Фудбал : Субота 16:30 СВИ на стадион, сви у халу, борба се наставља!
Рукомет : Недеља 19:00 на бањици
ПРАВДА ЗА УРОША!
СЛОБОДА ЗА ДЕЛИЈЕ!
Рукомет : Недеља 19:00 на бањици
ПРАВДА ЗА УРОША!
СЛОБОДА ЗА ДЕЛИЈЕ!
Настављамо борбу...воша долази, рукомет у недељу
|
Фудбал : Субота 16:30 СВИ на стадион, сви у халу, борба се наставља!
Рукомет : Недеља 19:00 на бањици ПРАВДА ЗА УРОША! СЛОБОДА ЗА ДЕЛИЈЕ!
11-08-2008, 07:03 PM
Одлично навијање. Једно од најбољих ове сезоне. Добра бакљада добар еври го
![]() ![]() Задњих 5 минута певали смо нешто за сланинаре ![]() Све у свему нова победа, и за сада смо на трећем месту. ![]()
11-08-2008, 07:05 PM
Идемо Делије, СВИ на рукомет 8)
11-08-2008, 07:12 PM
Нови Сад је наш пуши га фирмаш...(на мелодију Звезда ми је све)
Дозивање са истоком и западом Правда за Уроша у ком су нас и сланинари испоштовали Последњих неколико издања Севера иду узлазном путањом што радује, ово вечерас је било одлично, лепа бројснот, гласни током целе утакмице. Сланинара је било доста, на почетку су запалили неку заставу...
11-08-2008, 07:36 PM
Навијање је данас било добро, нарочито у првом полувремену. Приметио сам да је најбоље навијање кад нас има ко данас, значи кад коп има око 4500-5000 људи. Тад навијамо боље него када коп има стандардну величину или на евро текмама кад је пун север. Очигледно је да су ти људи који су нешто између нас стандардних и оних који дођу 2 пут годишње најгрлатији.
Убудуће пиши на ћирилици! Изгледа да ниси прочитао правила на форуму!
У копу одлично навијање! Широк репертоар песама, а најбоље је испало дозивање пола-пола "Још једна победа" као и "Правда за Уроша" са Фирмом! Само ови са запада и истока никако нису били гласнији од фирмаша :o Два видеа: www.delije-caffe.net/video/2008/cz_vosa_bakljada.wmv www.delije-caffe.net/video/2008/cz_vosa_pravda_za_urosa.wmv
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
11-08-2008, 08:13 PM
Постављене су слике у галерији:
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind..._vojvodina А и три слике фирмаша, палили су заставу Делије Футог, коју први пут видим. ![]() www.delije-caffe.net/razno/cz_vosa_firma1.jpg www.delije-caffe.net/razno/cz_vosa_firma3.jpg
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
11-08-2008, 08:37 PM
Застава која је направљена пре 20-ак година. Нико од нас се не сећа када и да ли је била на Северу. Пала на крајње "фирмашки начин". Тако да и они сами знају каква је њена важност. Каква група, такве и акције...
11-08-2008, 08:42 PM
Онај леви бубањ што је стајао, чиними се да је пуко
![]() ![]()
11-08-2008, 08:57 PM
ЛЕЛЕМУД,можеш бити уверен да није пала на навијачки начин !!Што се саме текме тиче,није било лоше,и ајмо да сутра наставимо добра издања,сви на рукомет !!
|
« Next Oldest | Next Newest »
|