Паркер као играч има добру перспективу и доста врлина. Са  "бацио" мислим на идиотски уговор на штету Звезде.

Ово јавља СЦ, уз слику Паркера, Мекларена (менаџер Твентеа) и још једног непознатог лика.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
С’обзиром да Б-92 као и Спортска Централа објављују ову вест као реалну опцију мислим да је вредно да се помене.

Б-92

Quote:Кастиљо поново на 'Маракани'?

Црвена звезда би могла ових дана да добије, потпуно неочекивано, велико појачање - Алехандра Сегунда Кастиља.

Еквадорски репрезентативац, који је протекле сезоне као позајмљен играч наступао у енглеском Евертону, изразио је жељу да се врати на "Маракану". Према писању еквадорских медија, Кастиљо је решен да се врати у Црвену звезду и да до краја одради уговор како би касније могао, као потпуно слободан играч, да потражи нови клуб.
То му није успело овог лета пошто Евертон није желео да плати високо обештећење, баш као што је у последњи час отпала варијанта са шпанском Алмеријом која се определила за Колумбијца Варгаса.

Сегундо Кастиљо се тренутно налази у домовини где са менаџером Хорхеом Герером прави планове за прелазни рок. Како су све мање шансе да ће доћи права понуда, стандардни репрезентативац Еквадора размишља о повратку у Црвену звезду чије је боје сјајно бранио током две сезоне и био један од миљеника "делија".

Наравно, треба видети и какви су планови челника црвено-белих (односно финансијске могућности) с обзиром да на тој позицији већ имају Исаха, новајлију Савија, Богдановића...
Ако Кастиљо којим случајем дође, искрено се надам да му неће допустити да одради то и постане слободан играч и тако да оде из клуба без икаквог обештећења.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: