Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Није све у титули, Брате...
То би Ивић зелео и трба видети ским је он то разговарао.Има још дуго до дербија па ће мо на време знати.
Нажалост изгубили смо од Локомотиве резултатом 1-0. Гол смо промили у 3 минуту утакмице. Чак иако смо имали иницијативу свих 90 минута,нисмо успели да дамо гол :'( . Али шта је ту је. Идемо даље. Следећа утакмица је Дерби на ЈНА и надамо се сви победи.
Ау,што волим то,једном или два пута пређу центар,дају гол и онда се бране целу текму,а ти Звездо нападај!!!Колико смо таквих текми видели ове сезоне?Чука,Борац,Хајдук . . .Искрено се надам да ће се то променити!!!
Ех да смо ми права екипа дали би 3-4 комада па нек они дају један или два "случајна" гола. Добијали смо лако голове, а давали јако тешко, све као последица лоше екипе, лоше игре. Немају ту везе срећа или несрећа...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
КО ЈЕ ОВДЕ ЛУД,А КО НОРМАЛАН??????? 

Дан Тана против одлагања(људи прочитајте ове небулозе које он изваљује)  >Sad ??? :

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.ph..._id=345297     

Просто је тужно :'( што такав човек седи на месту предедника нашег клуба ! 

А са друге стране Ивић подржава одлагање : 

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.ph..._id=345272   

Ко је овде луд?Ето какво је стање,кад они не могу да заузму јединствен став око овакве једне ситуације!Шта се Конобару врти у глави!?Он би ако се већ одложило онда одма да се игра 19 коло!То је ван сваке памети,јер би онда 18 коло(дерби) морао да се одигра ванредно ,значи средом!А ко ће доћи у сред радне недеље да гледа фудбал!Е да та матора дртина нема ни мао мозга!Ја са 20 који нисам видео много тога скапирам одма неке једноставне ствари !Боже сачувај шта све ми мора да трпимо и какве будале !!!!! :'( >Sad
Па наравно када је дртина конобарска заузета око ждрања јаретине и циркања вина са оним сточарским директором а појма нема шта се дешава у реалности па тако долази и до бламирања када год треба нешто да каже у јавности. На другој страни Чеда и Илија изјављују једно а он као с’марса да је пао.... . За то време Југовић седи у Бечу а Марко се јебава по Америци.
Мислим да ће мо се наслушати конобара ове године само тако Sad
Уместо да ћути и ради и сманјује тај чувени дуг о коме се толико прича он константо излази у медије и прича све и свашта..
Он позаљмљује паре звезди,па ало бре,па где су ти чувени спонзори о којима је толико кенјао,сад ни да их спомене.....
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text...est=125200
Нјему је занимљвије да прича колико шта кошта,па ајмо у продају...
Е неможе тако...Звезда нема цену јер Звезда није на продају!!!
Ако се по јутру дан познаје....

Данас је наш вољени клуб изгубио утакмицу са 1:0 од Грбља. Е сад, оно што је фасцинантно у целој причи је да је Чеда извео НАЈЈАЧУ поставу која би требало да почне дерби. Иначе ова екипа је као и ми на 3. месту у њиховом шампионату. Без коментара.....
Хорор...

Forum Jump:

Users browsing this thread: