Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
(04-28-2009, 12:03 PM)Војник_севера link Wrote:Не разумем зашто би био,банован,када форум служи за изношење мишљења,а свакако форум слижи за размену мишљења,и за помоћ вољеном клубу у овој тешкој ситуацији,а моја једина функција на форуму је да покушам да помогнем у превазилажењу ове тешке ситуације у којој се клуб налази.Уколико је слобоно изражавање мишљења за брањено,онда уреду,банујете ме и крај приче...
То се није односило на тебе, погледај мало пре него нешто напишеш Wink

Јел може неко да окачи снимак те емисије???
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
(04-28-2009, 10:21 AM)woorf link Wrote:Значи,дај тај рачун више(прошло је доста времена од кад је он то први пут најавио и ништа се не ради)

Шта ти мислиш да је то тако једноставно? :-[ Није то уђеш у прву банку,кажеш добар дан и кажеш хоћемо да отворимо рачун!!!!Има ту много,много процедура,заврзлама,...!!!!Делије када су изашле у јавност са акцијом ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈА,су желели  пре свега да упознају јавност са нашом акцијом,да полако се покрене та прича.Причао сам са једним од главних људи ове акције и он ми је рекао ДЕ СЕ ЈОШ УВЕК ТРАЖИ БАНКА,КОД КОЈЕ ЋЕМО ИМАТИ НАЈБОЉЕ УСЛОВЕ!!!!То је било пре неких 8 дана!!!Значи акција још није комлетна и ја верујем да када се и последња коцкица сложи у мозаику да ће већ истог дана кренути акција ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈА!!!!!!Ово је један јако озбиљан посао,нешто са чим се ДЕЛИЈЕ нису до сад сусретале!!!било је прикупљања пара(нпр. за народ на КОСОВУ),али ово је много веће,масовније,транспарентније,медијски ће бити пропраћено и зато је важно да се АКЦИЈА спроведе САВРШНО,готово БЕСПРЕКОРНО!!!!Несме бити грешке!!!!!Стрпимо се још мало!!!!Такође сто посто сам убеђен да ће ова наша акција о оздрављењу Црвене Звезде заживети пре скупштине и то је много битно!!!!Битно је јер као ми покренемо акицју и буде масовно учлањење(у шта несумњам),онда ће онај ко буде желео да стане на чело клуба,да нам буде ПРЕДСЕДНИК,видеће да има много Звездаша око Звезде,односно имаће потпору великог броја њуди који воле и живе за ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ!!!
Наше је једино да долазимо на утакмице,то је начин на који можемо да помогнемо.Немој да неко мисли да акцијом "Добро знај" клуб стати на ноге.Прави циљ те акције је да привуче и анимира људе да преузму клуб. Тешко да нешто више можемо,бар у овом тренутку.
спас звезде лежи у омладинцима...имамо толико младих талентованих фидбалера....сви старији звездаши знају да када се види да је сезона пропала, проблеми у клубу(тренер, трансфери...), пусти се лепо млађа селекција, заједно са одабраним из прве, да се мало челиче, да напредују, јер ти неможеш много напредовати ако немаш достојног противника....и по мени би било најбоље продати ове (вредне) странце вратити део дуга, и лепо кренути ....то је дугорочни план опоравка, али зато морамо се опростити од 1 па можда и 2 титуле, али зато је трећа ту....и наравно ту је акција коју ће сигурно велики број звездаша подржати....

АЛ' МОЖДА ИПАК У НАМА ЛЕЖИ СПАС....
Молим те пресвети оче,молим се овом хлебу и вину!!
Молим те Исусе Христе да Уроша врате на нашу трибину!!!
Да,најважније је,оздравити омалдинску школу,довести праве људе,рашчистити са преплаћеним странцима.Такође је важно вратити угледад клуба у фудбалском савезу...јел нас тамо нико не третира.

А кад почне акција,ја уопште не сумњам да је прави људи воде.И јако је важно која је банка у питању,кад паре буду почеле да се слежу на рачун,па на уплаћену своту почне да стиже камата,што да не,нећемо ником паре давати за џ,као што они нама те кредите нису давали за џ...
све у свему ја сам велики оптимиста,и сваким даном осећам да смо на правом путу,да се нешто дешава,али морамо бити стрпљиви.
Јел што је рекао велики србин,и правник из Боке Валтазар Богишић:"Што се грбаво роди,нико га не исправи".
(04-28-2009, 04:43 PM)delija_lazar_92_ksh link Wrote:спас звезде лежи у омладинцима...имамо толико младих талентованих фидбалера....сви старији звездаши знају да када се види да је сезона пропала, проблеми у клубу(тренер, трансфери...), пусти се лепо млађа селекција, заједно са одабраним из прве, да се мало челиче, да напредују, јер ти неможеш много напредовати ако немаш достојног противника....и по мени би било најбоље продати ове (вредне) странце вратити део дуга, и лепо кренути ....
Проблем је што те странце немамо коме да продамо,нису се доказали још...Ко ће да узме Џефа Силву,онако не доказаног,или Паркера,Абуа...
Треба их још истрпети,али уводити омладинце полако,пружати им шансу,не разумем који је курац Јаневском па да држи Мркелу на клупи,кад је титула већ изгубљена  ???
Треба Паркера оставити још,он ће сигурно играти за Јужну Африку на Светском првенству,у репрезентацији игра доста боље него код нас....
[Image: 2v9orv4.gif] [Image: 2n6ak36.gif]
па сигурно ће их задржати...мсм неке морамо задржати у том случају, јер не можемо клуб преко ноћи променити,наравно да ће искусни остати...
само ми је жао што клео није наш играч...пружиће он још боље партије а и могли бисмо да га продамо за лепе паре!
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
(04-30-2009, 12:31 PM)Dzo_Palac link Wrote:само ми је жао што клео није наш играч...пружиће он још боље партије а и могли бисмо да га продамо за лепе паре!

ја сам начуо нешто да је њега мишковић купио.....то није тачно???
Да,за Клеа је то велика штета,само се чудо може десити па да га откупимо  :'(

Ивић је рекао да је то готово немогуће,радници нису примили плате неколико месеци,а тих 8оо ооо за њега је претешко скупити...
Једино ми можемо да покретањем акције скупимо за њега паре,онаквог играча је тешко наћи... >Sad
[Image: 2v9orv4.gif] [Image: 2n6ak36.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)