Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дизајн зона
[Image: 22_delijesever.jpg]

[Image: 22_delijeseverpozadina.jpg]
као позадина
Reply
Северна армија је одлична позадина! Свака част!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
[Image: 22_psihodelija.jpg]
Reply
[Image: 22_delijewallpaper.jpg]
Reply
Кизо, ако мислиш на ово што си ставио на заглавље форума "северна армија" , без љутње, али по чему? Шта је ту толико добро? Концепција саме слике катастрофа, огромна мрља која би требала да представља кортео, кад сам видео први пут нисам ни скапирао шта је, бели оквир око кортеа превише дебео, није ми јасно зашто си секао кортео из слике па онда стављао бели оквир, требао си само тај sketch филтер да опалиш преко фотке, али и онда би било лоше.
И Северна Армија натпис, мислим да је сувишан...
Мој предлог теби Кизо, врати старо заглавље оно где је писало caffe или чак стави оно са насловне стране, два милиона пута је боље него ово, реално ово је срамота да стоји.
Reply
Слику је направио Бошке а не ја. Не желим да форум и насловна имају исту слику, то је досадно. Боље да је све различито. Мени се слика просто свиђа, не виде се фаце ликова, ефекти, натпис, кортео... по мени је екстра. Још и сада када сам додао и овај мени са делије словима... могу рећи да је сада пун погодак!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
(04-01-2009, 03:46 PM)KizaLion link Wrote: Слику је направио Бошке а не ја. Не желим да форум и насловна имају исту слику, то је досадно. Боље да је све различито. Мени се слика просто свиђа, не виде се фаце ликова, ефекти, натпис, кортео... по мени је екстра. Још и сада када сам додао и овај мени са делије словима... могу рећи да је сада пун погодак!

мени је одличан,а слажем се да би се обод око овог кортеа требао смањити мало мада је и овако одлично!
Reply
[Image: 22_uvekuztebe.jpg]
Reply
Пријатно сам се изненадио када сам ушао данас на форум !Стварно мало промене  добро дође!По мени  је ово одлично одрађено!!!Браво!!!!
Reply
[Image: dsrswal.th.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: