Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
(12-14-2008, 07:06 PM)rukometas_bg link Wrote:Не спорим ја да је Чеда наследио крш екипу и да је помак евидентан.
Али само погледај поставку против Хајдука и схватићеш колико "знање" има што се тиче поставке игре
Николић који је постао стандардан у првој постави је могао да бира што се тиче картона. Чеда га не ставља у тим али га ставља на клупу што значи да следећу мора да паузира  ???
Томовића који је штопер ставља на задњег везног, Марковића са једног бека премешта на другу страну, а Петковића који је бек ставља на штопера. Мени још увек није јасно шта је покушао

Ево и делимичног одговора. Преузето са: www.crvenazvezda.com

”Субашић је имао операцију зуба и велики оток. Николића сам желео да сачувам, да одради паузу због картона па је Томовић уиграван тактички за задњег везног. Ипак, кад се надан утакмице појавио Субашић са огромним отоком морао сам Николића за сваки случај на клупу али нисам желео да мењам уиграну тактику. Тако је Марковић био на левом беку а Томовић задњи везни, Петковић штопер. Ипак, по мени то није утицало већ чињеница да нисмо могли да рачунамо на Субашића и Сомеа.”

А ја бих само додао да је највећа штета што није могао да рачуна на Клеа.
(12-15-2008, 01:30 AM)CEBEP link Wrote:[quote author=rukometas_bg link=topic=3352.msg64122#msg64122 date=1229281575]
Не спорим ја да је Чеда наследио крш екипу и да је помак евидентан.
Али само погледај поставку против Хајдука и схватићеш колико "знање" има што се тиче поставке игре
Николић који је постао стандардан у првој постави је могао да бира што се тиче картона. Чеда га не ставља у тим али га ставља на клупу што значи да следећу мора да паузира  ???
Томовића који је штопер ставља на задњег везног, Марковића са једног бека премешта на другу страну, а Петковића који је бек ставља на штопера. Мени још увек није јасно шта је покушао

Ево и делимичног одговора. Преузето са: www.crvenazvezda.com

”Субашић је имао операцију зуба и велики оток. Николића сам желео да сачувам, да одради паузу због картона па је Томовић уиграван тактички за задњег везног. Ипак, кад се надан утакмице појавио Субашић са огромним отоком морао сам Николића за сваки случај на клупу али нисам желео да мењам уиграну тактику. Тако је Марковић био на левом беку а Томовић задњи везни, Петковић штопер. Ипак, по мени то није утицало већ чињеница да нисмо могли да рачунамо на Субашића и Сомеа.”

А ја бих само додао да је највећа штета што није могао да рачуна на Клеа.
[/quote]
Николић не може да игра наредну јер је седео на клупи. Тотално дебилно објашњење. Стандардни задњи везни седи на клупи, уместо њега игра штопер, а бек игра на штоперу. Никад глупљу поставку нисам видео
Он је чувао поједине играче у можда преломној утакмици сезоне!?! Какво глупо објашњење за његове тактичке замисли.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Мислим ”преломна утакмица сезоне”... Па за нас како играмо је свака текма дерби и утакмица сезоне. Ради се о томе да и ако сточаре добијемо у свим дербијима до краја то у принципу не вреди пуно (осим личне сатисфакције појединаца) када нам поједини Хајдуци, Борци и Јавори константно кидају бодове не само на страни него и на Мари.
И поред очајне полусезоне имали смо шансу да им приђемо јако близу, сасвим довољно да се ова утакмица назове преломном.  А о стоци и утакмицама са Јаворима, Борцима и осталим екипама ћемо моћи да причамо тек кад видимо са каквом екипом ћемо располагати на пролеће...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Тренер Црвене звезде, Чедомир Јаневски, у Београд стиже у среду, а прозивку ће обавити 8. јануара. Већ 10-ог екипа путује на Кипар где ће започети први део припрема.

Како сада ствари стоје, мада су промене термина одигравања утакмица и противника уобичајене током припрема, прву утакмицу на Кипру Звезда ће одиграти 20. фебруара против Балтика из Калининграда који је завршио на седмом месту Прве руске дивизије, али са 31 бодом заостатка за водећим. Три дана касније, 23. фебруара, противник ће бити Саламина, кипарски друголигаш.

redstarbelgrade.com

Објасните ми датум ???
Мисле на јануар највероватније...
На прозивци се нису појавили Гај који је пропустио авион и Броновицки- о њему се ништа не зна.
Отишао у Пољску и више се неће враћати, то да је повређен је само представа за јавност.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Броновицки тренира у Београду ...
[Image: 35c0qqq.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)