Мислим да за ову словеначко-усташко-балијско-титову лигу није ни потребно било какво саопштење... Наши разлози бојкота конкретно ове лиге су познати (да се не понављам), а и Киза је горе укратко објаснио најважније ствари. Стоји да су они наши бивши говнари који једва измилише, можда и највећи кривци зашто се српска кошарка усмерила у том правцу. Да смо чврсто заузели став као и партизан, мислим да би се причала друга прича. Не може нико да ме убеди да би квалитет наше кошарке био на нижем нивоу него што је сад... Па чак и да јесте тако, мора се знати шта су приоритети. Но добро, било, прошло и не може се изменити. Ми смо пунили Пионир на самом почетку против Задра, Цибоне, али... То је ипак био сам почетак док се нису скинуле маске и видело ко пије, а ко плаћа, док се није организовао завршни турнир на највећи Православни празник (и даље не могу да се начудим томе) и сл.
Quote:Даље, ја се грозим саме помисли да овде има пар форумаша који повремено иду на баскет. То су људи које ја не разумем.
:-\... Глупо је да се јављам кад лично не знам ниједан пример да наведем! Али некако сам био убеђен да има случајева и зашто не би веровао Кизи, тако да и ја делим потпуно исто мишљење. И исто тако знам да ми је кошарка у крви и да је веома мали број људи на Северу који више воли да игра или прати баскет од мене.
Али битно је да и поред свега тога себи никад не би дозволио да поред става Делија и личног карактера и морала који поседујем, посећујем баскет текме Црвене Звезде (наше, вољене, једине... небитно).
Што се тиче нашег првенства и европских такмичења... Ту би већ можда и могли да заузмемо неки нови став. Али и даље стоји изјава нашег вође од летос! "Нова структура људи" нам је пљунула у лице и што каже Пијанац, ако се мало боље размисли, питање је дана када ће избледети ова шминка.
Сувише касно формиран састав, потребно је време да се уигра и почне да игра као стварно може - сасвим лепо оправдање које ће да пије воду до Јануара... А од Нове године ће да се драде некако још преосталих 5-6 месеци до истека уговара, узму се лепе паре и ко те јебе Звездо што опет ништа ниси урадила и што још 4 године нећеш да играш Евролигу сигурно.
А за балију... Треба по мени објаснити народу и тој управи (ако већ не зна) да је њега нико не мрзи, да га нико не би убио, претукао и сл. То се руши са нашом православном вером и начелима. Можда је он по људским особина бољи од 90% Срба и можда је велики кошаркашки потенцијал... АЛИ, Делије неће да бодре потомке и наследнике усташа, шиптара, балија, тј. људи који су вршили најкрвавије злочине над српским народом. Не смеју се заборавити она силовања и покољи на Бадње вече и Божић, рушење српских светиња, јер то мора бити у свести сваког Србина.
Видећемо... За недељу дана је европска текма у Пиониру. Прва прилика да се поново покрене тема бојкота, али мислим да ће то ипак да причека обзиром на све ово што је задесило и задешава нашу групу у последње време. А можда и нема шта да причека, пошто постоје ствари које су јасне као дан и преко којих се неће прећи тако лако!