Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KAKO I KAD STE POCELI...?
Почео негде пре 20ак година.
Како? Хм.. Па не знам како... :-\ Многима ће изгледати јако чудно.
Био сам клинац, ложио се на фудбал, играо га испред зграде.. "Око мене сви динамовци, а ја Делија".  ;D
Двоумио сам се између комшија и Звезде (био им је добар играч 1, који је подсећао на мене,а снимио сам га у албуму "Фудбал 90").. Међутим како су већ антијугослАвенска расположења почела, то се мени свиди, и ја почнем из идеолошких разлога да бодрим Звезду.  Big Grin Wink После нисам зажалио јер се појавио 1 заиста велика фаца у црвено белом дресу!

Прва утакмица доста касно, негде 1996. у јесен, ваљда после Барсе. Онда ме није било доста, па се пробудим 1997. када смо играли реванш. Покиснем као никада у животу, и побегао из школе, да би гледао.. а сећам се почиње утакмица, све суво и оно почиње пљусак за све паре. Никада гори терен није био.
Следећа сезона мало ативнија, и онда 2000. године коначно приврженост трибини.
Сећам се, добио сам 1999. интернет, па сам се одмах залепио за делије.нет
Од утакмица које сам пропустио су биле пар комада... Торпедо (јер сам био на мору), Лацио (нисам карту успео наћи). Касније сам скапирао пропусницу.
Био сам на почетку јдр лиге у Пиониру, и ту осетио један не превазиђени осећај... Било је још јаких утакмица, чак и на рукомету. итд. Да не дрвим даље.
Не кајем се што сам црвено беле душе!  Wink
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
па мој ћале је био активан и доста је ишао на утакмице,а ја сам обожавао фудбал па сам са 4 године прво пут отишо на стадион и ту сам и дан данас,а од 4. разреда основне ишао сам и из школе да гледам Звезду
Reply
са 7 година сам први пут спознао љубав и страст гледајући како Шеле јебе Бороту,после Куп УЕФА до финала,али прва текма коју сам гледао на Мари је била на Трофеју Београда Арсенал-Васко де Гама и Звезда-Партизан 3:0,кад је Репчић био прва звезда екипе...први самосталан север десио се 1983/84 и текма против Вероне коју смо добили 3:2...гостовања Сплит,Загреб,Винковци,Ниш,Сегедин,Софија,Дрезден,Цирих,Бари...остало је историја и све до дан данас ,пуних 26 година,сад сам са клинцем(12год) на Северу и у Пиониру и до краја живота...

Драгана онај дерби кад је Пиксију поништен гол са пола терена је завршен 1:1 110%,тада смо поцепали огромну динамову шеталицу на Северу...
Reply
Ветеран, изгубили смо од Верона 3:2 '83-ће, и испали из Купа Уефа.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
(08-26-2009, 10:29 AM)100%anti crnobeli link Wrote:Ветеран, изгубили смо од Верона 3:2 '83-ће, и испали из Купа Уефа.

ма изнервир`о ме онај кретен Милко кад је добио црвени,па онда Шугар(Туторин рођак) код оног гола што нам је Фана завукао,па Сакети од пречку...да попиздиш ;D а резултат,па то је моја вечна жеља да увек победимо Big Grin
Reply
У мојој фамилији се некад знало:жене навијају за Партизан,а мушкарци за Звезду... ;D сем тога,ћале ми је велики Звездаш,био је у Барију и на још доста великих утакмица,али ме није он ,,навукао" на трибину,јер је престао да одлази након оних срања са Обилићем... :-[ сем тога,Михајло Пјановић ми је род,па ми је стално доносио дресове и хтео да ме води у свлачионицу да упознам Друлића,Гвозденовића,Видића,Лалатовића... ;D

Прва утакмица била је ОФК-Црвена звезда пре две године,кад смо напустили трибину после 20-ак минута,баш сам се био сморио... Sad
Први дерби је био 134. кад смо прсли 2:0,ал ја ипак памтим онај после тога,јер је атмосфера била незапамћена...пораз је вероватно значио катанац,јер више не би имало смисла играти,тако да је то могла бити и последња утакмица Звезде и Делија...само на трибини нас је било бар 10 000,а испред је остало још 2 000-3 000 људи...био сам у центру Севера,једва сам стајао јер је трибина била пренатрпана,певало се пуне трибине уз ону кореографију,а онда гол... Big Grin мислим да ћу тај тренутак памтити до краја живота... :o кад је Мореира изједначио,одсекле су ми се ноге и просуо сам се насред трибине,али нема везе,битно да нисмо изгубили... ;D

Прошле сезоне био сам на свим домаћим утакмицама,сем Хајдука(1-2) и Смедерева(4-1),кад нисам могао из школе да одем,а од ове сезоне имам пропусницу за Север и идем на гостовања,а био сам и на првој европској против Славије... Big Grin волео би да одем и у иностранство,али биће времена,тек ми је 17...Wink
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Reply
човече тема из 2003  ;D

звезду волим цео свој живот тако да не знам ни који је разлог за то(једнсотавно га нема)...једино се сећам да је ћале стално причао мени кад му кажем "тај и тај навијају за партизан"..."ма пусти их сине неваспитана деца,родитељи криви"  ;D

на текме почео да идем са неких 15 година једна од првих утакмица интер запрешић...наравно на почетку све повремено ишао

временом поред тога што сам био заљубљен у звезду заволео сам и север и тако је и остало...често ишао са братом из црне горе на текме
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
Reply
Cale mi je DELIJA ok kad zna za sebe pa sam naravno i ja poceo da navijam za nas najbolji domaci klub I NEKAJEM SE NI MALO.
Reply
Прва текма, хммм, па, Звезда-Рома када је Никола постигао онај гол. Сећам се, тада ме је ћале повео, и то на исток. Незапамћено је било интересовање, и јако се тешко долазило до карата. То је уједно био и мој први одлазак на Маракану, и атмосфера, песма са Севера и наравно Звездина победа против велике Роме је одлучила да наставим да пратим Звезду где год да игра. Знам такође да је ћале после те текме да би мене надгледао, кренуо на Север и од тада ме престаје  Big Grin  Мобилизација  ;D 
Reply
(10-09-2009, 09:45 AM)NIKOLA xXx link Wrote:Cale mi je DELIJA ok kad zna za sebe pa sam naravno i ja poceo da navijam za nas najbolji domaci klub I NEKAJEM SE NI MALO.
Лепо речено и написано, ЋИРИЛИЦА и докле опомињати.Без љутње ал поштуј те правила.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)