Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена Звезда - Банат, субота 16ч
Делије,
у суботу настављамо нашу борбу за Уроша и нашу борбу да очувамо клуб од свакаквих лопужа и америчких конобара. Запамтите да смо ми последњи стуб одбране нашег клуба, јер Север је Звезда. Зато у суботу мора да нас буде највише ове сезоне на северу, сад су тренутци кад показујемо колико волимо наш клуб и колика је наша снага, 5 другара који су лежали 2 месеца ни за шта су напокон на слободи. Нема разлога да север не буде добро попуњен и да утакмицу не обележимо одличним навијањем и лудницом на трибинама! СВИ НА СЕВЕР У СУБОТУ! ПРАВДА ЗА УРОША!

Такође наставља се продаја нашег часописа који МОРА да има сваки делија јер поред тога што ће добити одличан и поучан фанзин, куповином помаже рад наше трибине.

НОВА ПЕСМА коју ћемо увежбавати у суботу је испод, јако је певљива, мелодија добро позната, речи брзо улазе у главу.. Да у суботу што мање времена посветимо учењу песме, да буде што веће лудило!

Линк:

ИДЕМО ДЕЛИЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Тако је, то је скроз добра акција, да већина људи већ код куће увежба...  Big Grin Таман имају сви два дана форе, пошто вође иначе имају проблема да науче разне дебиле да отпевају песму од буквално неколико речи!!!
АЈМО ЦИГАНИ СВИ НА СЕВЕР У СУБОТУ!!!!!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Сви на СЕВЕР!

ЕДИТ : Надам се да сте сви видели какву спрдњу су направили на Скупштини клуба. Треба ли вам боља позивница за суботу?
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
(11-13-2008, 10:04 PM)Пијанац link Wrote:Тако да остајемо само ми. Свако ко воли Звезду више не сме да има изговор да не долази на утакмице. Сада смо најпотребнији. Зато мора да нас без обзира на све буде све више и више! За Уроша! За Звезду! За начин живота који смо изабрали! За нас!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Солидно навијање. Прво боље од другог,по мени. Одлична бакљада на почетку другог полу времена. Имали смо,колко се ја сећам 4 бубња,односно два наша а дваглодарска. И ритам бубњева уопште није лепо ишао. Као да је свако за себе ударао. Тако сам ја барем чуо.
Боља игра фудбалера у првом него у другом делу меча.
Све у свему дошли смо до нове победе и идемо даље ;D
(11-15-2008, 06:27 PM)ЗЕМУНАЦ link Wrote: Солидно навијање.
:o
Па ово је било убедљиво најбоље навијање ове сезоне
(11-15-2008, 06:27 PM)ЗЕМУНАЦ link Wrote: Солидно навијање. Прво боље од другог,по мени. Одлична бакљада на почетку другог полу времена. Имали смо,колко се ја сећам 4 бубња,односно два наша а дваглодарска. И ритам бубњева уопште није лепо ишао. Као да је свако за себе ударао. Тако сам ја барем чуо.
Боља игра фудбалера у првом него у другом делу меча.
Све у свему дошли смо до нове победе и идемо даље ;D
Ала...све што си рекао промашио си...
Како ???
Па боље је било навијање против воше него данас. У неким навратима је било стварно одлично,као на пример кад смо у првом певали але але оо звездо сад на гол,и бакљада на полетку гругог. Такође и кад смо прозивали Џомбу :Smile
А остало не баш добро,барем по мени Smile
навијање одлично,почетком другог полувремена се певала нова песма.
мосхато

Forum Jump:

Users browsing this thread: