Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
15. Април.
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.
Ето, завршио се први део сезоне па ћу пробати да направим неку врсту рекапитулације. На жалост, све ово сам наслућивао још летос када је смењен Саша, ангажован Земан, када су продати понајбољи фудбалери, а као њихове замене доведени анонимуси са свих светских меридијана. У међувремену је смењен Земан, доведен Јаневски, али се недостатак квалитета у играчком кадру није могао надоместити. Много је бодова изгубљњено од екипа од којих нисмо навикли да губимо, превасходно код куће. Једини разлог што смо и даље у трци за титулу је тај што нам је лига на таквом нивоу да ни конкуренти нису ништа бољи.

Јучерашњи пораз ми је посебно тешко пао јер сам после дужег времена осећао неки спортски набој, а не само навијачки и свим срцем сам желео победу. Могло се видети да су се играчи заиста борили и да су и они желели ту победу. Иако до сада нисам имао критике на рад Јаневског, морам му приписати јучерашњи пораз. Онолико тумбање играча заиста не би требао да практикује. Штопер игра задњег везног, леви бек штопера, а десни бек, при том изразити дешњак, игра левог бека.  :o

Шта можемо да очекујемо на пролеће? То превасходно зависи од прелазног рока, у коме је неопходно да се одради добар посао. Ако заиста дозволе да оду сва тројица фудбалера који у овом тренутку вреде (Милијаш, Короман и Гај) онда тешко да можемо било шта да очекујемо. Ако задрже бар двојицу и доведу адекватна појачања борба за титулу ће се још више закувати.
Милијаш ће отићи сигурно. Оно што је битно тренутно имамо око 36 фудбалера чији статуси морају да се реше! Јуче сам очекивао да ћемо освојити три бода, и тако се примаћи сточарима на какву-такву разлику. Међутим, чим сам видео да не игра Клео (а загрејавао се на полувремену на терену), а увели су неухрањеног Едгара и јајару Тричковског... шта смо могли очекивати. Жао ми је што видим Трајковића да не игра. Али зато осећам олакшање што не игра Богдановић. Броновицки такође не игра (гистро повређен), скоро се вратио у Пољску на лечење. Са оним бизоном Нинковим и Перовићем у тиму... трећа позиција на крају сезоне била би пуна капа. Титула? Ма хајде.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
(12-11-2008, 10:02 PM)KizaLion link Wrote:Титула? Ма хајде.

Видећу те да ли ћеш тако причати после дербија у фебруару. ;D Иначе, морам да те исправим. Клео због повреде није био ни у протоколу, тако да није могао да се загрева. Онај са косицом који се загревао је био Јаковић.  Wink
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ЈЕСЕН 2008/09

[Image: 081212081621172561.jpg]

СВИ ГОЛОВИ У ЈЕСЕЊОМ ДЕЛУ ШАМПИОНАТА
Што је Тричковски јајара?По мени,он има највећи потенцијал у Звезди.
да ли неко зна где се игра трећи дерби, да ли на Маракани или стоке? 
Биће укупно 33 кола. Тако да си у праву.
Тренутно се знају парови од 18. до 22. кола. За преосталих 11 кола још немамо распоред. Не зна се ко ће бити домаћин.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
(12-12-2008, 03:49 PM)udavlanje link Wrote:да ли неко зна где се игра трећи дерби, да ли на Маракани или стоке? 

То ће зависити од поредка на табели после другог круга. Први дочекује другог, други трећег, а трећи првог. Ако остане овако како је сад, играо би се на Маракани.
(12-12-2008, 05:04 PM)Пијанац link Wrote:[quote author=udavlanje link=topic=3352.msg64084#msg64084 date=1229096998]
да ли неко зна где се игра трећи дерби, да ли на Маракани или стоке? 

Ако остане овако како је сад, играо би се на Маракани.
[/quote]

Не дај Боже да остане овако.:-[ Ако их сјебемо у дербију имаћемо 4 бода заостатка од њих,а војводина ће бити онада прва (ако победи),тачније делиће место са гробљем. Није битно где се игра,битно је да нама прво место буде све ближе и ближе.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)