Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Немања, сваки дан побришем по 5 твојих постова, мислиш ли да је то у реду? Јел треба да имамо модератора само за тебе? Знаш ли како се пише на овом форуму?
Ајд пробај да пишеш нормално, јер стварно немам више снаге да се смарам са тобом и теби сличнима. Следећи глуп пост и ти летиш одавде!!!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Као што је и очекивано конобар изгласан за председника клуба. Делије гласале против
као што се и очекивало конобар је нови председник нашег вољеног клуба,мада ме је одушевио потез госн Ђорића,ево остављам да прочитате......
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text...est=115556
тема  је веома озбиљна, тужно шта су урадили од нашег вољеног клуба срозали га на најниже гране и праве лакрдију од избора председника,а кандидати недостојни српсколигашког тима а не једне ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ!!!! >Sad
ИЗ ЗВЕЗДЕ ИЗ ЗВЕЗДЕ МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ!!! >Sad
БОЛЈЕ ЈЕ БИТИ МАЛО ЛУД,НЕГО МАЛО ПАМЕТАН!
Од два зла изабрасмо горе!Не кажем да је Бингулац бољи,далеко од тога...Ово је благо речено Т Р А Г Е Д И Ј А ! ! !Ужас и шта нам урадише легендама!  :o 
морам да кажем да ме је доста људи са којима сам причао на тему избора у звезди питало "па зашто делије нису предложиле неког кандидата?"

и искрен да будем нисам знао шта да им одговорим.

може ли ми неко ко је упућен објаснити то?

I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.
(11-13-2008, 07:55 PM)дука link Wrote:као што се и очекивало конобар је нови председник нашег вољеног клуба,мада ме је одушевио потез госн Ђорића,ево остављам да прочитате......
Не знам како може да ти одушеви било какав потез лудог човека?

(11-13-2008, 09:35 PM)Mayor link Wrote:морам да кажем да ме је доста људи са којима сам причао на тему избора у звезди питало "па зашто делије нису предложиле неког кандидата?"

и искрен да будем нисам знао шта да им одговорим.

може ли ми неко ко је упућен објаснити то?
Ај прво поди од себе... Имаш ли ти неког свог кандидата?
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Кад човек помисли да нам је клуб на најнижим могућим гранама појави се стока која га сроза још ниже.
Излапели конобар уместо плана прича како је рођен на ливади и не зна ко му је бабица ни кум. Звездиним легендама су покушали да забране улазак на скупштину коју чини много људи који ни под разно не би требали да буду ту.
Нека нам је Богу у помоћи и надам се да неће дуго да се задрже
Погађа право у срце све ово што се дешава. Све је повезано и све има за циљ да се клуб уништи. Боли ме кад чујем да се Звездине легенде међусобно нападају око подршке разноразним конобарима, политичарима, тајкунима и осталој банди која се накотила у клубу. Боли ме кад чујем да Звездина Звезда не може да уђе на седницу скупштине. Боли ме бре што смо Срби, несложан народ. Уместо да се све легенда клуба окупе, уједине и заједно са нама да крену у борбу против лопова, они се њима придружују. Жалосно!  Sad

Тако да остајемо само ми. Свако ко воли Звезду више не сме да има изговор да не долази на утакмице. Сада смо најпотребнији. Зато мора да нас без обзира на све буде све више и више! За Уроша! За Звезду! За начин живота који смо изабрали! За нас!
За избор је гласало 45 од присутног 61 делегата. Један није гласао, шесторо је било уздржано, док је против било девет представника, међу којима су били и сви представници Делија, који су на претходним утакмицама отворено исказивали незадовољство предложеним кандидатима за ову функцију.

Танасијевић је одмах оформио нови Управни одбор од осам чланова, који ће у року од 90 дана бити комплетиран са још седам чланова.
Претходни УО је разрешен дужности, али су и у нови изабрани досадашњи чланови Марко Мишковић, Драги Мићовић и Миодраг Ђорђевић. Место у УО поново је заузео и Владимир Југовић, који је у том телу био у време мандата Драгана Стојковића.
Нови чланови УО су генерални директор "Витро групе" и потпредседник "Дилојта" Драгољуб Лекић, власник компанија "Симекс" и "Златибор воде" Драган Симовић, као и председник "Хабитфарма" Душко Секулић.

извор: делије.нет

Душмани хоће да нас униште, и да те продају, али им неће поћи за руком, јер они не знају, ХЕЈ, на Северу сви, твоји синови, Звездо без тебе не могу живети...

(11-13-2008, 10:04 PM)Пијанац link Wrote:Тако да остајемо само ми. Свако ко воли Звезду више не сме да има изговор да не долази на утакмице. Сада смо најпотребнији. Зато мора да нас без обзира на све буде све више и више! За Уроша! За Звезду! За начин живота који смо изабрали! За нас!
Да ли је могуће?! Излапела будалетина која је служила за подсмевање и у распалом ФСЈ је добио на поклон место председника ФК Црвена Звезда...
Тужно је ово...наводно се нешто променило, а исте њушке жаре и пале управним одбором као и до сада... Овог старца ће да програмирају како њима дуне и да раде шта хоће...
Ово је толико кретенски да ми је тешко уопште резонски размишљати...
Повраћа ми се...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)