Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Нажалост Дан Тана и Бингулац су и званично једини кандидати,па према томе који год да постане председник неће ваљати...Мислим да је први у предности јер има подршку већине људи у клубу,као и финансијера,а други само ветерана.
Што се тиче Мисдонгарда,потпуно се слажем са Пијанцем.У најмању руку поседује исти квалитет као и Едгар,а предност има у снази и скочности.Међутим ја бих јако волео да видим Клеа као стандардног у тиму,јер сам чуо да је најбољи нападач којег тренутно имамо.
Од кога си могао да чујеш,кад је одиграо само једну утакмицу?
Чуо сам од човека блиском ФК-у да је на тренинзима професор за ове наше нападаче,али дуго се чекало да стигну папири.Сад кад су стигли он не игра,не знам из ког разлога.
У дербију је био повређен,па није могао да игра.У купу је показао да би могао да буде добро појачање,надам се да ће му Чеда пружити шансу,да не буде као са
Саласом.Волео бих против офке да видим њега и Тричка у шпицу.
После дужег времена је јуче било милина гледати како Звезда игра. И у тренуцима кад нисмо имали резултат видело се да одлично играмо, боримо се, нападамо, стварамо шансе... Голови су дошли као заслужена награда. Само нек' тако наставе!
Слободно могу рећи да не би било много да смо им дали и 7 голова. Надиграли смо их тотално. Они имали 2 шансе једну искористили а другу за мало. Коначно да отпевамо "још једну победу и титулу" са добрим разлогом. ;D
Што је најважније момци су се трудили максимално.
САМО НАПРЕД ЗВЕЗДО!
Клеа треба максимално искористити јер је дечко ушао и одмах показао колико може. Ово је такође први пут да није дошло до панике и нервозе после резултата 1:1.
Мали Пршо је иначе проглашен за НЕ талентованог играча у Звезди а данас је дао гол за Рад. Још једна ”брилијантна” одлука наше омладинске школе.
Глупост је не уништива...
Ма шта ће нам Пршо,имамо креативца Богдановића.
(вероватно су то мислили у клубу кад су га отерали)
(10-26-2008, 03:40 PM)CEBEP link Wrote:...Мали Пршо је иначе проглашен за НЕ талентованог играча у Звезди а данас је дао гол за Рад. Још једна ”брилијантна” одлука наше омладинске школе...

Боље је и да игра за рад него да код нас тавори на клупи или у неком Звездином ''Б'' тиму. Лако се он може вратити у Звезду. Надајмо се да ће тад бити памети.  :-\
Срце на терен ...
(10-26-2008, 07:54 PM)dadax link Wrote:[quote author=CEBEP link=topic=3352.msg63135#msg63135 date=1225035614]
...Мали Пршо је иначе проглашен за НЕ талентованог играча у Звезди а данас је дао гол за Рад. Још једна ”брилијантна” одлука наше омладинске школе...

Боље је и да игра за рад него да код нас тавори на клупи или у неком Звездином ''Б'' тиму. Лако се он може вратити у Звезду. Надајмо се да ће тад бити памети.  :-\
[/quote]

Ово ће бити исто као и са нпр. В. Стојковићем. Враћај га "брже, боље" у "5 до 12". Веома глупо, јер ће да нас кошта. За њега јесте добро да игра на суперлигашком нивоу, макар и за дрољу звана Рад. С друге стране нико нам не може гарантовати да ће се он хтети вратити, због третирања од стране "клуба".Што је веома жалосно. Зато и не чуди што готово нико од биших играча неће да дођу у посерту "клубу".
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)