Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прелазни рок 2009/2010
Ма Тошић је прави компликатор. Добро је што га је Крчмаревић извео из игре. Фергусон се вероватно одушевио његовим игрима. Није ми жао што га Пикси није довео код нас.
А и иначе тај цео пакистански средњи ред није добро функционисао у младој репрезентацији.

Постоје ли шансе да дође Вилотић?
Срце на терен ...
Ја би радије волео да се уместо Вилотића ангажује Пејчиновић или да се вратe Јагош Вуковић и мали Адамовић! Smile Мислим да су много бољи играчи...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
(06-23-2009, 09:37 PM)Red Star Forever link Wrote: [quote author=buteo serbiano link=topic=3611.msg68657#msg68657 date=1245761247]Пикси је можда био у праву за Мариа, али рецимо за Тошића није био у праву (када су га менаџери нудили рекао му да је низак за звезду !?) па је исти отишао у фк патуљак и даље у Манчестер

И... Јел није низак? Јел није смешан у дуелу? Јел може неког да претрчи? Јел игра у Манчестеру? Можда ће играти за десет година или можда никад... Вероватно ће у једном моменту скапирати да су се зајебали и продати га...

И даље ћу наставити да смарам са једним играчем за кога тврдим да би био најбоље појачање у последњих десет година и који би реално за разлику од Тошића једног дана заиграо у МУ уместо Видића... Наравно, причам о Горану Адамовићу!!! Ем користан за тим, ем када се буде продавао моћи ће клуб да заради... Уосталом, када је довођен из Борче пре 3-4 сезоне, многи стручњаци су га и најављивали као новог Видића...

[/quote]

Па да је висина мерило ко може да дође у звезду Пикси никад не би играо за нас...Јел се сећате чувене изјаве "Да видиш сестро колики сам кад станем на новчаник" Smile

Е сад ни Пикси се није наиграо у великим европским клубовима, једно и по полувреме у Олимпику, црвени картон у Верони и забрана играња на 6 утакмица чини ми се због пљувања судије...највећи европски клуб у коме је играо била је Црвена звезда...Не спорим да је био играчина и да сам га обожавао као играча, али патуљци су за Тошића узели лепе паре.

За Горана Адамовића се слажем са тобом, добар је то играч и гледао сам га још док је играо у Борчи
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
(06-24-2009, 08:17 AM)buteo serbiano link Wrote: Па да је висина мерило ко може да дође у звезду Пикси никад не би играо за нас...Јел се сећате чувене изјаве "Да видиш сестро колики сам кад станем на новчаник" Smile

Е сад ни Пикси се није наиграо у великим европским клубовима, једно и по полувреме у Олимпику, црвени картон у Верони и забрана играња на 6 утакмица чини ми се због пљувања судије...највећи европски клуб у коме је играо била је Црвена звезда...Не спорим да је био играчина и да сам га обожавао као играча, али патуљци су за Тошића узели лепе паре.

Оде наша полемика у погрешном смеру... Тема је прелазни рок 2009/2010... Још само један коментар на ову тему и престајем, идемо даље... Битнији су нам тренутно Адамовић и Вилотић него Пикси и Тошић... Од прошлости се не живи већ од садашњости и добро планиране будућности...

Пикси је виши од Тошића бар 10цм, али небитно... Пикси је играо  у највећем европском клубу у то време а тај клуб се звао Црвена Звезда... Па је због новца а не због напредовања у каријери прешао у Олимпик, други највећи евро клуб у то време и није баш одиграо само полувреме и по... У Јапану је затим постАо најбољи играч свих времена, тренирао га је Арсен ВеНгер и молио да пође са њим у Арсенал... Нек Тошића задеси само део онога што је урадио и доживео Пикси, па можемо да причамо о том играчу... Овако, они који познају фудфбал, знају да висина није проблем ако си фудбалски образован, ако си јак у дуелу, имаш технику и сл.  Тошићево знање је јако сиромашно... И то да је Пикси баш тако рекао да је овај низак и да је то разлог недовођења у Звезду, то је опет непроверена прича, ја сам само потврдио да је био у праву, који год да је био разлог... ТАЧКА!!!

Идемо даље, надамо се појачањима која ће донети бољитак Звезди, надамо се успешним припремама, успешном уигравању свих линија тима... Чека нас тешка и неизвесна будућност, окренимо јој се, све што је прошло не можемо да вратимо...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Засад је све ово ОК, сви ови наши бивши играчи чине ми се солидни и надам се да ће ускоро показати да имају квалитета да бране боје нашег клуба... Али, и да су не знам како добри тешко ће се они уиграти за ово мало времена, доста првотимаца отишло, а нови долазе... Биће јако тешко Пижону да уштима овај тим до почетка сезоне... Али, надам се да ће успјети у томе... Ако ништа друго, да се ове сезоне бар уиграју како треба, а да идуће онда АКО БОГ ДА жаримо и палимо као некада...  Wink
САМО СЕВЕР ОСТАЈЕ, ЧУВА ЗВЕЗДУ, НЕМА НИКАД ИЗДАЈЕ!!!
После овог данас што сам запазио ,ова генерација пионира(мислим  95 годиште),дефинитивно има квалитет,и треба је чувати и одржавати. Класична доминација над недораслим противником.
И да победа 3-1,ми феноменални!!!

Каду и Савио званично представљени!
Александрар Јевтић нови играч Црвене Звезде !!!!
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.ph..._id=369256
Још једно Звездино дете,још један играч који је прошао Звездину школу ! 

Може се лепо видети да ово управа покушава да исправи грешке њихових претходника,враћајући играче који су поникли у Звезди,које је Звезда одгојила,а који нису добили шансу да се докажу!
Ево и званично :
http://www.crvenazvezdafk.com/src/stigao...ontent.htm
Бајалица на позајмици у Звезди на годину дана?

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.ph..._id=369691

Да чујем мишљења!?

Forum Jump:

Users browsing this thread: