Кас-филм о Касу Пенанту,човјеку који је добро уновчио то што је био кежуалац,за њега нема ко није чуо,рекламира се на сваком кораку....по мени глуп филм о њему...
Фирма мање више-ниш посебно...
Л,Ултимо нисам гледао више нагињем ка оним Енглезима

...
Ал` као што рекосте И.Д. је непревазиђен...мноиги су се баш због њега и почели интересовати за навијачки фазон...и наравно легендарна задња реченица у њему "ја радим свој посао,а ти?"...
Иначе ако вас занима добар филм о навијачима погледајте "Ромеа и Јулију"-филм једе малу дјецу...иначе ради се о ривалитету Јакмание и Тигрова...све описано од другарства до љубави па надаље

...
Е сад да дам једну препоруку,можда сте чули за овај нови филм "Shutter Island" од Мартина Скорсезија,игра сад у кинима,стално се рекламира...један од глупљих филова које сам гледао,толико лош сценарио,јефтини трикови,ефекти,сама прича!...мислио сам да је наша кинематографија отишла у три лијепе,али када сам видио шта је човјек као што је Скорсезе направио био сам забезекнут....дакле у току гледања тачно сам знао који ће бити следећи потез,толико оног излизаног америчког начина и америчких предвидљивих сцена...мислим послије "Духови у нама" са Никол Кидман,да је ова прича из другог угла толико лоше плагирана и урађена...иначе поред навијања и историје,много ме занимају и филмови,сама режија и монтажа,па сам са профи-аматерког положаја примјетио и доста грешака и недоречености у филму....
Углавном да недужим,ако `оћете гледати овај филм у кину-избјегните га,ил` идите са "друштвом" мсм дамом неком да га гледате јер је глуп до бола....