06-02-2009, 04:12 PM
(This post was last modified: 06-02-2009, 04:22 PM by Red Star Forever.)
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text...est=136574
:o :o :o :o :o
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Прелазни рок 2009/2010
|
06-02-2009, 04:12 PM
(This post was last modified: 06-02-2009, 04:22 PM by Red Star Forever.)
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text...est=136574
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
06-02-2009, 05:20 PM
(06-02-2009, 04:12 PM)ОртоДелија link Wrote: http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text...est=136574 Значи,тотално небитан лик...........куртон од човека. Исто као и она тројица дрипаца пре њега.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
06-02-2009, 05:23 PM
ово није званична информација,не знам шта очекујете када му истиче уговор а клуб нема толико пара у оваквој ситуацији,мале су шансе да остане у Звезди...
06-02-2009, 05:31 PM
(06-02-2009, 05:23 PM)Бошке link Wrote: ово није званична информација,не знам шта очекујете када му истиче уговор а клуб нема толико пара у оваквој ситуацији,мале су шансе да остане у Звезди...Очекујем да оде из клуба,ал баш у партизан :o :o :o Каква је то пичка од играча,љубио је грб кад је давао гол,а сад пређе у смрдизан ![]() ![]()
06-02-2009, 05:33 PM
Сигурно да не очекујемо да остане у Звезди за неке смешне паре,али још мање очекујемо да оде у партизан ! има још ко зна колико клубова,а он онде у партизан...Ако ово није нека лажна информација тотално ме је разочарао.
06-02-2009, 06:26 PM
To показује да он уопште ништа не зна о Звезди и Партизану. Такав нам не треба, још боље по нас, да покрену мало наше клинце, а не само да доводе неке странце који немају везе с везом.
НАПРЕД ЗВЕЗДО, ЦЕО ЖИВОТ ЈА САМ ТЕ БОДРИО....
06-02-2009, 06:34 PM
(This post was last modified: 06-02-2009, 06:36 PM by Red Star Forever.)
Људи... Фудбалери више нису људи, постали су машине, немају осећања, не играју фудбал зато што га воле, част појединцима... У првом моменнту сам био спреман да испљујем његовог менаџера због тога што му није пренео да је ово лош потез, али зар није одиграо пар дербија и видео какав је однос између ова два клуба и њихових навијача...
Уосталом, крш му је тај менаџер који га из славног европског клуба води у лошији од претходног, а искрено квалитет који поседује је правазишао ове просторе, тако да има лоше саветнике (читај опет менаџере)... И на крају, ово све није потврђено, па кад се потврди можемо да га пљујемо или не... До тада стрпљење, молим.... И за све евентуалне одласке и доласке ваљало би да имамо званичну потврду... Данас су се већ појавила нагађања, тј.наводне жеље клуба а и лично сам синоћ гледао Лукићев интервју на Кошави где се изјаснио по питању неких жеља... Спекулише се доста, а Лукић рече да би волео Бурзановића поново у Звезди јер мисли да је остао недоречен и да може још много тога да пружи... Спомиње и одличне партије у Будућности... Е па председниче, да Ти кажем... Имао сам прилику да га гледам на тв-у, а и уживо на стадиону под Горицом у дуелу са Рударом из Пљевља, недавно... Човек није за Звезду, изгубљен је у простору... Ако већ хоћеш појачања из Подгорице, доведи нам Адамовића - игра врхунски, доведи нам Мисдонгарда - даје голове... Спомиње се и Пуровић кога би Спортинг могао да позајми на годину дана... Такође се прича о жељи да се задрже Паркер и Исах, а остали странци наводно нису задовољили... С обзиром да се у те остале убраја и Клео, не би ме чудило да из револта оде у партизане... Реално, био је најбољи играч пролећног дела шампионата... Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
06-02-2009, 06:59 PM
Од свих странаца ја би задржо само Клеа,а сад.Ко га ј...Странац и игра тамо где има пара,тако је свуда у свету.
06-02-2009, 07:16 PM
Негде сам прочитао податак да 20 година нико није прелазио из табора у табор вечитих,према томе,чекајмо и званично,новине су чудо,ЗНАТЕ И САМИ,надамо се само да има мало мозга,он,ил неко око њега,иначе. . . !!!
06-02-2009, 07:19 PM
За Бурзу се слажем са Лукићем. Тај дечко је страшан потенцијал али ленчуга, повратак у Звезду му је последња прилика и ако има грама мозга направиће страшан посао. На Пижону је да га мотивише и извуче максимум из њега. Бурзановић ако сад ништа не направи даље од ЦГ лиге неће догурати и мислим да је и њему то јасно. Он је имао одређене проблеме и са Короманом тако да кад овај оде нема препрека на путу да покаже шта зна
|
« Next Oldest | Next Newest »
|