Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Судбине Звездиних екс-играча?
(05-14-2009, 08:58 AM)Вајти link Wrote: Горан Адамовић је у питању. Сећам се да га је Пикси довео из Борче као (о)млад(инск)ог репрезентативца, интересовали су се још тада многи страни клубови за њега и заиста је био најављиван као нови Немања. Још је имао и ону Алесандро Неста фризуру 8), не знам да ли је има и сада.

И даље је има  ;D

(05-14-2009, 08:53 PM)_simke_ link Wrote: Што се тиче Адамовића,он је колико знам играо против Милана у Италији,и тада је сасвим солидно одиграо.Ако стварно тако блиста у Будућности,онда га треба вратити,не верујем да је тешко довести играча Будућности у Звезду.

Заиста добро игра, а за Томовића је тата-мата! Надам се да неко прати игре тог момка, а мој скаутинг се није завршио само посматрањем ових бивших Звездаша... Имају и једног црнца у одбрани (моји домаћини нису били сигурни да ли је Нигеријац или Камерунац), такође доста добар, али на некој другој теми о томе... Овде пишемо о бившим играчима ЦЗ...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
(05-14-2009, 08:53 PM)_simke_ link Wrote: Mного ви жалите за играчима који су само просечни,или чак и испод просека.Тај Мисдонгард је одиграо 15 утакмица у Звезди и постигао 4 гола(хет-трик Напретку и 1 гол Бежанији,и сва 4 гола су смешна).
не лупај,одиграо је можда свеукупно највише 7-8 меча од тога фазон 2 целе а на осталима је улазио са клупе и играо по 10так минута.Дао 5 голова,био један од најуспешнијих нападача у то доба код нас или прецизније у односу минута проведених на терену и голова-најисплативији.Нисам баш сигуран да сам довољно фудбалски поткован да знам шта значи смешан гол а шта озбиљан,ако мислиш да није у стилу ибрахимовића од гола дриблао до гола противника и онда се ушетао онда јбг у праву си.
Чињеница је да је клуб га се одрекао тек тако ,чињеница је да је за јако мало времена на терену у периоду адаптације на европски фудбал,климу,живот овде и све друго дао 5 голова и чињеница је да је  јако мало коштао Звезду.Кад се све то лепо сагледа моје мишљење је да је лош потез што је тек тако пуштен,наравно да није Адебајор наравно да имамо неке боље играче да за њега не би било места,али кад погледам овај састав и од почетка сезоне ја чврсто верујем да је бољи и од Оумаруа,Фереире,Едгара...и кад би видели уговоре ових набројаних и Мисдонгарта реко би да је много бољи.
Reply
Брате,одиграо је 15 утакмица и постигао је 4 гола,то је 100% проверен податак.Дечко је после утакмице са Напретком врло често почињао као стартер али ништа није показао,играо је скоро као Едгар.
Reply
па јебем га можда сам и ја погрешио ондаК Smile
али у сваком случају оно ишао је главом тамо где други не би ногом ;D
ја и даље остајем мишљења које имам.А и посветио нам је гол против глодара Smile
Reply
Какви су све играли у задње 2-3 године у нашем шпицу, још је био и један од бољих. А 15 целих утакмица сигурно није одиграо. А сад се вратите теми, а то је: Играчи који су у клубу оставили трага.
Reply

Читао сам неки интервју Бурзановића и он иако је на позајмици како је изјавио ни не планира да се врати код нас,у фазону на лето у иностранство само не знам ди ће ;D
[/quote]

Ја сам, баш напротив, читао да каже да ће се сигурно вратити код нас да се докаже јер, како каже, није имао прилику у континуитету..И ја мислим да он може и по квалитету заслужује да игра у Звезди..И што се тиче лојалности према клубу увијек је био максимално коректан.
Наравно, за ове изјаве, новинари често на свој начин протумаче тако да не треба узимати ништа здраво за готово.
Reply
Обрисане су све поруке које нису биле у складу са мојим предходним упутством. То што сте писали је било више за тему ФКЦЗ 08/09. Много је на овој теми добрих порука и присећања да би је ви сад кварили причама о Мисдонгарду, Фићи, Саласу...
Reply
Какав је био играч Иван Аџић,знам да је био капитен,а после није направио неку каријеру...био сам клинац апсолутно га се не сећам...
Reply
(05-15-2009, 05:59 PM)Madness link Wrote: Какав је био играч Иван Аџић,знам да је био капитен,а после није направио неку каријеру...био сам клинац апсолутно га се не сећам...

Ма није био лош играч, господа са запада га прозивала због ћала који је био (ваљда) у менаџменту кока-коле, као играо је на протекцију....мислим да је добро одиграо у звезди и да је човек био и остао велики звездаш.

Памтим ону страшну акцију на дербију када је Крупниковић дао онај, по мени, најлепши гол у историји звезде (маказице)....други гол је исто био одличан, лоб пас преко гробљанске одбране и... не могу само да се сетим да ли је Аџић асистирао или је он дао тај други гол. Тада смо водили против стоке 2:0, а онда нам је Мирко Марјановић украо победу јер нас је судија сатро` и на крају је било 2:2 (рахметли Ниша Савељић нам је дао један гол главом, тога се сећам, а чини ми се да је други био пенал за њих)
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Reply
Шта је са Зорићем? играо је у милиционару,у обилићу...Оне сезоне код Муслина кад смо узели титулу са Буњом као капитеном тад је био код нас,није нешто играо,сећам се само оне последње текме против милиционара по оном пљуску кад је дао гол и трчао ко луд да преврне кофу поред терена себи на главу  Smile Али знам да је увек истицао па и кад није био код нас да је велики звездаш,да је велики навијач Звезде,обожавао је Делије..
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)