Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Геј парада 23 август 2009 (20.септембар)
шта бре да непишемо!?па нек виде и они и сви други шта србија мисли о њима!!чујем да се нека слична акција планира и у Врњачкој Бањи само још није одређен датум али знам да би требало да буде крајем јуна или почетком јула!како год...биће крви по асфалту од тих болесника и свих истомишљеника!свако ко крене да их брани наш је велики непријатељ...нећемо да дозволимо умоболницима ама баш никаква права!
чекао сам их прошли пут и још чувам мартинке које су остале крваве од једне дроље а чекаћу их и сад са тим истим чизмама! >Sad
[Image: 24839_1381530626201_1470017652_31037850_2389490_n.jpg]
(06-03-2009, 10:25 PM)uskee1512 link Wrote: шта бре да непишемо!?па нек виде и они и сви други шта србија мисли о њима!!чујем да се нека слична акција планира и у Врњачкој Бањи само још није одређен датум али знам да би требало да буде крајем јуна или почетком јула!како год...биће крви по асфалту од тих болесника и свих истомишљеника!свако ко крене да их брани наш је велики непријатељ...нећемо да дозволимо умоболницима ама баш никаква права!
чекао сам их прошли пут и још чувам мартинке које су остале крваве од једне дроље а чекаћу их и сад са тим истим чизмама! >Sad

Mислим да нема разлога за таквим речима,овде на форуму доћи ће и тај дан и биће шта ће бити.Испаде у делу са тим мартинкама као да си неки луди убица  Smile
(06-03-2009, 10:25 PM)uskee1512 link Wrote: шта бре да непишемо!?па нек виде и они и сви други шта србија мисли о њима!!чујем да се нека слична акција планира и у Врњачкој Бањи само још није одређен датум али знам да би требало да буде крајем јуна или почетком јула!како год...биће крви по асфалту од тих болесника и свих истомишљеника!свако ко крене да их брани наш је велики непријатељ...нећемо да дозволимо умоболницима ама баш никаква права!

свака част свима на прелијепим коментарима....али како би добро било да се "прича"  на педерској (геј) паради да се онда "каже" све што се хоће рећи,а мало мање на форумима......
Usvojen logo Parade ponosa, bezbednosni rizici se procenjuju
Autor: Tanjug | 05.06.2009.

Organizacioni odbor Parade ponosa 2009. usvojio je logo ovogodišnje manifestacije i započeo izradu studije izvodljivosti o datumu i mestu održavanja.
U saopštenju organizacionog odbora navodi se da je studija poverena profesionalcima iz oblasti bezbednosti, kao i da će javnost naknadno biti obaveštena o datumu i promotivnim aktivnostima.
Zbog netačnih informacija koje su dospele u javnost povodom objavljivanja 23. avgusta kao datuma protesta za prava pripadnika LGBT zajednice u Srbiji, Organizacioni odbor ističe da je "apsolutno nemoguće određivati precizan datum nekoliko meseci unapred", navedeno je u saopštenju.
Jedini odgovoran način da se manifestacija organizuje je saradnja sa Ministarstvom unutrašnjih poslova oko svih relevantnih koraka, kako bi se preuzele sve adekvatne pripreme u okviru bezbednosnog aspekta
Organizacioni odbor usvojio logo manifestacije na kome je Ušće, kao najprepoznatljiviji simbol Beograda, a u likovnom rešenju predstavlja simbol spajanja i stvaranja energije ljubavi, tolerancije, solidarnosti i nenasilja - "osnovne poruke koje LGBT osobe u Republici Srbiji žele da prenesu svim svojim sugrađanima".

Датум је небитан, најбитније је да свако ко оде да спречи тај болесни скуп и пропагирање те болести зна да то ради за православље,за Србију,за своју породицу, за пријатеље и наша будућа поколења да Србија остане нормална држава и сачува своју традицију. Мислим да је наша мисија да покажемо тим умоболницима да је њима место у болници. После параде ће сигурно они најсрећнији завршити у Лази а они са мање среће на хирургији. Big Grin 
КOСОВО ЈЕ СРПСКО, УВЕК БИЛО И БИЋЕ!
http://www.exitfest.org/index.php?option...&Itemid=87

http://mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=140640

Б Р У К А !!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
http://mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=140654
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Мрско ми је што преносим вест са овог усташког сајта, али морам! Почели су кампању, а где би друго него на усташкој телевизији...

Прочитајте само ко све подржава ову параду сподоба...

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?..._id=381031
Видите ли браћо шта ради власт како би по сваку цену одржала параду болести и дегенеризма... Одлажу се утакмице, обећава невиђено обезбеђење скупа, називају фашистима све оне који су против, навијачи су наравно међу првимана тој листи... фсс који није утакмице одлагао ни када су велики верски празници то сада чини на захтев минорне групе умноболних дегенерика... Па шта је ово, куда иде овај свет? Пардон, овај свет је већ одавно у курцу, али не дам да и моју Србију одведу тамо где су и они!!!

п.с. Иако је у наслову теме 23.август, сви знамо да је парада првобитно била органиозован аза тај и неке друге датуме, али да је дефинитиван датум одржавања 20.септембар у недељу!!!
ЈБТ, није ваљда да никог не занима ова тема??? Или се чувате за недељу  >Sad

Ово је превршило све границе... Власт ће продати и дупе и постати педерска власт само да се одржи парада... Са свих страна убеђују овај народ како је то нормално и како су то европске вредности... Хвала милом Богу па се СПЦ обратил саопштењем и правим именом назвала оно што нам се приређује у недељу 20.септембра... Да се нису обратили јавности, ова власт би још и фалсификовала и потурила информацију како је и Црква за одржавање параде...

Не знам за вас, али мене ће бити стид и срамота што сам рођен и живим у овом граду уколико нам се деси та поворка шљама... Бесан сам на све, па и на себе што таква једна болест добија подршку од медија, од власти, а видим да је све више оних које то не занима, не дотиче их... Е па дотаћи ће вас кад га примите у буљу...  Да ли је могуће да се ово дешава у мом граду, мојој Србији?

Уколико Београд не буде преплављен са минимум 50 хиљада људи који желе да спрече параду, дефинитивно ће нам бити јасно који је правац којим идемо и који нам је циљ... ПРОПАСТ!!! Цела западна цивилизација иде у пропаст а ми ћемо је слепо пратити на том путу... Уместо да градимо свој пут, ми преузимамо све најгоре и најружније њихове творевине... Стиди се Србијо!

п.с. Бесан сам кад видим разне дачиће и мачиће око њега који прете да ће похапсити и побити све који су против педеријаде... Мука ми је од банде која се накрала и наузимала пара од курте и мурте... Ако си ви господо на власти јебете у дупе, не мора цео народ да то исто ради... Ми за разлику од вас желимо богату Србију, али не богату педерима и лезбејкама, богату са политичарима који су се накрали и са Слобом и без њега, политичарима који лажи, мажу, обећавају, а глупи народ им све верује... Желимо Србију богату младим, паметним, образованим нараштајем, богату људима који ће знати како и куда да је воде, богату онима који јој желе добро и онима који ће неговати традиционалне српске и хришћанске вредности... Све оно што нам ви нудите је пропаст!!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: