Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Судбине Звездиних екс-играча?
(05-15-2009, 05:59 PM)Madness link Wrote: Какав је био играч Иван Аџић,знам да је био капитен,а после није направио неку каријеру...био сам клинац апсолутно га се не сећам...
(05-15-2009, 05:59 PM)Madness link Wrote: Какав је био играч Иван Аџић,знам да је био капитен,а после није направио неку каријеру...био сам клинац апсолутно га се не сећам...
Најгори капитен од кад ЗВЕЗДА постоји,као играч нула и једина светла тачка тај дерби против фрањеваца.
Reply
не знам мени превише то негативно,шта знам неки играч екстра класе реално није био,али играо је онолико колико зна,ако се добро сећам давао је увек себе у утакмицама а то ми је и битније од квалитета,звездаш до коске...то да као играч није био нека класа слажем се,али по мени није био ни нула од играча,али ајд свако гледа на свој начин.
Reply
(05-15-2009, 07:29 PM)Skrimo link Wrote: Шта је са Зорићем? играо је у милиционару,у обилићу...Оне сезоне код Муслина кад смо узели титулу са Буњом као капитеном тад је био код нас,није нешто играо,сећам се само оне последње текме против милиционара по оном пљуску кад је дао гол и трчао ко луд да преврне кофу поред терена себи на главу  Smile Али знам да је увек истицао па и кад није био код нас да је велики звездаш,да је велики навијач Звезде,обожавао је Делије..

Саша Зорић има ''сто година''  ;D ,  и даље игра фудбал у Колубари из Лазаревца ( Прва лига ). И и даље трчи ко луд , и истрчи дупло више километара на утакмици , него многи млади играчи !

Зорке краљ !  Wink
Reply
Ајде сад, ко се сећа Јована "Цунета" Гојковића, мој омиљени играч, страшан техничар, борац и звездаш изнад свега... играо у звезди од 1997. до 2000.године. Ко се сећа његових дриблинга и оног очаја у који је бацао стоку на дербијима....дечко је погинуо чини ми се 22.децембра 2001.године. Мислим да у Чачку постоји и меморијални турнир за млађе селекције под његовим именом
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Reply
(05-15-2009, 08:48 PM)buteo serbiano link Wrote: Ајде сад, ко се сећа Јована "Цунета" Гојковића, мој омиљени играч, страшан техничар, борац и звездаш изнад свега... играо у звезди од 1997. до 2000.године. Ко се сећа његових дриблинга и оног очаја у који је бацао стоку на дербијима....дечко је погинуо чини ми се 22.децембра 2001.године. Мислим да у Чачку постоји и меморијални турнир за млађе селекције под његовим именом

Лево крило... Најављиван као нови Џаја... Није до краја показао свој раскошни таленат... Нажалост није се дуго задржао у Звезди јер бејаху нека туробна времена као и сада и уопште последњих 15-ак година у нашем клубу... И убрзо после одласка из Звезде у иностранстно задесила га је погибија у саобраћајној несрећи и то овде у Србији ако се не варам...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Сећам се да смо на дан његове погибије (или дан после) играли неки баскет у пиониру, можда је задар долазио нисам сигуран и знам да смо му одали пошту минутом ћутања.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Видим и грци су га волели

Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Reply
Немања Видић!

"Видићу је најпре уручен Мат Базби трофеј, као награда навијача, а на помен имена кључног дефанзивца препуна сала је устала и уследиле су овације."

"Не живим ја сан него своје амбиције и циљеве. Сан сам проживео на ’Маракани’. Нисам као клинац сањао дрес Манчестера или Реала већ дрес Звезде, капитенску траку на руци и гол Партизану! И све сам то остварио... Једино што нисам, а о чему сам као клинац маштао у Ужицу, било је да после поготка против црно-белих отрчим на северну трибину и - не вратим се на терен. Али, да поновим, Звезда је сан, а Манчестер је доказ мог успеха'' НЕМАЊА ВИДИЋ

Велики Манчестер слави Немању Видића, а ја мислим да је време да велика Црвена звезда добије своју шесту звезду. Можда и није баш прави тренутак за то обзиром на ситуацију у којој се клуб налази, али ово је тренутно највећи играч нашег клуба и уз помињање Немање Видића неизоставно се помиње Црвену звезда
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Reply
(05-18-2009, 07:15 AM)buteo serbiano link Wrote: Немања Видић!

"Видићу је најпре уручен Мат Базби трофеј, као награда навијача, а на помен имена кључног дефанзивца препуна сала је устала и уследиле су овације."

"Не живим ја сан него своје амбиције и циљеве. Сан сам проживео на ’Маракани’. Нисам као клинац сањао дрес Манчестера или Реала већ дрес Звезде, капитенску траку на руци и гол Партизану! И све сам то остварио... Једино што нисам, а о чему сам као клинац маштао у Ужицу, било је да после поготка против црно-белих отрчим на северну трибину и - не вратим се на терен. Али, да поновим, Звезда је сан, а Манчестер је доказ мог успеха'' НЕМАЊА ВИДИЋ

Велики Манчестер слави Немању Видића, а ја мислим да је време да велика Црвена звезда добије своју шесту звезду. Можда и није баш прави тренутак за то обзиром на ситуацију у којој се клуб налази, али ово је тренутно највећи играч нашег клуба и уз помињање Немање Видића неизоставно се помиње Црвену звезда
У Звезди се афирмисао,у Манчестеру освтварио успех и прославио се ! Према томе,стање у клубу нема везе са овиме,свака Немањи част,наш је ПОНОС,али још је млад. . .
Reply
Честитке Немањи Видићу и Декију Станковићу на освојеним титулама у Енглеској и Италији!!! А што се тиче 6. Звездине звезде мислим да је нереално причати о томел.Не оспоравам да је он играчина и не сумњам у његову љубав према Звезди али он је у Звезди био 2,3 сезоне што је мало да би се постало Звездина звезда...Можда кад би се вратио и завршио каријеру у Звезди!!!
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)