Threads: 3
ПРАВИЛНИК - сасвим ОК
Да не буде да ситничарим , само пар ствари које би употпуниле визуелни утисак , а ти Кизо види може ли то да се уради ...
- Шта би са сатом на форуму , пише време укупно проведено , време задњег поста , ал нема сата ? Јел склоњен с разлогом (немаш га где ставити и сл) или си заборавио да га вратиш код ове реконструкције дизајна ?
- Видим заменио си ове гифове (
![[Image: new_some.gif]](http://www.delije-caffe.net/forum/Themes/fire/images/serbian-utf8/new_some.gif)
) , али што не ставиш лепо овако
![[Image: 2jaepuv.gif]](http://i33.tinypic.com/2jaepuv.gif)
и
Чини ми се да сам хтео још нешто да споменем , ал јбг не знам сад ... Кад се сетим , написаћу.
Threads: 164
Променио сам и те мале сличице.

Што се тиче сата, стварно не памтим да смо то имали. Ако јесмо, могуће да је то због промене темплејта. Погледаћу дал то има међу опцијама.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 38
Немојте више, на под-форуму терен, опомињати друге да пишу ћирилицом. Пошто имам начина ја ћу сваку поруку написану латиницом пребацити у ћирилицу, а оног ко је писао ћу путем приватне поруке замолити да више не пише латиницом. Смара кад после једне поруке буду исписане још 3 са садржајем ''пиши ћирилицом...''
Threads: 12
- "Вести: У свом профилу можете убацити подник, сличицу, и исправити потпис ако није исправљен."
Ево имам предлог ако се слаже администрација да у склопу овог што стоји под "Вести" на почетној старни форума буду неке друге информације... Значи, ако постоји могућност да се мења садржај текста, може се стављати нпр. "Делије, сви у Чачак! Среда 29.10. у ** сати" или "Звезда-ОФК Београд, субота 17 часова. Борба се наставља. Слобода за Делије! Правда за Уроша!"...
У принципу, најаве прве следеће утакмице у најкраћим цртама. На насловној страни се не поставља тако нешто већ неко време, а и да се поставља, мислим да није на одмет да се ажурира и овај део насловне стране форума.
Одличан предлог, како се раније нисам сетио тога. Ту можемо да постављамо најаве и важна обавештења.
Threads: 12
Е то брате! У сваком случају мислим да ће већина нас да се сложи да је боље овако.
пс. Само исправи датум, "Делије, у среду 2
9.10. сви у Чачак!"
Threads: 61
(10-26-2008, 02:42 PM)KizaLion link Wrote:Одличан предлог, како се раније нисам сетио тога. Ту можемо да постављамо најаве и важна обавештења.
Кад сам ја то теби још рекао на нашем делу форума Кизо...
Threads: 10
не тиче се форума али нисам знао гдје ћу!
сајт је одличан али мислим да би требало га помјерити десно јер је на лијевој страни скроз до краја што је по мени веома ружно!
Threads: 0
Јел функционише ова онлине куповина??? Питам пошто је закључан топик, па реко ко зна...да потврдим ја за сваки случај
Откључао сам топик. Функционише него шта