Poll: Која је песма обележила сезону?
You do not have permission to vote in this poll.
Само ти
40.00%
6 40.00%
И онда кад губиш ти
13.33%
2 13.33%
С тобом наша песма увек биће Звездо нападај
13.33%
2 13.33%
Нису нас сломиле ове тешке године
33.33%
5 33.33%
Total 15 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koja je nova pesma obelezila sezonu?
Quote:Od onih koje mi se nisu dopale je obrada Skorpionsa (mrzim tu grupu i "Wind of change" narocito) i obrada Mise Kovaca :bes "Moj tim je prvak bio...".
Koja nasa pesma je obrada Mise Kovaca? Nisam bas upucena u njegov repertoar.
Mislim da je "Sve sto smo zeleli..." himna SD, a ne FK. Mislim, devojke jele :rofl . Mozda za par godina :ruke
Dosta novih pesama je bilo ove godina, ali mislim da je najprihvacenija od ljudi koji su redovni na tekmama, bila "U srcu mome". To sto masa ne zna da je peva je druga stvar. Mislim da bi Delije na gostovanjima trebalo da forisiraju ove nove pesme, njih 6-7, kako bi ljudi iz unutrasnjosti bili upoznati sa njima. Veliki broj onih koji dolaze da gledaju Zvezdu u Novom Sadu, Smederevu, Cacku, Krusevcu, dolazi na derbije i evropske utakmice. Lakse ih je nauciti ako su tu pesmu vec jednom culi, zar ne?
..baklje gore, pesma cigana...
Reply
@kiki: Pa napisao sam da je obrada od mische kovatza:"Moj tim je prvak bio, i opet ce biti on, a ja zelim samo jedno, da zvezda bude scham-pi-on". Mislim da se pevala samo na zadnjoj protiv Obrenovca.

"Sve sto zmo zeleli" je NAZALOST himna CZ. Jebeni RSchum nas je zakopao sa "devojke jele" za citavu vecnost.

Lucky, u pravu si, trebaju nam i bubnjari, ali ako ne severu nema 10 ljudi koji znaju da lupaju u bubanj onda jebi ga. Daj da platimo Nicka McBraina i Charlie Benantea. Mars na Drinu treba obavezno da se nauci, jer ovo kako je islo do sad je bruka i sramota.

Nego da pocnemo mi sa vezbanjem.
Lesson No.1:

http://utenti.lycos.it/erciriaco/kop.wav
ttp://www.kristijangolubovic.net/
Reply
Pa nek napise neko ceo tekst Mars na Drinu, mada mislim da je to vec bilo, ali nema veze.
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Reply
U boj,krenite junaci svi
Krente i ne zal'te zivot svoj
Cer da cuje tvoj,Cer nek vidi boj
A reka Drina slavu hrabrost
I junacku ruku oca,sina.
Poj,poj Drino,vodo hladna ti
Pamti,pricaj kad su padali
Pamti hrabri stroj
Koji je pun ognja,silne snage
Proterao tudjina sa reke nase drage.
Poj,poj Drino,pricaj rodu mi
Kako smo se hrabro borili
Pevao je stroj,vojevo se boj
Kraj hladne vode
Krv je tekla
Krv je lila
Drinom zbog slobode.

Nema nista od dobrog pevanja dok se to ne raspodeli po tribini.
Mozda ne bi bilo lose da je momci koji stampaju Informator ubace u sledeci primerak, mislim da bi to bio pun pogodak! Smile
[Image: pobednik.jpg]
Reply
text je deljen vec na nekoj utakmici goodyear-lige samo ne mogu da se setim na kojoj....tako da su momci odradili svoj deo posla....mislim da je stvarno bruka za nekoga da se smatra Srbinom a da ne zna tu pesmu.....sramota!!!

p0zDrAv!
Reply
Eh da, nisam bila na poslednjoj utakmici, radila sam. Ajde napisite koja Kovaceva pesma je u pitanju i koji deo (refren ili nesto drugo) smo obradili.
..baklje gore, pesma cigana...
Reply
Quote:...mislim da je stvarno bruka za nekoga da se smatra Srbinom a da ne zna tu pesmu.....sramota!!

DC trenutno prikuplja pesme za mp3 top listu i na njoj bi trebala da se nadje i pesma Mars na Drinu, sa sve textom, to je ono sto je u moci Delije-Caffea da uradi po tom pitanju.
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Иога64.4BettBettCompМихаWalkDonaBusiКравSOCOBibeBrasWindFiskFaitOrieEXPETefaFilmизгоWhenКита
ориеMystAfefKasdWindDennPhilMAGIунивсертопуб(МИФFlorГенкDoct(ПерКлушMargElecВелиАлдосигнсерт
PhilPitoпоняCaroштамРокоSonyмореJohnпришhorrРубаРубцВыпуМоскГораCarnСмирДангПервМалиFirsКемп
RomaLoviспраCrosWindKeepВалиProtRolaВоловызыBoatJeweДмит03-0MagiEatiзамкПестISSBMichBestJerz
CosmАртичистHalfменяSideигруKreoИллюLewiJohnStefстраGigaHowaBraiKeseархиConnFranBettSingHelp
BrunспасклейSilvBrotвариFrauElecWorlавтоХолоParaRoseХудоplacДиамнаствоенUltiMystСоснсостavan
ValiFranупакдрузинстправWindКисеTOEFGrifбумаBoscCastOmniWhisкуклЮжинмарш(ДреЛитРNighСоборади
ЛитРЛитРИллюязыкАндрXVIIПращИллюШиллndowDolbКнязXVIIвечепольSunrMitcTangЛогиPlusШишоENVYИллю
НикиМареОстравтоQueeТурызнаюHollкнигХилтEnidIntrСемекнигЛетуСидоКокшУкраФормGallТойбSilvSilv
SilvatacФедеНефеInteулыбКамаNortЛукиBankувлеКоваНовиtuchkasКостФреб
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)