Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
У ком лудом сну је Нинков бољи десни бек у односу на  Марковића  :-[ ??? :o >Sad ???
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Из Блица: Како могу да водим неки клуб кад сам још формално на ”Маракани”?

Quote:Јанковић: Најпре раскид са Звездом
Доскорашњи тренер Црвене звезде Александар Јанковић није желео да коментарише вест да је најближи клупи Војводине.
- Нисам још добио раскид уговора од Звезде, па нећу да причам о новом ангажману - каже Јанковић. - Имао сам у протекла четири и по месеца озбиљне понуде из иностранства, али све сам стопирао док не решим свој случај. Разговарао сам са Ден Таном, затим је Управни одбор саопштио да смо се споразумели, али договор није испоштован и ја сам у пат позицији. Како могу да водим неки клуб кад сам још формално на „Маракани“? Звезду никад нећу тужити, јер је мој клуб, али нека им иде на част и образ ово отезање!

Каква бламажа ѕа клуб...
Нови играч који је стигао у Звезду је бразилски интернационалац Роџерс дос Сантос. Дошао је из бразилског Интернационала и игра на средини терена.На проби у звезди ће остати 2-3 недеље. Висок је 175 и тежак 65 кг.
Надам се да ће бити од користи Smile
(10-22-2008, 02:13 PM)ЗЕМУНАЦ link Wrote:Нови играч који је стигао у Звезду је бразилски интернационалац Роџерс дос Сантос. Дошао је из бразилског Интернационала и игра на средини терена.На проби у звезди ће остати 2-3 недеље. Висок је 175 и тежак 65 кг.
Надам се да ће бити од користи Smile

За почетак Илија Ивић га је лично гледао...то је велика разлика од досадашњих појачања која су довођена без непосредног увида у њихове способности...
Такође је врло вероватно да ће у се у јануару из Вождовца вратити у Звезду Раде Вељовић,млади репрезентативац и најбољи стрелац телеком лиге.
Уз ово морам још и да додам претходно поменутог Марка Милинковића кога треба довести јер је страховит потенцијал. Мислим да правим радом и приступом може да стаса у великог играча.
Журнал јавља да је Мисдонгард враћен у тренажни процес првог тима. Мислим да је ово одличан потез јер је он показао највише од свих центарфора које имамо на платном списку.
Мисдонгард је смешан,она 3 гола што је дао Напретку су само случајност,он је дрво исто као и Едгар,ако не и гори.
(10-23-2008, 04:15 PM)Пијанац link Wrote:Журнал јавља да је Мисдонгард враћен у тренажни процес првог тима. Мислим да је ово одличан потез јер је он показао највише од свих центарфора које имамо на платном списку.

Салжем се,такође мисли мдан иеј добио праву шансу.

Само нам треба прекаљени алкос Бингулац,за председника.Тог,човека не треба ни по коју цену посатвити за председника.Као прво он је члан извесне партије,новопечени члан.Ми као клуб никада нисмо били политички обојени,друго тог човека можеш да купиш за флашу вињака.Из поузданих извора знам то.И он с правом каже да ће од јутра до ситних сати  бити у канцеларији пошто је чуо да Звезда има добар бифе Big Grin. О Ден Тани нећу трошити речи. :-[
Поо мени Мисдонгард је много бољи играч од Едгара. Иако су ту негде у рангу он је опет бољи. Он макар нешто уради,а овај Едгар ништа. Тако да по мени је Мисдонгард квалитетнији од Едгара

Forum Jump:

Users browsing this thread: