Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Bar majice" za izradu!!!
Pa nije problem ni da se naprave obe varijante jer mislim
da bi i jedna i druga dobro izgledale.U svakom slucaju ne
puno sareno i naravno grb.

DOK SRCE KUCA U NAMA
TI ZVEZDO NISI SAMA...
Reply
Ja sam nacrtao ovako - tri vertikalne sare, jedna po sred majice(gde bi bio i grb)i po jedna na rukavima.Izgleda bas do jaja, samo sto ne znam kako da stavim sliku u post.
p on joining this mafia you agree to serve the Don - Vito Corleone with loyalty, and effort. To do what task is set before you without question. And to respect the mafia and lead by example. Giving the mafia a bad name or Defying rules, shall lead to one penalty, you all know what that is.
Reply
Druga Majca je do jaja!!!
Reply
Quote:...ne znam kako da stavim sliku u post.
Corleone Smile posalji sliku kizi na mail, on ce je postaviti. namigivanje
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Quote:
Don_Vito_Corleone Wrote:...ne znam kako da stavim sliku u post.
Corleone Smile
DON Corleone!
p on joining this mafia you agree to serve the Don - Vito Corleone with loyalty, and effort. To do what task is set before you without question. And to respect the mafia and lead by example. Giving the mafia a bad name or Defying rules, shall lead to one penalty, you all know what that is.
Reply
?h, sorry, Don Corleone.Transportuj(te) svoj pikchatore to Don Kiza Lione.
( to sam mislila da kazem Big Grin )
[Image: pobednik.jpg]
Reply
evo i ja kao autor majica da se javim. Neznam, ljudi dali predlog i napravio sam, na vama je da odlucite ! Na komentar ko pravi te majce ??!!!!!.... pa prave se ko i sve ostale, nema ovdje nista posebno. Ja licno mislim da bi mocno izgledale, vertikalne sare, mi previse lice na dres, ovo bi bas bilo unikatno ovako, samo zamisli gomilu ljudi u ovim majicama, i sa istim ili slicnim salovima :ruke
uradicu , ja i sa vertikalnim pa cemo da vidimo i kako to izgleda...
mozda bolje bude kad ih vidim kako ce ispasti, u svakom slucaju glavno da ima ideja, pa ce nesto ispasti jebiga..
Reply
Ko od vas zna tacno ko pravi majce po dizajnu?
Ovo nemozes uraditi samo tako st sto ces odstampaci crvene strafte na belu majcu.
Nije isto kao kad uzmes majcu belu, napises CRVENA ZVEZDA Na nju itd.
Treba se naci bas neko ko pravi majce, kao i salove sto prave.

Ukoliko ovo sto sam pisao, je svima jasno, onda se ja izvinjavam jer mi se ucinilo drugacije namigivanje
Reply
U pravu CeDo.Mislim da nije fora samo eto tako uraditi
neke linije na majici,bilo vertikalne ili horizontalne.
Ako se vec nesto bude pravilo onda treba fino naci
nekoga ko je fuckin dizajner ili se bar kapira u to.
Ovaj fazon majica definitivno nije jos provaljen i zato
bi valjalo da se to odradi na najbolji moguci nacin kako
bi jednog dana na severu sve to mocno izgledalo.

DOK SRCE KUCA U NAMA
TI ZVEZDO NISI SAMA...
Reply
daleko od toga da sam ja mislio da majice moze da radi bilo ko... da to bude tek tako, da se napravi, a ko jebe kvalitet..
Ali u svakom slucaju mora da ima neko ko to radi, onaj ko radi dizajn,on radi sve, nije vazno u kakvoj su poziciji sare, i dali su to uopste sare, jebeni krugovi, kocke, rombusi itd.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)