Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
Ако неко жели да се учлани у неку од партија, више информација на следећој адреси:

Reply
(02-14-2009, 02:13 PM)ЗЕМУНАЦ link Wrote:Јеси ли ти ово нацртао????

То је нацртао Маникомио са форума, када је пре 3-4 године био конкурс за навијачке заставе на две мотке.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Big Grin Big Grin Big Grin
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
Не знам да ли сте видели данас у новинама,али пише да ће 28.марта у Београд доћи ОЛИМПИЈАКОС,и одиграћемо пријатељску утакмицу. Тачније,Дарко Ковачевић се опрашта од фудбала,па мислим да треба доћи у што већем броју. 

Написао сам унапред да би знали сви...
Reply
Па јел се заказало за 28. Март или још преговарају?
[Image: fratria2vh7jc0.jpg]
Reply
Па није сигурно 100%,али вероватно ће се одиграти. А 28 марта наша репрезентација игра утакмицу као гост,тако да је терен слободан,а наше лиге те недеље неће бити пошто репрезентације играју. А Дарко је рекао да би волео да одигра на тој утакмици 10 минута у Звездином дресу и 10 минута у Олимпијакосовом, и да се опрости од фудбала...
Reply
Ел може неко да "окачи" аудио (може и видео) са тренинга пред Базел или утакмице са Смедеревом пре Ренџерса, када се певало "Храбро против Базела (Глазгова)", на Бајагину мелодију "Са друге стране јастука"?

Био бих захвалан  Wink, али само немојте да остављате линкове чувених снимача са северне трибине. Таква уметничка дела ме никад нису интересовала!
Reply
...
Reply
Тебра, мојне одговараш на оно што не тражим! "Само ти" имам у 1000 верзија и горе сам лепо нагласио шта конкретно желим...

Но добро, људски је грешити  Wink.
Reply
...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)