Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ja te volim Srbijo...
(06-06-2009, 10:52 PM)Woodoo link Wrote: Ко је био вечерас на Северу могао је да види каква је атмосфера настала кад је краљ стао на шипку и повео навијање. Свака му част!

Тај фазон, само би било много боље да се попео раније, а и да нису делили оне тољаге гумене које су уништавале сваку песму, давајући погрешан ритам. Али ово може много боље да се одради...
Е да чуо сам и ја да је аустријанцима узета нека застава. То је било док су бежали на горе, па су им ваљда неки редари поскидали...
НАПРЕД ЗВЕЗДО, ЦЕО ЖИВОТ ЈА САМ ТЕ БОДРИО....
Reply
Све у свему није било лоше. Прво полувреме на махове добро,уствари добро је било кад су се доктори за навијање попели на шипку и узели  ствар у своје руке, а друго полувреме још боље...  одлично.Поготово око шипке.Уствари само око шипке.Ово остало са стране да Бог мили сачува.Стекао сам утисак да људи који су стајали са страна(и то добар део страна) северне трибине, да су први пут у животу дошли на утакмицу.Везе с везом није било а не навијање.Бојим се да ће наши људи ако у будућности буду покушали да направе оно право организовано навијање здравље да оставе на трибини док се не успеју да остваре оно навијање што сви желимо . Биће то крвав посао ;D.Остали сегменти навијања,пиротехника,пароле, све супер,плус присуство и подршка осталих навијачких иностраних група са  турнира који се играо у Грачаници.Одлично!!!Једино што ми се није свидело то су она срања на дување која су преплавила целу трибину и са којима се само контраефекат свега правио.А народ млати ли млати са тим.Невероватна глупост!!!  Нисмо ми БРЕ  холандске бабе навијачице,није ово позориште,није ово циркус,ово је Звездин Север ово је Балкан ово је Србија ;D.Да ... морам и да напоменем сцену,боље рећи ...комедију када две рибе вероватно, предпостављам неке гастерке силазе низ трибину све онако намонтиране, нафракане, у фул издању а трибина зева у њих пени,балави и фууууче за њима..... Све у свему,српски национализам и српске емоције против аустро-угара на нивоу ... баш онако како треба.Још једном су на нама поломили зубе, још једном су аустро-угари имали прилику да  виде ко су Срби ;D.Сви Срби на једном месту ... Република Српска, Република Српска Крајина, Српска Црна Гора ... све све све ... десетка.... Пуно ми је било срце!!!СРПСКЕ ЕМОЦИЈЕ!!!

Да ли ће се негде поставити слике са турнира на Космету?
Кокеза лопове !!!
Reply
Јуче на Северу лудило,ко да игра Звезда  ;D Направљен велики транспарент ПРАВДА ЗА УРОША,који је био окачен на централној шипци.
После се мајстор пење на шипку и креће лудило,бар је нама који смо били ту било до јаја  8)
И још да напоменем,веома битно!
Људи ил како већ да их назовем,на месту испод спомен плоче где се пале свеће бацали чаше,пикавце,чак је био један отисак патике,и искривили онај лим!
Касније неколико момака, је отишло горе да дежура,да се то не би поновило.
Стварно не знам где је свест људима,где им је мозак...немам речи

Јел има неко слику транспарента?
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply
(06-07-2009, 10:34 AM)Corleone link Wrote: [quote author=Woodoo link=topic=2785.msg68368#msg68368 date=1244328731]
Ко је био вечерас на Северу могао је да види каква је атмосфера настала кад је краљ стао на шипку и повео навијање. Свака му част!

