Threads: 8
Штета,заиста...У трећем смо их имали,али онда је све пошло наопако,ипак свака част за ове момке,има ту колико сам видео доста младих играча,па нас очекује надам се лепа будућност.
Пошто нема теме на навијачким причама,да кажем овде у пар речи што се тиче навијања...Било нас је по мојој некој процени негде око 150-200,мало се пред крај тај број осуо...У пар наврата лепо зезање на трибини,завршница другог сета који смо добили протекла је у лудовању уз песму Олеолеоле Звездо волим те и у наставку Вошу карамо...Поменут је и брат веома гласно и јасно,мада пропуст по мени не помињање Свете земље пре свега због ТВ преноса као и скорашње десетогодишњице бомбардовања...На крају играчи испраћени апалузом и песмом Публика је твоја.
Threads: 0
Одбојкашице играју у финалу,на прву нико није ишао,на другу не идемо,јер је данас празник,али мислим да за трећу стварно не постоји оправдање,ако се не оде.Једина екипа која се бори за титулу ове године,па ако оне нису заслужиле нашу подршку,не знам онда ко јесте.
ti samo hrabro,bori se
Па када се игра трећа утакмица?
Threads: 29
Threads: 38
Одбојкашице Црвене Звезде у трећој утакмици поражене су од екипе Поштара,штета што се није могло отићи и пружити подршку(гостовање у Ивањици),али шта је,ту је,титула је отишла екипи Поштара!
Пошто нема теме о актуелној одбојкашкој сезони до краја ове ћемо информације стављати овде, а од следеће отварамо нову на време!
Елем, одбојкашице Црвене звезде су јуче у Шумицама победом над Динамо-Азотаром од 3:1 освојиле национални Куп, први трофеј за клуб у екипним спортовима ове сезоне. Очекује их завршница Купа ЦЕВ у Бакуу (Азербеијџан) као и завршница домаћег шампионата у коме се очекује да на овај трофеј Купа додају и шампионску титулу.
Мушкарци нису успели да освоје Куп, међутим и њих очекује велика борба са Радничким, односно Војводином за наслов домаћег шампиона.
БРАВО ДЕВОЈКЕ!!!
Threads: 8
Свратио сам јуче са Маракане у Шумице, и присуствовао утакмици.Права је штета што се остатак људи који су пратили утакмицу са запада Маре није организовао, да прославимо први трофеј за СД ове сезоне.Верујем да би било одлично зезање.
Девојке јеле

су стварно феноменалне, како се боре, колико емоција улажу у све то, на крају је било и суза радосница.Дефинитивно заслужују да их до краја сезоне још пар пута испратимо.
Надам се да ће се менаџмент ФК-а сетити да их позову да буду гости против Напретка.
Прву овогодишњу титулу су донеле девојке из стрељачког клуба, пре недељу дана.
Елем, и ово је супер, ја сам исто била на утакмици . Стигла сам на други сет, и мени је жао што није било организованог навијања. НАдам се да ћемо се одужити девојкама кад буде борба за финале.
Што се тиче мушкараца у четвртак 11.03. је дерби са малим клубом, у оквиру задњег кола мини лиге. И онда опет играмо са њима у полуфиналу плау оффа...
У уторак 16.03. у 20ч у Шумицама играмо прву полуфиналну утакмицу са партизанима. Хоћели бити организованог навијања с обзиром да смо домаћини?
У јучерашњем дану, који нам је загорчан лошом игром и поразом фудбалера, се десила и једна дивна ствар. Одбојкашице су победом над руском Уралочком од 3:2 ушле у финале Купа ЦЕВ и данас ће се у 16 и 30 против италијанске Јамамај Бусто Арсиције борити за трофеј у овом такмичењу. Свака част девојкама на до сада урађеном, а данас само храбро, Звездашким срцем, па шта драги Бог да!