Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
РК Црвена звезда, 08/09
у трећем колу Звезда-ПКБ 42:26

на сајту РК стоји да се утакмица са Копенхагеном игра на Бањици  ??? и да се још не зна термин
Како је сада дефинитивно да ће се фудбал играти у недељу у 5, ваљало би исцимати управу РК-а да помере своју утакмицу за 8 или пола 9. Много је срећнија варијанта да прво буде фудбал па онда рукомет него обрнуто.
рукомет је у 15:30

ЕДИТ: могуће је да Копенхаген одбије овај термин као што је одбио онај у 14 часова. Мечеви би према прописима ЕХФ-а требали да почну између 17 и 20 часова
(10-01-2008, 09:10 AM)rukometas_bg link Wrote: рукомет је у 15:30

ЕДИТ: могуће је да Копенхаген одбије овај термин као што је одбио онај у 14 часова. Мечеви би према прописима ЕХФ-а требали да почну између 17 и 20 часова

Па нек буде у 20:00,да би могли да стигнемо после фудбала.
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.
(10-01-2008, 09:10 AM)rukometas_bg link Wrote: рукомет је у 15:30

Како год окренеш на обе утакмице стићи нећемо...нажалост
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Нажалост рукометаши су убедљиво изгубили на Бањици... Без обзира на веома изражену разлику у квалитету, мислим да би наше присуство донело можда не победу, али частан пораз сигурно!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Сутра од 19:30 гостујемо у Прешову екипа Татрана
веома битна утакмица која мора или да се добије или изгубили минимално како би имали шансе за наставак такмичења у европи
Изгубили смо 27:23...
[Image: 2r3z8sp.jpg]
Е мој Бутулија. Тотално погрешна одбрана вечерас и поставка игре. Противник није ни близу квалитетан колико сам се плашио да јесте. Нисмо искористили брзину у односу на противника тако да смо морали да изгубимо

Већ у среду од 18:15 играмо са швабама кући. Још се не зна у којој дворани
мислим да смо трећи у групи сигурно,овај татран ћемо уз пуну халу добити овде сигурно преко 4,а чини ми се да они немају шансе стварно више ниједну да добију

Forum Jump:

Users browsing this thread: