Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Torcidine zastave u ciganskim rukama!
Rasprava je poprimila internacionalni karakter :ruke , dijerist jack:

????? ?? ???????????? ?????? ? ?????? ??? ?????????? ????????? ????? ???????!
???? ?????? ???????? ? ????????, ?? ???????? ???? ?????... ? ?? ?? ??????...:finger

Encore nous pivoterons rondement et rondement comme chariot cass
pa nemora
oui vous avez raison :rofl, mais je ne suis pas votre fr
vas dva tovarcic i ovi amer ste lapani samo taki.......ja da tebi
Ode ovaj Topic u kurac...

Cujem da je veliki broj xpbatcknx navijaca najavio dolazak u Sloveniju !!!

PA GDE STE BILI PRE DVA MESECA NA BASKETU !!! DOSLA SU 150 DEBILA
DA SE SKRIVAJU IZA REDARA I KEROVA !!!

Nista drugo se od vas necuje sem pravdanja. Pravdate se zbog Juzderica, zbog malog broja navijaca na Final Four-u ( na najavljivali ste novu "Oluju" :lol: :lol: :lol: ) i
sada se opet pravdate oko ove zastave !!! Zivnite malo i pokazite nesto ... I to ne nekoj ciganskoj ekipi u Sloveniji (svaka cast OBoysima) nego nama !!!

TORCIDA, TORCIDA, SAKA STIDA !!!
KO NE SKACE, VOLI GLADBAH ....
psihopat nemamo se mi
E da nam se nekako Sucidar zastave docepati... Smile

Sve mi je jasno. Za neke zastave postoji objasnjenje i slazem se, kao npr. za 1950, ali:

Mnogo bre zastava, transparenata pucate. Evo, vec dva su zavrsila/zavrsice na Severu Marakane. A ne igramo u istoj ligi/drzavi. Znam, znam, vozac ne ume da vozi, indijanci nose zastave, pushe Maestral pa te uvatila fjaka, pitura si barku pa se nalia bevande...ali i Makarska i Brda su poznate zastave. Kad Hajduk igra u Zagrebu poslednjih godina obavezno padne berba. Onda kad ste slavili 2:1 na Maximiru su vam uzeli 5 ili 6!?Pored "indijanskih alealeshtina" pao je i WB01!!! Kako, dok ste se tukli, isao Boys okolo i kupio zastave...

Uvek ima opravdanje, ali na greskama se uci, to se dogodilo pre par godina, pa ako jos niste naucili, onda, slozicete se, ipak nema opravdanja.

Jebi ga malo vise, ustvari malo mnogo vise kontrole i to je to. Koliko se meni cini sredili ste tribinu na finalu kupa - sto se transparenata tice, nisu nabacani ima nekog reda. Znaci malo ste se organizovali, e pa tako je trebalo i za zastave, sad je kasno... Smile

Inace:
Zvezdina Revija
Ljutice Bogdana 1a
11000 Beograd (...Beograd ima isti poziiivniii Smile )
Srbija

Pa pitajte za neke brosure o organizovanju tribine, za transparente, razglas, iskoravanje indijanaca. Moze i anonimno ipak ste vi praoci navijanja "u nas".
[quote="south fanatic"]psihopat nemamo se mi
KO NE SKACE, VOLI GLADBAH ....
nije se niko palia na tu utakmicu od torce,po

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)