Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
(04-17-2009, 08:36 PM)дај гол link Wrote:Нисам знао где да поставим,па рекох овде.Ово су моји цувари куце.  Smile

[Image: k3u4ub.jpg]
свака част за израду ... Smile

(04-17-2009, 12:33 PM)stefko link Wrote:Јел зна неко било какву информацију о одигравању пријатељске утакмице против борца у бања луци?
Требала је бити крајем априла,али нико је неспомиње.
а ваљда би се требала у мају одиграти,али још се ништа тачно не зна...спомињало се нешто као за дан града сад 22. априла,али ништа од тога,јер тада почиње рафтинг а и борац и Звезда имају згуснут распоред...ако се буде играла бићете на вријеме обавјештени...
Reply
@дај гол -Свака част за Васкршња јаја!Прелепа су!
КрВ ТеЧе МоЈа ЦрВеНо БеЛиХ БоЈа
Reply
психо-јаје ће све да полупа 8)
Reply
(04-18-2009, 04:53 PM)фрактура link Wrote:психо-јаје ће све да полупа 8)
Big Grin са чуваркућом се не лупа,већ се чува до сљедеће године да штити кућу...  Wink
Reply
Ма знам,али психо је то не верујем да ће одолети да не улети  ;D

Reply

Јел може неко од старијих да каже шта је ово?
САМО НАПРЕД ЗВЕЗДО!
Reply
(04-19-2009, 04:04 PM)stefan_bg link Wrote:

Јел може неко од старијих да каже шта је ово?

Ако се не варам ово је w-ice, репер... Вероватно нека од емисија са ртс-а приликом освајања неког од трофеја у 91-ој... Ремих, ништа више, мислим да нема везе са организованим навијачима, тј. Делијама... Ипак, тих година ништа нисам знао о Северу и нисам ни био редован на текмама (12-13 година) тако да се надам да нисам погрешио, ако јесам нек ме неко исправи...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
другар на фејсбуку поставио снимак са ју туба :

Нисам ово безвезе поставио,већ има нешто јако занимљиво !!!! НА 1:02 када иду слике Индијанци ПЕТРОВГРАД(Фк Пролетер) лево налази се застава која је иста као и садашње НАШЕ заставе ПСИХО ДЕЛИЈА !!!!Е сад питање пошто су та слика ИНдијанаца је стара неких 7,8 можда чак и 10 година,да ли је могуће да смо то копирали од њих и да ли може неко да каже када и како су настале ПСИХО ДЕЛИЈА,јер многи од нас то незнају !!!
Reply
застава психо делије је постојала и 91 године сигурно,а не знам тачно кад се баш појавила сигурно и пре...ево је у Барију
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...pgmPicture
Што се индијанаца тиче они су ишли на звездине утакмице,после не знам чини ми се тако да сам чуо неког сукоба,престали су да иду на Звездине утакмице,тако да капирам да је ту нека повезаност одакле њима.
Reply
ево и заставе индијанаца петровград у Барију
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...pgmPicture
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)