12-21-2008, 12:09 PM
са једне стране ми је до јаја то,са друге он би дошао на 6 месеци тако да оно за тако кратко време не би био одушевљен ни да нам дође кака.
Прелазни рок - јануар 2009.
|
12-21-2008, 12:09 PM
са једне стране ми је до јаја то,са друге он би дошао на 6 месеци тако да оно за тако кратко време не би био одушевљен ни да нам дође кака.
12-22-2008, 12:46 AM
Није бре људи ствар у томе зашто је отишао,већ је ствар у томе што они дођу као анонимуси,Звезда им пружи све и преко ноћи хоће да иду !И они у глави имају,ако не успем ту је Звезда !Слично сам се осећао летос кад је Дарко Ковачевић наводно требао да пређе у Звезду.Па је он изјавио да није време за то,већ кад буде завршавао каријеру,волео би да обуче Звездин дрес!Па рођаче није ово пензијонерско!Тако исто сад за Стојковића!Он сад мисли и његов менаџер ''Ха не иде ми,неће ме нико,ајде ја да се вратим у Звезду тамо могу да браним,па кад се покажем на лето,купиће ме неко!'' !ПА НЕ МОЖЕ !Нисмо ми црвени крст!Звезда је постала биро за запошљавање!Нема никаквог разлога да он дође сад у Звезду и ја мислим да су то само његове жеље,а да Ивић о њему ни не размишља!Такође неки су овде споменули,могао би евентуално да буде замена Стаменковићу !Ми бре треба да тражимо младе играче,који ће да остају 3,4 године,а не једна одлична сезона и ћао Звездо !Само тако,са младима који ће да играју на Маракани 3,4 па и више година, можемо да се надамо некој великој,славној и за Европу јакој Звезди !
12-22-2008, 06:42 AM
Мени је сасвим у реду да се са бившим играчима успостави такав однос да они клуб доживљавају као другу кућу и да знају да ако не могу да пронађу инострани ангажман могу да се врате овде. Ово говорим зато што је била пракса да се Звезда са играчима растаје на крв и нож, да они после неће да дођу у клуб ни кафу да попију, док су комшије управо са повратницима из иностранства ушли у ЛШ. Једем се рецимо кад видим да Жигић у најбољим годинама годину и по дана не игра, а ми не спомињемо могућност да га доведемо ни на позајмицу. А гол да дамо не можемо.
![]()
12-22-2008, 09:44 AM
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
12-22-2008, 11:24 AM
ако је тачно мада нема разлога да не сумњам,Ивић је још једном показао озбиљност.Свака част Стојковићу много га готивим,пиксија сам пљувао кад га је пустио,али да дође на 6 месеци само да би играо и продао се касније је јако неозбиљно,а капирам да је наметнут Звезди од стране менаџера оног овог више него што је Звезда њега тражила.
12-22-2008, 01:49 PM
(12-22-2008, 09:44 AM)100%anti crnobeli link Wrote: Ивић одбио Стојковића Можда је одбио ову понуду од овог менаџера,ал вероватно следи понуда од његовог правог менађера која тешко може да се одбије...
12-22-2008, 05:53 PM
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text...est=119404
Хајмо реакције! ;D
БОЛЈЕ ЈЕ БИТИ МАЛО ЛУД,НЕГО МАЛО ПАМЕТАН!
12-22-2008, 08:37 PM
(12-21-2008, 10:24 AM)дука link Wrote: Хајмо реакције! ;D Тема треба да се зове КУЦАМО НА ВРАТА ЗАБОРАВЉЕНИХ АСОВА ! Ево још једног: http://www.alo.co.yu/sport/10884/Voleo_b...m_u_Zvezdu Такође само што сам споменуо јуче Ковачевића,данас је изашао у блицу,јер му на лето истиче уговор са Олимпијакосом и већ га везују са Звездом и повратком на Маракану! Биће то лепа екипа,стари искусни и прекаљени лисци и млада појачања из друге Бразилске лиге,појачана афричим газелама и домаћим перспективним младим надама ! ![]()
12-22-2008, 09:38 PM
(12-22-2008, 08:37 PM)Храбро срце link Wrote: Тема треба да се зове КУЦАМО НА ВРАТА ЗАБОРАВЉЕНИХ АСОВА ! Тема је и даље прелазни рок! Пожељно би било да буде што мање информација са Монда, Курира, Преса, Ало-а... а што више конкретних ствари, па и предлога. Узбуркао нас је мало Стојке, ал' како од тога наравно нема ништа, вратимо се у реалност.
12-24-2008, 02:49 PM
Џеферсон да Силва,Огњен Врањеш и Иван Гвозденовић су прва појачања,по данашњем Журналуу!
Џеферсон је прошао лекарске прегледе,а Илија је све договорио са њим и његовим клубом. Што се тиче Врањеша,наш келнер и Борчев председник потписали су јуче споразум о трансферу,а данас после лекарских прегледа,и он сам ''ставиће параф на трогодишњу верност''. ;D Занимљивост је да у уговору има клаузула по којој Звезда мора да одигра пријатељску утакмицу у БЛ. Гвоздени је протеклих пар месеци тренирао код нас,и он долази као слободан играч. |
« Next Oldest | Next Newest »
|