Threads: 83
То ти све зависи од мајстора, од тога да ли већ имаш слику, да ли ради више вас или ти сам... Кренеш од студија до студија, прикупиш информације па видиш на основу свега где ћеш и шта ћеш...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 0
Ја и буразер планирамо да направимо, писало би на ћирилици, не би користили овакав фонт и била би можда мало мања слова... Распитаћу се, али свеједно хвала.
Нису нас сломиле ове тешке године, још нас сада има више због тебе...
Threads: 10
Око 150 евра...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
(05-28-2009, 12:57 AM)ОртоДелија link Wrote:Око 150 евра...
:o
Threads: 1
Да није мало много за једну, тако рећи просту тетоважу?
Threads: 164
Ја имам човека који ради тетоваже. Ако радите код њега у салону плаћате пуну цену због пореза, а ако код куће, онда имате значајан попуст. Само спремите слику
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
За сад се још увек распитујемо и скупљамо лову... Кад скупимо отприлике довољно, видећемо код кога ћемо.
Нису нас сломиле ове тешке године, још нас сада има више због тебе...
Threads: 8
05-28-2009, 10:20 PM
(This post was last modified: 05-28-2009, 10:26 PM by дај гол.)
29.мај 1991-29.мај 2009
(05-27-2009, 01:49 PM)МАРАКАНА link Wrote:Може ли неко да ми каже колико би отприлике изашла оваква тетоважа, само уместо ББРС, би ставио СОЦЗ?
![[Image: 24_bbrs2.jpg]](http://img2.imagetitan.com/img2/small/24/24_bbrs2.jpg)
По мојој процјени требала би да кошта око 50-60 евра, мој друг је радио веђу и компликованију тетоважу од ове за 60 евра, али опет све зависи код кога радиш.
@дај гол
Добра слика, шта бих дао да се још једном упише Звездино име на тај пехар... у каквој смо тренутно ситуацији тешко да би нам и Чак Норис могао помоћи у томе! :]
Мислим, дакле не верујем медијима.
Threads: 3
имам једну врло занимљиву констатацију у вези делте и Звезде...занима ме да ли Звезда добија и динара од продаје сладоледа (можда има и других ствари са званичним грбом али сладолед сам ето примјетио) са њеним званичним грбом,и мотом акције "и ја сам звездаш"?!или је то још једна превара корпорације мишковић?!Звезда је бренд а бренд се мора платити да би се могао користити,тј ми када замислимо Звезду видимо грб испред себе...а сад да ли мишковић користи бесплатно тај грб на својим сладоледима или Звезда има проценат од продаје (у шта сумљам) или је можда неко у име Звезде овластио делту да користи званични амблем?!мислимда би се свако неовлаштено кориштење грба и имена Црвена Звезда требало потражити и оштро санкционисати,или тражити велики проценат од продаје...
ево слике сладоледа:
http://rs294gc.rapidshare.com/files/2404...C04106.JPG