10-09-2008, 12:00 PM
знам само да је био слобин кадар,а сад је вероватно "привредник".

БОЛЈЕ ЈЕ БИТИ МАЛО ЛУД,НЕГО МАЛО ПАМЕТАН!
ФК Црвена звезда 2008/09
|
10-09-2008, 12:00 PM
знам само да је био слобин кадар,а сад је вероватно "привредник".
![]()
10-09-2008, 01:36 PM
Ма ајд што је био Слобин кадар, само да није ко Дачић - био Слобин, а сад Тадићев кадар, у уста ли га мртва.... >
![]() А, најсимпатичније ми је то што Бингулац каже да ће са нама на Северу да гледа прву текму кад постане президенте и кад уђемо у Лигу шампиЊона... ![]() А, још јаче је то што нас, по њему, има око четири милиона... :o Па јеботе, мора се зида нов стадион... Лепши, бољи и већи, ааа?!
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
10-09-2008, 02:36 PM
морам да признам да ме је том изјавом ,да ће прву утакмицу гледати са севера,у потпуности купио,а колико видим сви смо топло одреаговали.......
10-15-2008, 02:22 AM
(This post was last modified: 10-20-2008, 10:07 AM by Red Star Forever.)
За мало разбијање фудбалске форумске монотоније...
Без бескрајних прича о руководству ова по мени добра вест ми је запала за око. Извор: Блиц Quote: Ивић снима Бразилце Изгледа да Ивић добро користи време у паузи првенства.
10-15-2008, 07:27 AM
Такође на проби је Мехмед Аваи, интернационалац из Гане, играна позицији задњег везног
10-15-2008, 08:42 PM
Само да Ивић не доводи ''бомбе'' као Буњевчевић.Ја опет имам више поверења у њега него у еx спортског директора.
10-16-2008, 08:17 AM
Колико сам могао да видим члан Орлића, Марко Милинковић, изгледа као феноменалан фудбалер. Тренутно пише да је играч Кошица. Страшно је агилан, чупа и гризе на терену. Мислим да је то профил играча који би нам требао. Ех да је памети па да се то уочи.
Да ли неко зна нешто више о овом играчу?
10-16-2008, 06:52 PM
(10-16-2008, 12:21 PM)United North link Wrote:Пре Кошица играо је за Колубару.Само лупају: "Нема талената у Србији, мала смо земља, итд, итд" . И те како да има талената, можда не толико као у време генереције 91, али их има. Сам што их нико не прати, и када им је подршка најпотребнија, да израсту у фудбалере, ње нигде нема !!!!!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
10-18-2008, 02:06 PM
Quote:Звезда чека “делије” Ево једног текста из данашњих Новости. Мислим да би била одлична ствар да и Делије изађу са својим председничким кандидатом. Не сумњам да би кандидат Делија била проверена личност која би могла само добро да донесе нашем клубу. |
« Next Oldest | Next Newest »
|