Тај фазон, само би било много боље да се попео раније, а и да нису делили оне тољаге гумене које су уништавале сваку песму, давајући погрешан ритам. Али ово може много боље да се одради...
Е да чуо сам и ја да је аустријанцима узета нека застава. То је било док су бежали на горе, па су им ваљда неки редари поскидали...
[/quote]
http://img3.imageshack.us/img3/6984/picture17uye.jpg
Reply
Вече незаборавно,За мајку СРБИЈУ и Српски народ.30год.сам на истом месту на северу а око мене индијанаца колко хоћеш а ликови ко да су први пут на некој утакмици.То лупа оним буздованима како хоће,непрати ритам ма страшно.Пре текме долази до размена бакљи са аустроугарима а цео исток прати скандирањем ГАВРИЛО ПРИНЦИП Big Grin,почиње химна уз громогласно певање целог стадиона и дозивање трибина СРБИЈА.Све похвале браћи за транспарент ПРАВДА ЗА УРОША.Друго полувреме наши момци са шипке започињу вођење трибине и тад цео стадион прихваа песме од ОЈ КОСОВО КОСОВО ,па до ко не скаче тај је шиптар и четничких песама.Много су нам фалили мегафони,озвучења и Српски барјаци.За овакав стадион потребан нам је поред видео бима и добро озвучење да би цео стадион знао кад почиње интонирење химне.
Reply
http://img189.imageshack.us/i/uros.jpg/

Не види се најбоље,ако неко има лепшу слику нека је окачи ! ! !
Reply
http://www.fussballvirus.at/fotos/2009/j...CF1560.JPG

http://www.fussballvirus.at/fotos/2009/j...CF1534.JPG
Reply
Ова прва слика што је Бошке поставио је тренутак кад смо започели навијање са нашом мелодијом,и буквално у том нашем копу је био делиријум,као да игра Звезда.
Свака част свима који су навијали,то су прави УЛТРАСИ!
Reply
Веома лепо је видети да се људима лагано враћа национална свест. Што се тиче навијања нереално је очекивати нешто више у овом тренутку поготову ако нема људи који ће повести масу.
КOСОВО ЈЕ СРПСКО, УВЕК БИЛО И БИЋЕ!
Reply
веома занимљив текс...препоручујем да га сви прочитају....иако није  везан са репрезентацијом,говори нешто о нашој застави...

Слово о Рускоме Стегу

Властодршци Русије намеравају да ове године широко обележе два важна историјска догађаја: тристагодишњицу оснивања Свето Петрограда и тристагодишњицу бело-плаво-црвене руске заставе. Прослава тих за нашу Отаџбину изузетно важних датума би, по мишљењу садашњих властодржаца, требало да озакони њихову власт над Русијом, учинивши их наследницима велике руске државности. Међутим, из немарности или зле намере, сасвим су превидели околност да руска бело-плаво-црвена застава, коју садашња власт тако широко користи, не навршава триста већ триста тридесет четири године и да се није појавила 1703. године, већ 1668, тј. неколико година пре рођења Петра Великога.

19. маја 1668. године поринут је руски вишејарболни брод "Орао". Брод је по царском указу требало да има државни стег. Цар Алексеј Михајлович је одредио стални изглед заставе по узору на стегове стрељачких* пукова, којих у то доба у Русији беше тушта и тма. Савременици су ту заставу овако описивали: "... заставу Московску чини плави крст, док је прво и четврто поље бело, а друго и треће црвено". Та је застава касније широко коришћена у
    Руској држави; на пример, познато је да су руски пукови крајем XVII века заузимали Азов управо под тим крсташем-барјаком. Цар Петар Велики 1703. године није стварао нову руску заставу, већ је само из тешко схватљивих разлога уклонио крст који беше основа пређашње заставе.

Руска крстаста бело-плаво-црвена застава би на неколико векова заборављена. Управо је сада неопходно да је се присетимо, и то не само у вези са предстојећом помпезном прославом, него и у вези с оном задивљујућом
    поруком коју тај симбол у себи носи.

Догађаји с почетка и краја ХХ века јасно су показали да Русија и Србија представљају последњу препреку тежњи антихришћанских снага ка коначном тријумфу у свету "тајне безакоња". Ту нам је околност пророчки објавио крстасти руски стег. Ако погледамо леву страну заставе, видећемо
    руску линијску заставу из 1703. године. Ако, пак, огледамо десни део заставе, видећемо српску заставу. Као што су на стегу те заставе сједињене плавим крстом, тако се и судбине наших народа сједињавају у Крсту жртвенога,
    мученичкога и јуначкога служења Христу, Истинскоме Богу нашему.

* Стрелци - војска у Русији током XVI-XVII в.

Attached Files
.jpg   pervij_flag.jpg (Size: 4.33 KB / Downloads: 17)
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)