Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
(06-03-2009, 04:11 PM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote:имам једну врло занимљиву констатацију у вези делте и Звезде...занима ме да ли Звезда добија и динара од продаје сладоледа (можда има и других ствари са званичним грбом али сладолед сам ето примјетио) са њеним званичним грбом,и мотом акције "и ја сам звездаш"?!или је то још једна превара корпорације мишковић?!Звезда је бренд а бренд се мора платити да би се могао користити,тј ми када замислимо Звезду видимо грб испред себе...а сад да ли мишковић користи бесплатно тај грб на својим сладоледима или Звезда има проценат од продаје (у шта сумљам) или је можда неко у име Звезде овластио делту да користи званични амблем?!мислимда би се свако неовлаштено кориштење грба и имена Црвена Звезда требало потражити и оштро санкционисати,или тражити велики проценат од продаје...
ево слике сладоледа:

http://rs294gc.rapidshare.com/files/2404...C04106.JPG

Не могу тренутно да видим слику, али претпостављам на шта циљаш... Пре свега, Делта о којој ти причаш, а бави се производњом сладоледа, нема везе са мишковићем... То је грчка фирма која има производњу код нас у Старој Пазови, тј. тамо праве сладоледе... Доуше до скоро су били грчка фирма јер их је пре две године купио немачки Нестле Ице Цреам... Иначе и Делта и Нестле су велике компаније и веома познате у свету произвођача ових посластица... Не можемо баш за све да оптужимо мишка, има нешто у Србији и што није његово...

Е сад, да ли Звезда има нешто од тога, то је право питање... Мислим да је то реклама за рекламу... Ми вас рекламирамо као клуб/бренд а и за наш бренд је то добра реклама... Дакле обострана корист... Ако неко зна више о овом односу нек ме исправи...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
(06-03-2009, 05:48 PM)Red Star Forever link Wrote:Не могу тренутно да видим слику, али претпостављам на шта циљаш...

[Image: DSC04106.jpg]
Reply
моја грешка,боље рећи неимформисаност :-\ ....мислио сам да је то исто мишкових руку дјело...
али опет остаје питање да ли Звезда уопште има корист од тога?! или је као што кажеш услуга за услугу....само не видим која је корист од тога за Звезду кад тај сладолед углавном купују звездаши, а новац опет иде у руке грчке Делте (тј њемачке),па не видим да је то баш некаква реклама...уствари била би да још увијек траје акција "и ја сам звездаш"...овако ми се чини само бесплатна експлоатација бренда ЦЗ...а цијена сладоледа је чини ми се 0,60 км код нас у РС или 0,30 евра...па сад како би добро било да бар 10%,15 % од сваког сладоледа иде у касу клуба....или је то можда некакав тајни уговор,прећутни договор или шта већ....

а извињавам се што нема слике,нешто ми на рапид неће да их добро постави,па ево је као додатак:

Attached Files
.jpg   DSC04106.JPG (Size: 103.44 KB / Downloads: 7)
Reply
Сладолед... ех да хоће да направе какво пиво са Звездиним грбом.  :Smile
Мислим, дакле не верујем медијима.

Reply
(06-03-2009, 06:34 PM)dadoX link Wrote:Сладолед... ех да хоће да направе какво пиво са Звездиним грбом.  :Smile
ту би била зарада.... Big Grin Big Grin Big Grin
“ Постоје различите љубави у животу. Волиш жену – лепо, волиш девојку - још ти лепше, волиш децу – и то је лепо. Али, брате, волети Црвену звезду...НИЈЕ МАЛА СТВАР!!!
Reply
У Србији је тај сладолед повучен из продаје. Не знам да ли се сећате, али прављене су наградне игре. Ко скупи, чини ми се, 20 кесица добије мајцу из Ред Стар шопа. Следеће године је организована исто наградна игра, требало је попунити албум и првих 10 добијало је шансу да тренира са првим тимом, а и дељени су пакети са Звездиним производима. Е сад, ја мислим да је на основу тога Звезда добијала те паре, а у то где су те паре отишле, не бих да улазим, само ћу рећи да је тада председник био Пикси. Све у свему, то је био баш одличан маркетиншки потез. А то за пиво би био пун погодак  Big Grin
Reply
Од Звездаре до Дорћола, од Чубуре до Блокова,
од Сењака до Вождовца. Звездина су деца сва!

Православни Србин добро зна
за кога му дете навија,
родило се у Книну ил' Кнезу,
навијаће за Црвену Звезду.

Јебем ли вам мајку Grobari,
што сте овај град запрљали,
ваша села ваш су родни крај,
вратите се у ваш завичај.

На коју мелодију иде ова песма?
Reply
(06-04-2009, 03:51 PM)RedSpartans link Wrote:Од Звездаре до Дорћола, од Чубуре до Блокова,
од Сењака до Вождовца. Звездина су деца сва!

Православни Србин добро зна
за кога му дете навија,
родило се у Книну ил' Кнезу,
навијаће за Црвену Звезду.

Јебем ли вам мајку Grobari,
што сте овај град запрљали,
ваша села ваш су родни крај,
вратите се у ваш завичај.

На коју мелодију иде ова песма?

Ево шта сам успео да пронађем... "Критичарев" одговор из Априла 2006:
http://www.delije.net/forum/viewtopic.ph...ht=#125839

Примећује се да није написана ова строфа где се спомињу grobari, могуће да је у међувремену настала...
Reply
Хвала на труду. Smile
Reply
Ајде једна молба...

Прошле године у Августу је била конференција Делија поводом преговора са радном групом и свега осталог што се дешавало тих дана у вези са нашим КК-ом.

Оно што је једино битно у овом мом тексту је питање да ли је неко на "јутубу" или неком другом месту наишао на снимак те конференције за медије. Негде сам начуо да је има на "јутубу", али ја никако не успевам да је пронађем. Питање који је наслов видеа итд...

Тако да ако неко нађе или има снимано можда (СОС је пуштао у целости сећам се), замолио бих да постави овде.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)