Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Хајдук Кула - Црвена Звезда, субота 14:30
Гостовање у Кули ''забрањено'', карта 400 динара
Али то не значи да Делије неће моћи да пруже подршку свом тиму.

- Навијачи не могу да уђу са обележјима на стадион, не дозвољава им се групни долазак, не продају им се организовано улазнице. Oвако је Делијама образложио казну председник дисциплинске комисије Заједнице суперлигаша, Слободан Пајовић.

Наиме, Заједница је одлучила да на неодређено време казни Звезду тако што неће бити у могућности да води навијаче организовано, као и тиме да се карте за њих неће продавати на Маракани.

Као што се и види у тексту, то ипак не садржи изричиту забрану да Звездини навијачи  буду присутни на стадиону у Кули, само ће им бити отежано то што карту неће моћи да купе на благајни свог стадиона, већ у Кули, као и то да неће смети да истичу обележја своје групе. Пошто Делије одавно не иду на гостовања у режији клуба, ту тачку нема потребе ни разматрати.

Руководство Хајдука из Куле одредило је цене карата за суботњи меч између Хајдука и Црвене звезде. Цене карата износиће 400 динара за сваку трибину. Када погледате ситуацију из прошлих година, када се са ценама карте у Кули радило шта се хтело, па је у једном моменту цена била и 10 000 динара, ово је још и добро. Ипак, прошлогодишње цене карата од 200 динара, као и промена руководства, дала је наду да у клубу са севера Србије дувају неки нови ветрови. И када се на све то дода и изјава тренера Куљана да су у мечу прошлог кола против Партизана одмарали играче за важније дуеле, не можемо, а да се не присетимо народне пословице: ''Вук длаку мења, али ћуд никада''!

НЕ, НЕМА ТОГ ЗАКОНА КОЈИ МОЖЕ ДА МЕ ОД ТЕБЕ ОТЕРА!!! СВИ У КУЛУ!!!
Аутор redstarbelgrade.info

Видите дакле сви какве се све игрице играју само да би нас удаљили са стадиона и подршке свом клубу. Ништа више не морам да додам. Хајде из револта да напунимо стадион у Кули и понесемо наш тим до нове веома важне победе !

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak...4686_n.jpg
Сви у Кулу браћо Делије !
Reply
Како зауставити Звездине навијаче

Big Grin
[Image: aaa.jpg]
Reply
Шта је бре ово ?? ево сад кажу без присуства публике да се игра утакмица ? http://www.mozzartsport.com/vesti/hajduk...ez-publike
Reply
Ништа није дефинитивно.
Према последњој званичној информацији постоје две опције.
1. да се укине суспензија и гостовање буде најнормалније
2. да се утакмица игра без публике

Хајдук нема ништа против да се укине суспензија, одлука је на дисциплинској комисији ФСС.
Reply
Сачекајмо још мало, без наглих потеза.. до тада се спремамо за ово гостовање. Сви у Кулу!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Званично, утакмица ће се играти пред празним трибинама
Reply
Konačna odluka – meč bez prisustva gledalaca
Disciplinski organ FSS nije uslišio našu molbu, tako da je određeno najnepopularnije rešenje.

KONAČNA ODLUKA !

FK Hajduk obaveštava javnost da Disciplinska komisija FSS nije želela da ukine suspenziju navijačima Crvene Zvezde uprkos našoj molbi, kao i da Zajednica Super lige Srbije ne želi da preuzme odgovornost za organizaciju sutrašnje utakmice, dok Žandarmerija ne oseća odgovornost jer zvanično organizovanog dolaska protivničkih navijača nema.

Tako da je shodno odluci disciplinaca FSS konačno rešenje najnepopularnije – Sutrašnja utakmica će se igrati bez prisustva publike! Karte neće biti puštene u prodaju!

U.O. fk Hajduk još jednom se izvinjava svim navijačima i simpatizerima našeg kluba što će biti uskraćeni za pružanje podrške Hajduku na ovoj utakmici.
http://fkhajduk.rs/?p=3311#more-3311

Убице Српског фудбала и гола говна су то !

Нема везе, ћераћемо се :-*
Reply
Ваљда се играчи Хајдука нису довољно одморили па да им се још мало помогне...СТОКО ЛОПОВСКА !!!
Reply
Да ли је у складу са "прописима" да један клуб не буде у стању да организује утакмицу?! Ваљда би онда требало да се утакмица службено региструје 3:0 за гостујућу екипу?!
У саопштењу ФСС-мафијоза пише да се надају да одлука Куљана није коначна.
Читајући све то између редова ја мислим да ће сутра око подне да нам саопште да ће карте бити пуштене у слободну продају "у интересу српског фудбала".
Ако неко зна нешто више и конкретније нека напише, овако ја сам и даље у фазону СВИ У КУЛУ.
"Језгро је твоје лудница жива, било да дајеш ил' голове примаш..."
Reply
И ја мислим исто, знајући претходна искуства са Џомбом балегаром..

ЗВЕЗДИ ТРЕБА ПОДРШКА ДА НЕ БУДЕ САМА!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)